تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کار نکردن dhcp مودم TD-W8960N در بسیاری از مواقع و مشکل عجیب دیگر !

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض کار نکردن dhcp مودم TD-W8960N در بسیاری از مواقع و مشکل عجیب دیگر !

دوستان چند روز پیش یه مودم تی پی لینک 8960 خریدم و وقتی نصبش کردم مشکلی به نظر نداشت و با لپ تاپ به وایرلسش وصل شدم تا بعد از یه چند ساعت خواستم با گوشی اندرویدی بهش وصل بشم و دیدم که نمیشه و توی obtaining ip adress گوشی میمونه و کانکت نمیشه.
    رفتم پای لپ تاپ و لپ تاپ هنوز به مودم وصل بود وقتی آی پی مودم (192.168.1.1) را زدم هیچ اتفاقی نمیافتد و نمیتونستم وارد تنظیمات مودم بشم لپ تاپ را دیسکانکت کردم و وقتی خواستم کانکت بشم دیگه کانکت نمیشد.
    مودم را خاموش روشن کردم و برای مدت کوتاهی درست بود و دوباره همین وضع پیش اومد.یک بار مودم را ریست کردم (با اینکه مطمئن بودم گفتم شاید تنظیمات dhcp بهم خورده باشه ) و بازم همین وضع بود و مشکل رفع نشد.
    رفتم و آخرین ورژن firmware را از سایتش دانلود کردم و firmware را آپدیت کردم و باز هم مشکل رفع نشد حتی یه بار دیگه هم مودم را ریست کردم بعد از آپدیت و مشکل باقی بود.
    یه مشکل عجیبه دیگه هم که داره وقتی با هر گوشیی به این مودم وصل میشم گوشی بدون وقفه و با سرعت تقریبی 60 کیلوبایت recieve انجام میده به طوری که تو یه روز نزدیک 1 گیگ بیخودی recieve داده بود در صورتی که با مودم دیگه تست کردم و همچین مشکلی نبود.
    دو تا نکته هم بگم:
    1)اگه خیلی بهش سمج بشم dhcp به کلاینت ip میده ولی بعد از کلی تلاش پشت سر هم و retry کردن
    2)بعضی اوقات با روشن خاموش کردن اول بار حالش بهتره و درست کار میکنه بعضی وقتها هم نه و از همون اول ip نمیده
    3)با ip دادن به صورت دستی مشکلی نداره و کار میکنه
    لطفا راهنماییم کنید. ممنون
    یه سوال؟:توی گارانتیش گفته یک سال تعویض اگه بردم گارانتی مشکل را چی ذکر کنم تا برام بی دردسر عوضش کنن (اگه درست نمیشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت شما
    شما بهتره به واحد گارانتی مراجعه کنید و بگید مودم ای پی نمیده بعد از چند تا سوال از شما اگه گارانتی کننده معتبر باشه مودم رو تعویض میکنه
    موفق باشید

3. این کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •