تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: این وضعیت چرا در هارد اکسترنال پیش میاد ؟

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض این وضعیت چرا در هارد اکسترنال پیش میاد ؟

سلام من یک هارد اکسترنال سیگیت 640 گیگ دارم که تا بحال مشکلی باهاش نداشتم . داستان از وقتی شروع شد که وقتی اومدم به کامپیوتر وصلش کنم چند بار صدای اتصال و جدا شدن از usb رو شنیدم و وقتی هارد بالا اومد با این پیام رو برو شدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سریع کنسل رو زدم و هارد رو safe remove کردم و بعد از اینکه دوباره وصل کردم فقط یکبار صدای کانکت شدن به usb اومد و هارد نرمال بالا اومدش، منم با error cheking ویندوز تستش کردم مشکلی نبود به اون هم بسنده نکردم با یه برنامه دیگه تستش کردم نتیجه این بود :

چون دیتاش برام خیلی مهمه حالا نگرانم که اون یک باری که ارور داد برا چی بوده ؟ آیا هارد در خطر خرابی هستش ؟

ممنون میشم کسانی که تجربه دارند بگن که الان من چیکار کنم ، آیا وضعیت هاردم خرابه یا خوبه ؟ اون ارور چرا آخه پس اومده ؟

ممنون از راهنمایی

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

1. شايد كانكتور USB را درست جا نزده بوديد (مثلاً نصفه نيمه وارد پورت شده بود) .
    2. شايد دچار افت جريان شده بود . پيشنهاد ميكنم هميشه به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و از كابلهاي رابط يا USB Hub استفاده نكنيد .
    3. شايد كابل و كانكتورهاي USB (هم از طرف هارد ديسك اكسترنال و هم سپستم) مشكل داشته كه دچار قطع و وصلي شده اند . كانكتورهاي USB ممكن هست بعلت كاركرد زياد ، كيفيت پايين و ... دچار فرسودگي و خرابي شده باشند .
    4. حتي ممكن هست خود هارد ديسك ايراد داشته كه ميبايستي نزد يك متخصص مراجعه تا چك شود .

چون دیتاش برام خیلی مهمه حالا نگرانم که اون یک باری که ارور داد برا چی بوده ؟ آیا هارد در خطر خرابی هستش ؟
    هميشه بايد يك كپي از اطلاعات داشته باشيد (مثلاً روي هارد ديسك ديگر و ...) .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام .

1. شايد كانكتور USB را درست جا نزده بوديد (مثلاً نصفه نيمه وارد پورت شده بود) .
    2. شايد دچار افت جريان شده بود . پيشنهاد ميكنم هميشه به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و از كابلهاي رابط يا USB Hub استفاده نكنيد .
    3. شايد كابل و كانكتورهاي USB (هم از طرف هارد ديسك اكسترنال و هم سپستم) مشكل داشته كه دچار قطع و وصلي شده اند . كانكتورهاي USB ممكن هست بعلت كاركرد زياد ، كيفيت پايين و ... دچار فرسودگي و خرابي شده باشند .
    4. حتي ممكن هست خود هارد ديسك ايراد داشته كه ميبايستي نزد يك متخصص مراجعه تا چك شود .

هميشه بايد يك كپي از اطلاعات داشته باشيد (مثلاً روي هارد ديسك ديگر و ...) .
    درود بر شما

انگار مشکل جدی تر از این حرفاست !!! نظر شما در مورد این عکس ها چی هستش ؟ من الان دقیقا چیکار کنم ؟ نمیخوام هارد رو بدلیل محتویاتش بیرون بدم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با مسئولیت خودتان میتوانید از برنامه HDD Regenerator استفاده کنید (از قسمت Scan & Repair) . یا تمام موارد مربوط به Current Pending Sector فیکس میشود ، یا اینکه قسمتی از آن Remap میشود (که در این صورت در قسمت Reallocated sector count یک Warning خواهید داشت) و یا اینکه به خاطر وجود Delay Sector و هر علت دیگر این برنامه اصلاً قادر به فیکس کردن آن نیست و ممکن هست مشکلات بیشتری هم ایجاد شود !

نکات :

1. از آنجایی که اطلاعات برای شما مهم هست توصیه میکنم قبل از هر کاری یک کپی از آنها روی هارد دیسک دیگر بگیرید .
    2. آموزش استفاده از برنامه HDD Regenerator در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجود هست .
    3. از دستور Chkdsk با سوئیچهای r/ و f/ هم میتونید استفاده کنید (ولی همان HDD Regenerator را پیشنهاد میکنم) .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با مسئولیت خودتان میتوانید از برنامه HDD Regenerator استفاده کنید (از قسمت Scan & Repair) . یا تمام موارد مربوط به Current Pending Sector فیکس میشود ، یا اینکه قسمتی از آن Remap میشود (که در این صورت در قسمت Reallocated sector count یک Warning خواهید داشت) و یا اینکه به خاطر وجود Delay Sector و هر علت دیگر این برنامه اصلاً قادر به فیکس کردن آن نیست و ممکن هست مشکلات بیشتری هم ایجاد شود !

نکات :

1. از آنجایی که اطلاعات برای شما مهم هست توصیه میکنم قبل از هر کاری یک کپی از آنها روی هارد دیسک دیگر بگیرید .
    2. آموزش استفاده از برنامه HDD Regenerator در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجود هست .
    3. از دستور Chkdsk با سوئیچهای r/ و f/ هم میتونید استفاده کنید (ولی همان HDD Regenerator را پیشنهاد میکنم) .
    درود بر شما ، من هارد رو با برنامه مذکور بمدت 17 ساعت مورد اسکن قرار دادم و نتایج این شد ، لطفاً نظر قطعی تون رو اعلام کنید که آیا وضعیت خوب شد و نگرانی از بین رفته است ؟ فقط اون ارور که حالا جدید میده چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر شما ، من هارد رو با برنامه مذکور بمدت 17 ساعت مورد اسکن قرار دادم و نتایج این شد ، لطفاً نظر قطعی تون رو اعلام کنید که آیا وضعیت خوب شد و نگرانی از بین رفته است ؟ فقط اون ارور که حالا جدید میده چیه ؟

سلام .

همانطوریکه گفتم و طبق عکس که گذاشتید تعدادی از بدسکتورها فیکس شده و الباقی به علت عدم امکان تعمیر با سکتورهای سالم و ذخیره Remap شده اند و دیگر از آنها استفاده ای نخواهد شد . آدرس این سکتورهای Remap شده در جدولی معمولاً به اسم G-List ثبت میشوند . شما نمیتونید این Warning را از قسمت Reallocated Sector Count بردارید مگر اینکه با دستگاههایی مثل PC3000 این آدرسها را از G-list به P-list اضافه و G-list را خالی و Smart هارد دیسک را ریسیت کنید (این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی ممکن هست روشهای مختلفی وجود داشته باشد) .

یک مدتی کار کنید و اگر دوباره این مشکلات ایجاد نمیشود میشه گفت وضعیت هارد دیسک استیبل هست ولی همیشه داشتن یک کپی از اطلاعات را توصیه میکنم .

نکات :

1. در اتصال هارد دیسک اکسترنال دقت کنید و از سلامت کابل و کانکتور USB مطمئن باشد و از USB Hub یا کابلهای رابط استفاده نکنید .
    2. اگر بازهم Current Pending Sector ظاهر شد و یا اگر به مرور زمان به تعداد Reallocated Sector Count اضافه میشود (در حال حاضر 5 عدد هست) بهتره که هارد دیسک را تعویض کنید.
    3. علت اینکه در Error Scan برنامه HD Tune بدسکتوری پیدا نشد به خاطر تیک داشتن چک باکس Quick Scan بوده .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام .

همانطوریکه گفتم و طبق عکس که گذاشتید تعدادی از بدسکتورها فیکس شده و الباقی به علت عدم امکان تعمیر با سکتورهای سالم و ذخیره Remap شده اند و دیگر از آنها استفاده ای نخواهد شد . آدرس این سکتورهای Remap شده در جدولی معمولاً به اسم G-List ثبت میشوند . شما نمیتونید این Warning را از قسمت Reallocated Sector Count بردارید مگر اینکه با دستگاههایی مثل PC3000 این آدرسها را از G-list به P-list اضافه و G-list را خالی و Smart هارد دیسک را ریسیت کنید (این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی ممکن هست روشهای مختلفی وجود داشته باشد) .

یک مدتی کار کنید و اگر دوباره این مشکلات ایجاد نمیشود میشه گفت وضعیت هارد دیسک استیبل هست ولی همیشه داشتن یک کپی از اطلاعات را توصیه میکنم .

نکات :

1. در اتصال هارد دیسک اکسترنال دقت کنید و از سلامت کابل و کانکتور USB مطمئن باشد و از USB Hub یا کابلهای رابط استفاده نکنید .
    2. اگر بازهم Current Pending Sector ظاهر شد و یا اگر به مرور زمان به تعداد Reallocated Sector Count اضافه میشود (در حال حاضر 5 عدد هست) بهتره که هارد دیسک را تعویض کنید.
    3. علت اینکه در Error Scan برنامه HD Tune بدسکتوری پیدا نشد به خاطر تیک داشتن چک باکس Quick Scan بوده .
    احسنت بر شما با این اطّلاعات جامعتون !! واقعاً ممنون از راهنماییتون هستم .

پس جمع بندی این مبحث این شد که بعد از مدتی چک کنم وضعیت رو اگر اعداد و ارقام دَرِش تغییری ایجاد نگردید اوضاع مناسب گردیده است، اگر نه که طبق حرف شما بفکر تعویض هارد باشم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس جمع بندی این مبحث این شد که بعد از مدتی چک کنم وضعیت رو اگر اعداد و ارقام دَرِش تغییری ایجاد نگردید اوضاع مناسب گردیده است، اگر نه که طبق حرف شما بفکر تعویض هارد باشم .
    همینطور هست ولی هارد دیسکها واقعاً غیر قابل اعتماد هستند و بارها پیش اومده که بدون هیچ اخطار قبلی خراب و از کار افتاده !

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •