تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: سوال در مورد انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی + نیازمند مشورت برای آینده ام + کنکور 94 + تکلیف سربازی

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

9 سوال در مورد انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی + نیازمند مشورت برای آینده ام + کنکور 94 + تکلیف سربازی

*منّت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربتست و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو می رود ممدّ حیاتست*
    سعدی
    سلام به همگی

دوستان چند تا سوال و مشاوره در مورد انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی + کنکور 94 + تکلیف سربازی و ... داشتم لطفا کمکم کنین ، پیشاپیش ممنون ؛

Last edited by Mehran-King; 21-12-2014 at 00:36.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدین خیلی مهمه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در مورد نظام وظیفه چیزی نمی دونم
    اگر غیره انتفاعی قبول بشید و نرید مشکلی نداره...اگه واقعا فکر می کنید پیام نور عمرتون رو تلف می کنه پس ادامه ندید چون معمولا افراد با شک و تردید موفق نمی شن...
    رشته ی انسانی هم کنکورش به نسبت تجربی و ریاضی آسونتره پس با تلاش می تونید قبول بشید
    در مورد معدل هم باید بگم معدل من از شما هم پایین تر بود ولی الان دانشگاه تهران درس می خونم

4. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در مورد نظام وظیفه چیزی نمی دونم
    اگر غیره انتفاعی قبول بشید و نرید مشکلی نداره...اگه واقعا فکر می کنید پیام نور عمرتون رو تلف می کنه پس ادامه ندید چون معمولا افراد با شک و تردید موفق نمی شن...
    رشته ی انسانی هم کنکورش به نسبت تجربی و ریاضی آسونتره پس با تلاش می تونید قبول بشید
    در مورد معدل هم باید بگم معدل من از شما هم پایین تر بود ولی الان دانشگاه تهران درس می خونم
    ممنون داداش اگه پیام نور نفت قبول بشم چی؟ بعدش نرم اشکالی نداره ؟ الان پیام نور شهر خودم هستم ، بعدا مشکل که بوجود نمیاره؟ راست میگی ؟ معدلت کمتر از منه ؟ :o ماشالله ، حتما خوب خوندی؟
    کنکور ریاضی چطوره؟ من رشته ام ریاضیه ، منظورم از رشته های علوم انسانی اینه که حسابداری و مدیریت و ... اینا رو دوست دارم تا فنی مهندسی
    Last edited by Mehran-King; 18-12-2014 at 19:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کلاً در نظر داشته باش یک بار حق انصراف در تمام طول تحصیلی داری

7. این کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون داداش اگه پیام نور نفت قبول بشم چی؟ بعدش نرم اشکالی نداره ؟ الان پیام نور شهر خودم هستم ، بعدا مشکل که بوجود نمیاره؟ راست میگی ؟ معدلت کمتر از منه ؟ :o ماشالله ، حتما خوب خوندی؟
    کنکور ریاضی چطوره؟ من رشته ام ریاضیه ، منظورم از رشته های علوم انسانی اینه که حسابداری و مدیریت و ... اینا رو دوست دارم تا فنی مهندسی
    شما قبول بشی ولی نری برای مراحل ثبت نام نهایی مشکل ساز نیست برات..
    درس خوندن پشتکار و انگیزه میخواد..حتی اگه ضریب هوشی پایین هم باشه با این 2 عامل میشه به راحتی قبول شد

9. این کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درباره ی انصراف دوستمون توضیح داد نه اگه پیام نور نری هیچ مشکلی نیست
    کنکور ریاضی به نظرم راحت تر از تجربیه....
    ببین همه چیز به خودت بستگی داره ، دانشگاه ما بیشتر بچه های سمپاد هستن ولی هستن کسایی هم که معدل بدی داشتن

11. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •