تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشکل کندی سرعت هارد دیسک وسترن دیجیتال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض مشکل کندی سرعت هارد دیسک وسترن دیجیتال

سلام و خسته نباشید خدمت شما
    بنده امروز عضو سایت شما شدم امیدوارم که مشکلم حل بشه.یه هارد وسترن دیجیتال 500gb دارم سبز رنگ سرعت خواندن و نوشتنش خیلی پایین هست با روشی که شما تو انجمن گفتین امتحان کردم (align کردن هاردهای وسترن)تو قسمت نرم افزار اون قسمتی که با قرمز مشخص کردم غیرفعال هست که بخوام هارد رو انتخاب کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.تشکر

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت شما
    بنده امروز عضو سایت شما شدم امیدوارم که مشکلم حل بشه.یه هارد وسترن دیجیتال 500gb دارم سبز رنگ سرعت خواندن و نوشتنش خیلی پایین هست با روشی که شما تو انجمن گفتین امتحان کردم (align کردن هاردهای وسترن)تو قسمت نرم افزار اون قسمتی که با قرمز مشخص کردم غیرفعال هست که بخوام هارد رو انتخاب کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.تشکر
    ویندوزتون چی هست؟

یک تست با نرم افزار hd tune بگیرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

طبق گفته های شما با ویندوز xp تمام پارتیشن ها حذف کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم و از برنامه ای که گفتین واسه align کردن استفاده کردم بوتیبل به این مشکل برخورد کردم.
    درضمن نیازی به تست کردن با برنامه hd tune نیست بنده واسه align مشکل دارم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق گفته های شما با ویندوز xp تمام پارتیشن ها حذف کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم و از برنامه ای که گفتین واسه align کردن استفاده کردم بوتیبل به این مشکل برخورد کردم.
    درضمن نیازی به تست کردن با برنامه hd tune نیست بنده واسه align مشکل دارم
    اگر با ویندوزهایی مثل 7 و یا 8/8.1 هارد دیسک را پارتیشن بندی میکردید ، نیازی به Align کردن پارتیشنها نبود .

پیشنهاد میکنم برنامه دیگری مثل MiniTool Partition Wizard Professional را تست کنید . کافیست روی دیسک مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Align All Partitions را انتخاب کنید یا اینکه روی تک تک پارتیشنها راست کلیک کنید و گزینه Align را انتخاب کنید . اینکار را میتونید در داخل ویندوز هم انجام بدید .

با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید مطمئن بشید که Align شده یا خیر .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگر با ویندوزهایی مثل 7 و یا 8/8.1 هارد دیسک را پارتیشن بندی میکردید ، نیازی به Align کردن پارتیشنها نبود .

پیشنهاد میکنم برنامه دیگری مثل MiniTool Partition Wizard Professional را تست کنید . کافیست روی دیسک مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Align All Partitions را انتخاب کنید یا اینکه روی تک تک پارتیشنها راست کلیک کنید و گزینه Align را انتخاب کنید . اینکار را میتونید در داخل ویندوز هم انجام بدید .

با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید مطمئن بشید که Align شده یا خیر .

یک بار با ویندوز 7 تمام پارتیشن ها رو حذف و دوباره پارتیشن بندی کردم ولی باز هم مشکل رفع نشد.این طور که شنیدم هارد های وسترن سبز مشکل کندی سرعت داره.
    میشه خواهش کنم با این روشی که گفتین بهم آموزش بدین؟ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک بار با ویندوز 7 تمام پارتیشن ها رو حذف و دوباره پارتیشن بندی کردم ولی باز هم مشکل رفع نشد.این طور که شنیدم هارد های وسترن سبز مشکل کندی سرعت داره.
    میشه خواهش کنم با این روشی که گفتین بهم آموزش بدین؟ممنون میشم
    هارد دیسکهای WD Green کلاً سرعت پایینی دارند و مناسب برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) و اجرای نرم افزارها نیست و بیشتر برای آرشیو دیتا استفاده میشود . میتونستید مدل دیگری انتخاب کنید مثلاً WD Blue یا حتی Seagate .

نحوه کار با این برنامه MiniTool Partition Wizard Professional خیلی ساده هست . همانطوریکه در عکس زیر میبینید روی دیسک مورد نظر راست کلیک میکنید و از منوی باز شده گزینه Align All Partitions را انتخاب میکنید . یا اینکه روی هر کدام از پارتیشنها راست کلیک کنید و گزینه Align را انتخاب کنید (روی عکسهای زیر کلیک کنید تا Full Size شود) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و همانطوریکه گفتم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید مطمئن بشید که Align شده یا خیر (نمونه عکس زیر) .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

هارد دیسکهای WD Green کلاً سرعت پایینی دارند و مناسب برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) و اجرای نرم افزارها نیست و بیشتر برای آرشیو دیتا استفاده میشود . میتونستید مدل دیگری انتخاب کنید مثلاً WD Blue یا حتی Seagate .

نحوه کار با این برنامه MiniTool Partition Wizard Professional خیلی ساده هست . همانطوریکه در عکس زیر میبینید روی دیسک مورد نظر راست کلیک میکنید و از منوی باز شده گزینه Align All Partitions را انتخاب میکنید . یا اینکه روی هر کدام از پارتیشنها راست کلیک کنید و گزینه Align را انتخاب کنید (روی عکسهای زیر کلیک کنید تا Full Size شود) .

و همانطوریکه گفتم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید مطمئن بشید که Align شده یا خیر (نمونه عکس زیر) .

اول تشکر میکنم از این که به مشکل بنده توجه میکنید.دوم اینکه چند تا سوال دارم:
    1-این هارد وسترن دیجیتال سبزی که الان دارم با این کار یعنی align کردن سرعتش بهتر میشه یا نه؟
    2-وقتی هارد align شد با فرمت دوباره پارتیشن ها align از بین میره و دوباره مشکل کندی سرعت هست یا نه؟
    3-align کردن فقط واسه هارد های وسترن دیجیتال سبز انجام میگیره یا روی تمام هارد دیسک ها؟؟
    Last edited by maryam_sh77; 16-12-2014 at 19:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول تشکر میکنم از این که به مشکل بنده توجه میکنید.دوم اینکه چند تا سوال دارم:
    1-این هارد وسترن دیجیتال سبزی که الان دارم با این کار یعنی align کردن سرعتش بهتر میشه یا نه؟
    2-وقتی هارد align شد با فرمت دوباره پارتیشن ها align از بین میره و دوباره مشکل کندی سرعت هست یا نه؟
    3-align کردن فقط واسه هارد های وسترن دیجیتال سبز انجام میگیره یا روی تمام هارد دیسک ها؟؟
    1. باید بهتر بشود (درصد نمیتونم بدم) بهتر هست که خودتان تست کنید .
    2. اگر پارتیشن را توسط ویندوز XP فرمت کنید نیاز به Align کردن مجدد آن هست .
    3. هر هارد دیسکی که دارای سکتورهای واقعی 4096bytes که به 512bytes شبیه سازی شده اند ، نیاز به Align دارند . اما بعضی از هارد دیسکها بطور هوشمند و خودکار اینکار را انجام میدهند و در نتیجه کاربر نیازی به انجام دادن آن ندارد . مثل قابلیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هارد دیسکهای سیگیت.

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

1. باید بهتر بشود (درصد نمیتونم بدم) بهتر هست که خودتان تست کنید .
    2. اگر پارتیشن را توسط ویندوز XP فرمت کنید نیاز به Align کردن مجدد آن هست .
    3. هر هارد دیسکی که دارای سکتورهای واقعی 4096bytes که به 512bytes شبیه سازی شده اند ، نیاز به Align دارند . اما بعضی از هارد دیسکها بطور هوشمند و خودکار اینکار را انجام میدهند و در نتیجه کاربر نیازی به انجام دادن آن ندارد . مثل قابلیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هارد دیسکهای سیگیت.
    1-واسه این کار یعنی align کردن باید از طریق بوت باشه یا از محیط ویندوز باید پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم بعد align یا نه اینکه فرقی نمیکنه؟
    2-پس اگه بخوام ویندوز7 یا 8 نصب کنم باید چکار کنم نمیشه؟باید همیشه ویندوز xp باشه؟
    3-اگه پارتیشنی دارای اطلاعات باشه با align کردن اطلاعات اون پاک میشه یا نه؟
    تشکر میکنم بابت زحماتی که به شما میدم و جواب بنده رو میدین.ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-واسه این کار یعنی align کردن باید از طریق بوت باشه یا از محیط ویندوز باید پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم بعد align یا نه اینکه فرقی نمیکنه؟
    2-پس اگه بخوام ویندوز7 یا 8 نصب کنم باید چکار کنم نمیشه؟باید همیشه ویندوز xp باشه؟
    3-اگه پارتیشنی دارای اطلاعات باشه با align کردن اطلاعات اون پاک میشه یا نه؟
    تشکر میکنم بابت زحماتی که به شما میدم و جواب بنده رو میدین.ممنون

1. اول از همه کارهای مربوط به پارتیشن بندی ، فرمت کردن و نصب ویندوز را انجام بدهید و سپس از داخل ویندوز برنامه مورد نظر را اجرا کنید . ممکن هست نیاز به ریستارت کردن سیستم باشد (خود نرم افزار اعلام میکند) تا الباقی عملیات Align خارج از محیط ویندوز انجام شود (برای درایوهایی که در ویندوز از آن استفاده میشود نیاز هست خارج از محیط ویندوز عملیات Align انجام شود مثل درایو C که معمولاً ویندوز روی آن نصب میشود) .

2. اگر میخواهید Win7/8/8.1 استفاده کنید ، کلیه پارتیشنهای موجود را حذف کنید و مجدداً هارد دیسک را پارتیشن بندی و فرمت کنید . یا اگر قبلاً Align کردید نیازی به انجام اینکار نیست . تفاوتش با XP این هست که با فرمت کردن یک درایو نیازی به Align کردن مجدد آن نیست .

3. معمولاً پاک نمیشود ولی از هر کسی که بپرسید توصیه به گرفتن بکآپ میکند که توصیه منطقی و لازم الاجرا هست .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •