تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 69

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید لپتاپ!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

11 درخواست راهنمایی برای خرید لپتاپ!!!

دوستان بین 3 تا مدل لپتاپ ( یا به عبارت دیگه 4 مدل لپتاپ )
    :n04:
    موندم بدجوری هم موندم که کدوم رو انتخاب کنم
    پیشاپیش باید بگم حدالمقدور در مورد همین 4 مدل راهنمایی بدین و مدل دیگه ای رو معرفی نکنید که واقعا مغزم میپکه دیگه و لطفا حرفی میزنید که علمی و منطقی باشه نه اینکه مثلا این خوب نیست اون خوبه همینطوری بدون دلیل
    :n02:
    و خواهشا تعصباتتون روی برند یا لپتاپی هم که دارین کنار بزارین
    مدل هایی که مد نظرمه اینان :
    asus n550jk asus g56jk msi ge60 apache و تا حدی هم lenovo y5070
    لینک محصولات از سایت دیجی رو هم میزارم (امیدوارم که برخلاف قوانین نباشه) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اما کاربردم : دوستان به طور کلی برای مصرف خونگی میخوام و اصلا قرار نیست حتی یک دقیقه ببرمش بیرون و اینور و اونور و کلا از جاش قرار نیست تکون بخوره . پس باتری و میزان مصرف برق و نمیدونم وزن و کیفیت بد تصویر زیر نور خورشید و اینا رو باهاش هیچ مسئله ای ندارم
    از طرف دیگه یدونه دستگاه PS4 هم دارم و برای کاربرد اصلی گیم ازون استفاده میکنم و بازیهای سنگین رو روی اون بازی میکنم ولی برای بازیهای سبکتر مثل walking dead wolf among us و این دست بازیها رو در نظر دارم روی لپتاپ بازی کنم و انتظار اجرای بدون عیب و نقصشون رو دارم
    خیلی بیشتر از گرافیک پرفرمونس پردازشی دستگاه برام مهمه چون کارای برنامه نویسی و باز کردن چندتا برنامه سنگین باهام و اینا رو زیاد انجام میدم و سیستم کولینگش هم خیلی برام همه در کنار کیفیت خوب مانیتور (tn بهتره یا ips؟برای دیدن از جلو نه زاویه و اینکه لمسی رو پیشنهاد میدین یا مات؟چون شنیدم لمسی ها کیفیت تصویرشون و شفافیت رنگ ها توشون خیلی بهتره)
    بیشتر کیفیت ساخت دستگاهها برام مهم تره تا کانفیگشون ، مثلا الان شاید y5070 از همه اینا بهتر باشه رو کاغذ ولی لنوو ها رو شنیدم به جز سری thinkad هاشون که قیمت بالایی هم دارن بقیه محصولاتشون مشکلات سخت افزاری زیاد دارن و خود شرکت هم که به کل چینیه
    راستی بگین که استفاده از ssd رو هم پیشنهاد میدین یا نه؟و اینکه چقدر تو سرعت و کیفیت دستگاه و کم صدا کردنش و اینا تاثیر داره؟هیچکدوم از مدلهای بالا رو نمیشه با raid دو تا هارد کنار هم انداخت براشون درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببین همه این مدل ها مناسب هستند .اما تفاوت در وزن و کیفیت ساخت وجود داره.و بیشتر سلیقه ایی هست.
    این مدل به نظرم مناسب هست خصوصا گرافیک خیلی خوبی داره یه نگاه بهش بنداز.
    Gigabyte P25W

3. این کاربر از dell90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام ايسوس n550 jk ميشه گفت براي كاربرد شما و با توجه به اينكه بازي سنگين نميكني بهتره هم زيبا تر هست هم كيفيت ساخت بهتري دارد چندتا نكته مهم هم ميگم لطفا با دقت بخونيد چون در انتخاب خيلي كمكتون ميكنه
    ١. اينكه صفحه نمايش از هر طرف خوانده بشه و كيفيتش رو از دست نده ي حسن محسوب ميشه و فقط پنل ips اين امكان رو داره پس ips از tn بهتره
    ٢. برنامه نويسي ويندوز ،اندرويد ،طراحي، سايت، جاوا، اصلا و ابدا نياز ب پرادزش گر حرفه اي مثل ٤٧٠٠hq ندارند !!! پس اگر واسه اين كارا ميخواهيد از اين حور لپتاپ ها بگيريد كمي در اشتباه هستند وممكنه نسبت ب قيمت بالاي كه ميپردازي ازش استفاده نكني ميتوني با اين بودجه مثلا لپتاپ هاي اپل رو بخري كه يك سيستم عامل جديد ديكه رو هم بهتون ميده و كيفيت ساختش از همه اينا بالاتر هست
    ٣. ssd بسيار در سرعت لود برنامه ها تاثير داره خودم از اين نوع دستگاه ها دارم واقعا سرعتش قابل مقايسه با هارد مكانيكي نيست
    ٤. چون قرار نيست ببريش بيرون من جاي شما بود ايمك ميخريدم با نمايشگر فوق العاده باكيفيت لپتاپ يك رايانه قابل حمل هست و وقتي شما قرار نيست ببريش بيرون ماهيتش زير سوال ميره

5. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببین همه این مدل ها مناسب هستند .اما تفاوت در وزن و کیفیت ساخت وجود داره.و بیشتر سلیقه ایی هست.
    این مدل به نظرم مناسب هست خصوصا گرافیک خیلی خوبی داره یه نگاه بهش بنداز.
    Gigabyte P25W
    رفیق شما خودت این مدل رو داری؟الان جفتشو توی دیجیکالا مقایسه کردم . n550jk هست 3850 اینی که شما میگی هست 4700
    یه چی حول و حوش 850 تومن اختلاف قیمتی دارن . هارد ایسوس رو من مد نظر داشتم کلا جدا کنم و یدونه ssd مدل 850 evo سامسونگ 500 گیگابایتی بندازم و هارد داخلی 1.5 ترابایتیش رو بفروشم
    یعنی با هارد ssd تقریبا قیمتی اندازه هم در میان با این تفاوت که asus کلا ssd میشه و گیگا 128 گیگش ssd و اینکه مطمئنن کیفیت ssd اش به اندازه سامسونگ evo نیست
    حالا این بحثاش کنار مزیتی که تو گیگا میبینم رم بیشتر ، وجود بلوری درایو و باتری قدرتمندترش هست
    بلوری رایتر که به دردم نمیخوره ، باتری هم که گفتم قراره برای مصارف خونگی استفاده بشه نه بیرون خونه پس اصلا باتری به کل برام مهم نیست ، فقط میمونه رم بیشترش که 12 هست
    در عوض ایسوس صفحه لمسی هست ips هست ، سی پی یو جدیدتر و قوی تری داره ابعاد و وزن به نسبت کمتری داره و همچنین گرافیک قدرتمندتری داره ، ساب ووفر جداگونه هم که داره قیافه ای هم انصافا زیباتره موس و کیف اوریجینال هم داره رو پکش و هر سه usb اش هم 3.0 هست در صورتی گیگا یکی از پورتاش 2.0 داره

حالا میمونه کیفیت ساخت و قدرت فن و دفع دماشون که نمیتونم نظری در موردش بدم
    سلام ايسوس n550 jk ميشه گفت براي كاربرد شما و با توجه به اينكه بازي سنگين نميكني بهتره هم زيبا تر هست هم كيفيت ساخت بهتري دارد چندتا نكته مهم هم ميگم لطفا با دقت بخونيد چون در انتخاب خيلي كمكتون ميكنه
    ١. اينكه صفحه نمايش از هر طرف خوانده بشه و كيفيتش رو از دست نده ي حسن محسوب ميشه و فقط پنل ips اين امكان رو داره پس ips از tn بهتره
    ٢. برنامه نويسي ويندوز ،اندرويد ،طراحي، سايت، جاوا، اصلا و ابدا نياز ب پرادزش گر حرفه اي مثل ٤٧٠٠hq ندارند !!! پس اگر واسه اين كارا ميخواهيد از اين حور لپتاپ ها بگيريد كمي در اشتباه هستند وممكنه نسبت ب قيمت بالاي كه ميپردازي ازش استفاده نكني ميتوني با اين بودجه مثلا لپتاپ هاي اپل رو بخري كه يك سيستم عامل جديد ديكه رو هم بهتون ميده و كيفيت ساختش از همه اينا بالاتر هست
    ٣. ssd بسيار در سرعت لود برنامه ها تاثير داره خودم از اين نوع دستگاه ها دارم واقعا سرعتش قابل مقايسه با هارد مكانيكي نيست
    ٤. چون قرار نيست ببريش بيرون من جاي شما بود ايمك ميخريدم با نمايشگر فوق العاده باكيفيت لپتاپ يك رايانه قابل حمل هست و وقتي شما قرار نيست ببريش بيرون ماهيتش زير سوال ميره
    برای مورد اول : شما با هر دو پنل کار کردین؟فقط تو دید از زاویه هست که با هم فرق دارن؟از رو به رو چی آخه؟آخه همه میشینن جلو لپتاپ دیگه کسی زاویه دار نمیشه که به نظرت خیلی حسن بزرگیه؟
    مورد دوم : میدونم ولی مسئله اینجاست که من خیلی خیلی سخت یه دستگاه الکترونیکی رو عوض میکنم . الان من نزدیک 7 8 ساله گوشی دارم ولی همش 3 تا گوشی عوض کردم چون همیشه بهترین جنس بازار رو برداشتم البته با در نظر گرفتن رنج قیمت الان هم کارم با یه لپتاپ 2 میلیونی هم کامل راه میفته ولی دوست ندارم دوباره دو سال دیگه بیفتم دنبال خرید و فروش و اینا
    مکبوک هم والا مطمئنا بهتر از من از قیمتاش خبر داری . الان چیزی که asus n550jk میده بهت با 3800 مکبوک با 7800 بهت میده ( حالا نه دقیقا همون رو) الان نگاه کردم به قیمتا . حتی مکبوک های 6 میلیون هم گرافیک آنبرد دارن علیرغم سیستم پردازشی فوق العادشون . خوب من گیمیر هم هستم.ممکنه یه بازی فکری یا معمایی یا هرچی برای کامپیوتر بیاد که روی ps4 عرضه نشده باشه
    اون وقت با کارت گرافیک آنبرد میشه بازیش کرد به نظرت؟

مورد سوم : در عمل میتونی بگی چقدر؟به صورت تئوری نمیخوام.عملی . مثلا مقایسه سرعت بوت ویندوز یا اجرای یه برنامه رندر یا صدای ایجاد شده و گرمای تولید شده و اینا
    مورد چهارم : میگم بازم بحث قیمتش هست این وسط.الان آیمک تازه از 4 شروع میشه له ترین کانفیگش با cpu core i5 و رم 8 و گرافیک آنبرد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مورد اول شما : علاوه بر چپ و راست بالا و پايين هم هست لپتاپ وسيله اي هست كه شما ي وقت رو پات ميزاري ي وقت تو رخت خواب فبلم ميبيني باهاش يوقت تو كلاس رو ميز و،،،، خوب همه اينا نياز ب نگاه كردن ب زاويه هاي مختلف نمايشگر نياز داره و اي پي اس نبودن كمي اذيت ميكنه
    مورد دوم شما : شما پست اول گفنيد كه پلي ٤ داريد و نميخواي باهاش بازي كني منم طبق اين لپتاپ اپل پيشنهاد دادم كلا لپتاپ ١٢ ميلي اپل هم براي بازي مناسب نيست
    اين كه بگي يك لپتاپ مولتي مديا تا ٤ سال قديمي نميشه ولي يك الترا بوك مثل مك بوك پرو قديمي ميشه اشتباه هست قوي بودن پردازنده دليلي بر عمر بالاي ان محصول نيست ! بشرط اينكه با لپتاپ بازي نكني چون كلا قضيه فرق ميكنه
    مورد سوم شما : از لحظه اي كه شما پاور رو ميزني مرتب هارد اطلاعات ميريزه تو رم و،،، و سرعت هارد ssd ٤-٥ (در اپل٨ ) برابر هارد معمولي هست خوب حالا خودت حساب كن چقدر زمان سريع ميشه مخصوصا براي برنامه نويسي ..حدود ٤ برابر سريع تر براي لود هر برنامه اي ساير آپشن ها مثل صداي كم مصرف پايين بماند
    مورد ٤ من ايمك رو مثال زدم اگر حمل و نقل نداري با ٤ تومن ميتوني ي سيستم خفن بندازي

8. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه مسئله اینجاست که کلا رو پام و اینام نمیزارم به طور کلی رو میز کارم هست و زیرش هم یه کول پد میدونم که ips خیلی بهتره ولی سوال اصلیم اینجاست که تفاوت خیلی بزرگی ایجاد میکنه که بخوام قید یکی دو تا مدل مشابهش رو بزنم؟
    والا هنوزم میگم استفاده اصلیم گیم نیست به هیچ وجه ولی من کلی آدم مودی هستم یهو ممکنه ps4 ا رو بدم بره یا ممکنه با توجه به رشتم که IT هست کلا بخوام برم تو فاز گرافیک و طراحی و 3dmax و maya و رندر گیری و اینا . هرجور بخوای نگاه کنی نمیشه به گرافیک 1 گیگ آنبرد نگاه مطمئنی داشت . به هر حال هر لحظه ممکنه یه استفاده ی متفاوتی بخوای از یه لپتاپ داشته باشی
    در رابطه با سیستم خفن هم بگم دیگه شما خودت فکر کنم آپارتمان نشینی و به محدودیت های فیزیکی و محیطی این گونه محیط ها آشنایی فضایی که دارم تو اتاقم برای سیستم کیس و مانیتور و کیبرد جداگانه و حتی برق اضافه و ... کوچیکه مگرنه حتما میرفتم سراغ سیستم کامل
    بدبختی اینه که mac به هیچ وجه برای استفاده تو طیف های مختلف جوابگو کامل نیازهات نیست و هرجوری بالا پایین بری به هر حال یه ویندوز باید کنارش نصب داشته باشی
    شما خودت با مک کار میکنی؟در مورد سیستم عاملش یه مقدار توضیح میدی و برنامه هاش؟الان برنامه کرک شده استفاده میکنی؟
    محدودیت هاش که خیلی تو ذوق میزنه ، مثلا اینکه هاردت رو نمیتونی پارتیشن بندی کنی و چندتا درایو داشته باشی و عدم پشتیبانی از ntsf و نبود نسخه های برنامه های خیلی کاربردی مثل IDM برای مک و ...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مثلا اینکه هاردت رو نمیتونی پارتیشن بندی کنی و چندتا درایو داشته باشی و عدم پشتیبانی از ntsf و نبود نسخه های برنامه های خیلی کاربردی مثل IDM برای مک و ...
    اینا همش نادرست هست اینا رو کسانی میسارند که توی کف مک هستند و هیچ وقت دستشون بهش نمیرسه
    هارد رو میشه پارتیشن یندی کرد اگر اینطور نبود ویندوز روش نصب نمیشد در ضمن هارد ssd نیازی ب پارتیش یندی ندارد
    ntfs fat 32 کلا همجور فرمتی رو میخونه و مینویسه
    idm نداره ولی نرم افزاری که کار imd رو بکنه زیاد هست...
    بیشتر نرم افزارای های معروف نسخه مک دارد..
    .
    .
    اما در کل مکبوک بدردت نمیخوره چون یک لپتاپ سبک قابل حمل هست شما که دایم پشت میزی واسط فایده ای نداره که چقدر وزنش باشه پس بهنیه نیست
    با توجه تمامی بحث های که شد من پیشنهاند میکنم lenovo y5070 بخری تو این رنج ته قدرت رو داره

11. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

چرا دسکتاپ نمی خرید؟
    دسکتاپ دقیقا برای کاربرد شما طراحی و بهینه شده.
    با دسکتاپ می تونید پرفورمنس خیلی بهتر با قیمت خیلی کمتر بگیرید. کیفیت مانیتور های رومیزی خیلی بهتر از مانیتور لپتاپ هست. یه کیبورد ۵۰ هزار تومنی چند برابر بهتر از کیبورد لپتاپ عمل می کنه
    یه میز کامپیوتر مگه چقدر فضا میگیره؟ خیلی فضا نمیگیره.. تازه میتونید مانیتور رو به دیوار وصل کنید تا فضای کمتری روی میز اشغال بشه
    پیشنهاد من اینه که یه سری به بخش پیشنهاد سیستم یزنید. یه کیس mini itx با مانیتور ۱۹ اینچ خیلی خیلی بهتر از لپتاپ عمل می کنه. چون لپتاپ برای حمل نقل راحت طراحی میشه نه پرفورمنس

13. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ینا همش نادرست هست اینا رو کسانی میسارند که توی کف مک هستند و هیچ وقت دستشون بهش نمیرسه
    هارد رو میشه پارتیشن یندی کرد اگر اینطور نبود ویندوز روش نصب نمیشد در ضمن هارد ssd نیازی ب پارتیش یندی ندارد
    ntfs fat 32 کلا همجور فرمتی رو میخونه و مینویسه
    idm نداره ولی نرم افزاری که کار imd رو بکنه زیاد هست...
    بیشتر نرم افزارای های معروف نسخه مک دارد..
    .
    .
    اما در کل مکبوک بدردت نمیخوره چون یک لپتاپ سبک قابل حمل هست شما که دایم پشت میزی واسط فایده ای نداره که چقدر وزنش باشه پس بهنیه نیست
    با توجه تمامی بحث های که شد من پیشنهاند میکنم lenovo y5070 بخری تو این رنج ته قدرت رو داره
    جدی میشه؟یعنی مثل ویندوز میشه درایو بندی کرد درایو d درایو c و اینا؟در مورد ntfs هم یادمه یه برنامه به اسم paragon ntfs باید نصب میکردی تا بخونه این فرمت رو درست میگم؟
    برای برنامه ها کلن چکار میکنی؟تا اونجا که میدونم برنامه کرک شده ی مک خیلی سخت گیر میاد
    راستی کنارش از ویندوز هم استفاده میکنی دیگه؟با bootcamp استفاده میکنی یا vmware و اینا؟عمکلردش تو ویندوز چطوره؟
    لنوو هم میگم بحث کانفیگش که خوبه به کنار ولی از نظر کیفیت ساخت شنیدم خیلی اوضاعش خرابه . کلا سری های ideapad بر عکس thinkpad ها خیلی خیته اوضاعشون تا اونجا که شنیدم
    چرا دسکتاپ نمی خرید؟
    دسکتاپ دقیقا برای کاربرد شما طراحی و بهینه شده.
    با دسکتاپ می تونید پرفورمنس خیلی بهتر با قیمت خیلی کمتر بگیرید. کیفیت مانیتور های رومیزی خیلی بهتر از مانیتور لپتاپ هست. یه کیبورد ۵۰ هزار تومنی چند برابر بهتر از کیبورد لپتاپ عمل می کنه
    یه میز کامپیوتر مگه چقدر فضا میگیره؟ خیلی فضا نمیگیره.. تازه میتونید مانیتور رو به دیوار وصل کنید تا فضای کمتری روی میز اشغال بشه
    پیشنهاد من اینه که یه سری به بخش پیشنهاد سیستم یزنید. یه کیس mini itx با مانیتور ۱۹ اینچ خیلی خیلی بهتر از لپتاپ عمل می کنه. چون لپتاپ برای حمل نقل راحت طراحی میشه نه پرفورمنس
    دسکتاپ که میگین منظورتون all in one هست یا سیستم کامل؟ من ادبیاتم ضعیفه . اگر سیستم کامل رو میگی که اصلا دنبالش نیستم . ببین من فضام خیلی محدوده در این حد که بهت بگم حتی اگر اندازه صفحه لپتاپ از 15.6 اینچ بشه 18 اینچ دیگه عملا جایی برای حرکت ماوسم نمیمونه اصلا و ابدا حوصله سیستم رو ندارم کابل و کابل کشی و کیس یه ور کیبرد یه ور usb یه ور و اینا رو ندارم حتی اگر جاشو داشتم ولی اگر منظورت all in one هست اگر مدل پیشنهاد بدی با قیمت حالا یه مقدار وسایل رو اینور اونر کنم شاید بتونم یه کاریش کنم
    تو این 6 7 سال لپتاپ داشتم همیشه و از نظر فضای اشغال شده و راحتی کار و اینا خیلی برام خوب بوده اگر لپتاپم ضعیف نبود سراغ تعویضش نمیرفتم
    راستی دوستان رم های لپتاپ ها رو راحت میشه ارتقا داد دیگه؟یعنی الان مثلا asus n550jk ، به طور مثال 8 گیگ رم داره میشه یه 4 دیگه هم انداخت کنارش بشه 12 دیگه؟قیمتی چطوریاست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

جدی میشه؟یعنی مثل ویندوز میشه درایو بندی کرد درایو d درایو c و اینا؟در مورد ntfs هم یادمه یه برنامه به اسم paragon ntfs باید نصب میکردی تا بخونه این فرمت رو درست میگم؟
    ببین دوست عزیز کلا مک چیزی مثل مای کامپیوتر نداره!!!! که بخواد درایو بندی بشه
    نرم افزار هات اتوماتیکی میرن توی پوشه اپلیکشین
    بقبه فایل هات هم توی داکنومنت هستند
    کلا پارتیشن برای هارد مکانیکی هست که تمام هد های هارد روشن نباشن توی هارد sdd پوشه میسازند بجای پارتیشن
    برای برنامه ها کلن چکار میکنی؟تا اونجا که میدونم برنامه کرک شده ی مک خیلی سخت گیر میاد
    اینم الکی هست
    تمام نرم افزار ها کرک دارند دقیقا عین ویندوز بعضی ها باید ی فایل کپی کنی بعضی ها هم شماره سریال جنریت کنی
    راستی کنارش از ویندوز هم استفاده میکنی دیگه؟با bootcamp استفاده میکنی یا vmware و اینا؟عمکلردش تو ویندوز چطوره؟
    بله واسه نرم افزار رشنال که متختض رشته ام هست بله مجبورم خیلی هم عذاب اور هست چون مک استثنایی هست و ویندوز کند!!
    با هر دو روش میشه ولی طبعتا با بوت کمپ خیلی سریعتر هست
    عملکردش توی ویندوز مثل لپتاپ ها ی دیگه هست البته نمایشگر رتیناش رو نباید فراموش کنی
    .
    .
    تی دوستان رم های لپتاپ ها رو راحت میشه ارتقا داد دیگه؟یعنی الان مثلا asus n550jk ، به طور مثال 8 گیگ رم داره میشه یه 4 دیگه هم انداخت کنارش بشه 12 دیگه؟قیمتی چطوریاست؟
    بله میشه ولی گارانتیش میپره بهتر کانقینگ ۱۲ گیگش رو بگیری یا اصلا g56jk رو بگیری

16. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •