تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: تار بودن فیلم سه بعدی در تلویزیون سامسونگ UA40F6350

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض تار بودن فیلم سه بعدی در تلویزیون سامسونگ UA40F6350

با سلام و خسته نباشید

من تا حالا چند فیلم سه بعدی از جمله S i n City, Clash.Of.The.Titans و Guardians of the Galaxy رو با زیرنویس در تلویزیون دیدم در تمامی این فیلم ها با اینکه تلویزیونم سری پنج و جدید هست در بسیاری از صحنه های فیلم قسمت های پشت شخصیت ها و آبجکت ها بصورت تار و انگار دو تصویر با اختلاف کمی روی هم افتادند مشاهده میشه

مثلا شخصیت اول داستان صاف و سه بعدی با کیفیت هستش ولی آدم پشت سرش تاره یا ماشین های پشتش

من از طریق اتصال HDMI از کامپیوتر به تلویزیون می بینم و کیفیت فیلمم هم بالاست !! از عینک سه بعدی اصلش استفاده میکنم که باطری اون هم نصفه است تقریبا

خواستم بدونم ایا این قضیه طبیعیه ؟ و هنوز تکنولوژی سه بعدی Side by Side اینقدر شفاف و یکدست نشده یا تلویزیونم در همین حد نشون میده ؟؟

یا تنظیمات خاصی داره ؟؟

چشم انداز 3D روی 0 تنظیم شده که با کم و زیاد تر کردنش این تار بودن اجسام پشتی بیشتر میشه

چون مثلا در مورد زیرنویس سه بعدی که با 3D Subtitle ساختم یا خیلی صحنه های فیلم این مشکل وجود نداره و تصویر صافه

آیا مشکل از این کیفیت و encode این فیلم هاست چون من اصولا نسخه های 1080 SBS نسخه Ganool رو میگیرم که حجمی بین 7 تا 10 گیگابایت داره ؟؟

یه چیز جالب اینکه وقتی به تنظیمات 3d میرم یه گزینه تبدیل 3D به 2D هست که وقتی روشن میکنمش این مشکل کامل رفع میشه و دیگه تصویر با عینک تار نیس که البته اینجور که حس کردم مقداری از هیجان و عمق تصویر کم میکنه که قابل احساس هم هست .

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

من تا حالا چند فیلم سه بعدی از جمله S i n City, Clash.Of.The.Titans و Guardians of the Galaxy رو با زیرنویس در تلویزیون دیدم در تمامی این فیلم ها با اینکه تلویزیونم سری پنج و جدید هست در بسیاری از صحنه های فیلم قسمت های پشت شخصیت ها و آبجکت ها بصورت تار و انگار دو تصویر با اختلاف کمی روی هم افتادند مشاهده میشه

مثلا شخصیت اول داستان صاف و سه بعدی با کیفیت هستش ولی آدم پشت سرش تاره یا ماشین های پشتش

من از طریق اتصال HDMI از کامپیوتر به تلویزیون می بینم و کیفیت فیلمم هم بالاست !! از عینک سه بعدی اصلش استفاده میکنم که باطری اون هم نصفه است تقریبا

خواستم بدونم ایا این قضیه طبیعیه ؟ و هنوز تکنولوژی سه بعدی Side by Side اینقدر شفاف و یکدست نشده یا تلویزیونم در همین حد نشون میده ؟؟

یا تنظیمات خاصی داره ؟؟

چشم انداز 3D روی 0 تنظیم شده که با کم و زیاد تر کردنش این تار بودن اجسام پشتی بیشتر میشه

چون مثلا در مورد زیرنویس سه بعدی که با 3D Subtitle ساختم یا خیلی صحنه های فیلم این مشکل وجود نداره و تصویر صافه

آیا مشکل از این کیفیت و encode این فیلم هاست چون من اصولا نسخه های 1080 SBS نسخه Ganool رو میگیرم که حجمی بین 7 تا 10 گیگابایت داره ؟؟

یه چیز جالب اینکه وقتی به تنظیمات 3d میرم یه گزینه تبدیل 3D به 2D هست که وقتی روشن میکنمش این مشکل کامل رفع میشه و دیگه تصویر با عینک تار نیس که البته اینجور که حس کردم مقداری از هیجان و عمق تصویر کم میکنه که قابل احساس هم هست .
    دوست عزیز من نمایش تصاویر سه بعدی فعال در tv های مختلف با مزایا و معایبی همراه هست و شما از این مدل نباید انتظار یک تصویر سه بعدی بدون crosstalk رو انتظار داشته باشی
    صعف tv در نمایش سه بعدی هست
    در ضمن برای فیلم های سه بعدی باید کیفیت های بالا بگیری , 10 گیگ و بیشتر

3. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ، والا من هم نسخه های بالای ده گیگ رو میگیرم اکثرا

اما واقعا عجیبه که شرکت هایی مثل سامسونگ با این عینک های صد و خرده هزارتومنی هنو نتونستن یه سه بعدی تقریبا خوب و قابل قبول ارائه بدن !! بنظرم این یه نوع کلاهبرداریه که اینقدر روی سه بعدی بودن تلویزیون مانور بدی و بعد در اون ضعف زیاد داشته باشی

این تار بودن واقعا چشم اذیت کن و فاقد لذت بردن از فیلم هستش !! به نظرم بهتره گزینه سه بعدی رو از تلویزیون های زیر 4 میلیون حذف کنن و بیخودی تلویزیون رو بابت سه بعدی بودش 400-500 تومن گرون تر از نسخه غیر سه بعدی نفروشن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام عزیز احوالت؟

کیفیت سه بعدی این معدل خوبه،شاید واقعا تی وی شما مشکل داشته باشه

سعی کن تلویزیون رو آپدیت کنی شاید برطرف شد.

البته بعد از آپدیت حالت 3D به 2D شاید به 2D به 3D تغییر کند.

ممنون دوست عزیز ، والا من هم نسخه های بالای ده گیگ رو میگیرم اکثرا

اما واقعا عجیبه که شرکت هایی مثل سامسونگ با این عینک های صد و خرده هزارتومنی هنو نتونستن یه سه بعدی تقریبا خوب و قابل قبول ارائه بدن !! بنظرم این یه نوع کلاهبرداریه که اینقدر روی سه بعدی بودن تلویزیون مانور بدی و بعد در اون ضعف زیاد داشته باشی

این تار بودن واقعا چشم اذیت کن و فاقد لذت بردن از فیلم هستش !! به نظرم بهتره گزینه سه بعدی رو از تلویزیون های زیر 4 میلیون حذف کنن و بیخودی تلویزیون رو بابت سه بعدی بودش 400-500 تومن گرون تر از نسخه غیر سه بعدی نفروشن !
    Last edited by asmif; 17-12-2014 at 00:22.

6. این کاربر از asmif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام مرسی شما خوبی ؟؟

آقا خوب شد اصن گفتی فروشنده زمان فروش به من گفت این تلویزیون ها Smart TV هستش وقتی بهش گفتم یعنی چی گفت یعنی به اینترنت وصل میشه و شبکه های اینترنی رو میگیره و بازی و ...

من که هر جای این تلویزیون رو چک میکنم اصن نه گزینه وای فای می بینم نه جای lan !!

جالبه وقتی روی گزینه به روزرسانی میزنم خیلی سریع طوری که اصن به نظر نمیرسه جایی رو چک کنه میگه آپدیت جدید نیومده ، آیا مثل گیرنده های دیجیتال از تیونر برای آپدیت استفاده میکنه ؟؟

به سایت سامسونگ که رفتم اصن UA40F6350 جز سریال هاش نبود و فریمواری براش پیدا نکردم !!! روی کارتن نوشته Smart ولی من که هر چی تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم !!

8. این کاربر از Arioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مرسی شما خوبی ؟؟

آقا خوب شد اصن گفتی فروشنده زمان فروش به من گفت این تلویزیون ها Smart TV هستش وقتی بهش گفتم یعنی چی گفت یعنی به اینترنت وصل میشه و شبکه های اینترنی رو میگیره و بازی و ...

من که هر جای این تلویزیون رو چک میکنم اصن نه گزینه وای فای می بینم نه جای lan !!

جالبه وقتی روی گزینه به روزرسانی میزنم خیلی سریع طوری که اصن به نظر نمیرسه جایی رو چک کنه میگه آپدیت جدید نیومده ، آیا مثل گیرنده های دیجیتال از تیونر برای آپدیت استفاده میکنه ؟؟

به سایت سامسونگ که رفتم اصن UA40F6350 جز سریال هاش نبود و فریمواری براش پیدا نکردم !!! روی کارتن نوشته Smart ولی من که هر چی تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم !!
    دوست عزیز
    از ین سایت مشخصات تلویزیونتان را ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ممنون تونستم مشخصات کاملش رو ببینم !!

ولی یک چیز رو متوجه نمیشم !!! این تلویزیون مثلا خیر سرش اسمارت سری 6 هستش !! اما هر چی مشخصاتش رو نگاه میکنم تمام گزینه های مربوط به :

Smart TV 2.0 و Smart Interaction 2.0 رو یا گفته موجود نیست یا گفته ندارد !!

منو باش فکر میکردم با دو میلیونی که برای یه تلویزیون 40 اینچ هزینه کردم و با توجه به سری 6 بودنش و اینهمه اسمارت اسمارت کردن فروشنده حداقل یه وای فای یا لن داره برای بروزرسانی یا کیفیت سه بعدی فابل قبولی داره

متاسفانه به نظر میرسه بی تجربگی کردم و فروشنده هم از سادگی من نهایت استفاده رو برده

شما اطلاع نداری این مدل با کدوم مدل سایت سامسونگ برابری میکنه تا بتونم نرم افزارش رو دانلود کنم و با فلش اپدیت کنم ؟؟؟ بلکه مشکل سه بعدی حل شد حداقل

12. این کاربر از Arioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون تونستم مشخصات کاملش رو ببینم !!

ولی یک چیز رو متوجه نمیشم !!! این تلویزیون مثلا خیر سرش اسمارت سری 6 هستش !! اما هر چی مشخصاتش رو نگاه میکنم تمام گزینه های مربوط به :

Smart TV 2.0 و Smart Interaction 2.0 رو یا گفته موجود نیست یا گفته ندارد !!

منو باش فکر میکردم با دو میلیونی که برای یه تلویزیون 40 اینچ هزینه کردم و با توجه به سری 6 بودنش و اینهمه اسمارت اسمارت کردن فروشنده حداقل یه وای فای یا لن داره برای بروزرسانی یا کیفیت سه بعدی فابل قبولی داره

متاسفانه به نظر میرسه بی تجربگی کردم و فروشنده هم از سادگی من نهایت استفاده رو برده

شما اطلاع نداری این مدل با کدوم مدل سایت سامسونگ برابری میکنه تا بتونم نرم افزارش رو دانلود کنم و با فلش اپدیت کنم ؟؟؟ بلکه مشکل سه بعدی حل شد حداقل

دوست عزیز
    از این سایت دانلود کنید. مدل اصلی شما این است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز کمک خیلی بزرگی کردین

فقط مطمعن باشم درایور من با کدی که دادم همین هستش ؟؟ با این آپدیت کنم به جای اینکه بیاد و بهتر بشه بزنه و بریک بشه و کارش به گارانتی و سوختن بکشه

آخه هنو 5 تا قسط هاش مونده

الان آدرسی که شما دادین فریموار Version : 1025.0 v رو گذاشته در حالی که تلویزیون من 1022 هست نسخه فعلیش ، آیا این طبیعیه که وقتی با تلویزیون چک میکنم برای آپدیت با پیغام هیچ آپدیت جدیدی در دسترس نیس مواجه میشم ؟؟؟ البته همونطور که گفتم اینقد سریع این پیام میاد که اصلا بعید میدونم با جایی ارتباط برقرار کنه
    Last edited by Arioman; 20-12-2014 at 19:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جناب متین پور واقعا شرمنده اما من واقعا منتظر پاسخ شما هستم

متاسفانه به نمایندگی سامسونگ در تهران زنگ زدم پاسم دادن اصفهان ؛ اصفهانم که اصن جواب سوال نمیدن و هر چی میپرسم فقط بلدن بگن تلویزیون رو بردار بیار اینجا !! انگار یه چیز کوچلوعه و تو جیب جا میشه !! با این همه کابل و ست کردنش به دیوار !!!

فقط یکیشون یه جواب نسبتا مرتبط داد !! گفت این مدلی که شما آدرسش رو دادین مدل مشابه ساخت مالزی این تلویزیونه !! ولی تلویزیون شما ساخت کره اس !! نمیدونم سازگار باشه یا نه !!

خلاصه الان منتظر جواب شمام که راهنمایی کنی و بگی مشکلی نداره با این اپدیت کنم چون نسخه خودم 1022 هست ولی این که دادین 1025 و فک کنم بی دلیل آپدیت ندادن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •