با سلام و خسته نباشید
من تا حالا چند فیلم سه بعدی از جمله S i n City, Clash.Of.The.Titans و Guardians of the Galaxy رو با زیرنویس در تلویزیون دیدم در تمامی این فیلم ها با اینکه تلویزیونم سری پنج و جدید هست در بسیاری از صحنه های فیلم قسمت های پشت شخصیت ها و آبجکت ها بصورت تار و انگار دو تصویر با اختلاف کمی روی هم افتادند مشاهده میشه
مثلا شخصیت اول داستان صاف و سه بعدی با کیفیت هستش ولی آدم پشت سرش تاره یا ماشین های پشتش
من از طریق اتصال HDMI از کامپیوتر به تلویزیون می بینم و کیفیت فیلمم هم بالاست !! از عینک سه بعدی اصلش استفاده میکنم که باطری اون هم نصفه است تقریبا
خواستم بدونم ایا این قضیه طبیعیه ؟ و هنوز تکنولوژی سه بعدی Side by Side اینقدر شفاف و یکدست نشده یا تلویزیونم در همین حد نشون میده ؟؟
یا تنظیمات خاصی داره ؟؟
چشم انداز 3D روی 0 تنظیم شده که با کم و زیاد تر کردنش این تار بودن اجسام پشتی بیشتر میشه
چون مثلا در مورد زیرنویس سه بعدی که با 3D Subtitle ساختم یا خیلی صحنه های فیلم این مشکل وجود نداره و تصویر صافه
آیا مشکل از این کیفیت و encode این فیلم هاست چون من اصولا نسخه های 1080 SBS نسخه Ganool رو میگیرم که حجمی بین 7 تا 10 گیگابایت داره ؟؟
یه چیز جالب اینکه وقتی به تنظیمات 3d میرم یه گزینه تبدیل 3D به 2D هست که وقتی روشن میکنمش این مشکل کامل رفع میشه و دیگه تصویر با عینک تار نیس که البته اینجور که حس کردم مقداری از هیجان و عمق تصویر کم میکنه که قابل احساس هم هست .