تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل سرعت پایین انتقال اطلاعات در هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض مشکل سرعت پایین انتقال اطلاعات در هارد اکسترنال

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
    بنده به علت اینکه مادربردم usb2 بود یه هدد کارت pci usb3 گرفتم و دو تا هارد اکسترنال یه ترا دارم ولی وقتی میخوام اطلاعات رو بینشون کپی کنم سرعت انتقال اطلاعات بیشتر از 30 مگ نیست که انگار سعت usb2 هست.دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاس؟تصویر از لیست usb ها رو هم از device manager گرفتم که نوشته شده usb3.خیلی ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
    بنده به علت اینکه مادربردم usb2 بود یه هدد کارت pci usb3 گرفتم و دو تا هارد اکسترنال یه ترا دارم ولی وقتی میخوام اطلاعات رو بینشون کپی کنم سرعت انتقال اطلاعات بیشتر از 30 مگ نیست که انگار سعت usb2 هست.دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاس؟تصویر از لیست usb ها رو هم از device manager گرفتم که نوشته شده usb3.خیلی ممنون

سلام .

از همان درایور موجود در CD همراه آن استفاده کردید ؟ اگر اینطور هست پیشنهاد میکنم جدیدترین درایور را دانلود و نصب کنید و ببینید روی سرعت تاثیری گذاشته یا خیر !

برای درایور NEC میتونید به این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بروید . در لینکی که گذاشتم دو نوع درایور برای چیپهای uPD720200 & uPD720200a و چیپهای uPD720201 & uPD720202 موجود هست که باید درایور مربوط به چیپست خودتان را دانلود کنید (لازم نیست Firmware را دانلود کنید) . برای شناسایی دقیق نوع چیپست میتونید از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition استفاده کنید (طبق عکس پیوستی - اول روی south bridge کلیک کنید) .

محتوای مخفی: AIDA64 Extreme Edition 

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون ولی باز مشکل حل نشد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ولی باز مشکل حل نشد
    پیشنهاد میکنم با برنامه HD tune Pro (از قسمت Benchmark) یک تست Read بگیرید و از نتیجه آن یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید . برای اطمینان از اینکه آیا واقعاً سرعت در محدوده 30MB/s هست یا خیر !

شاید مشکلی نداشته باشد و سرعت پایین Copy/Paste به خاطر تعداد و حجم فایلها و مکان Trackـهایی که اطلاعات از روی آن خوانده و نوشته میشود بستگی دارد .

هارد دیسک اکسترنالی که دارید چه مدلی هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پیشنهاد میکنم با برنامه HD tune Pro (از قسمت Benchmark) یک تست Read بگیرید و از نتیجه آن یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید . برای اطمینان از اینکه آیا واقعاً سرعت در محدوده 30MB/s هست یا خیر !

شاید مشکلی نداشته باشد و سرعت پایین Copy/Paste به خاطر تعداد و حجم فایلها و مکان Trackـهایی که اطلاعات از روی آن خوانده و نوشته میشود بستگی دارد .

هارد دیسک اکسترنالی که دارید چه مدلی هست ؟
    عکسو در اسرع وقت میذارم.جفت هاردام اکسترنال و از نوع wd ma pssport و ultra هستن که usb3 هستن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قسمت benchmark منظورم بود ولي شما از قسمت file benchmark عكس گذاشتيد . با اينحال همانطوريكه خودتان هم ميبينيد Sequential Transfer Speed براي خواندن و نوشتن يك فايل 500 مگابايتي در حدود 63MB/s هست . پس نه هارد ديسك مشكلي دارد و نه پورتهاي USB 3.0 كارتي كه خريديد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قسمت benchmark منظورم بود ولي شما از قسمت file benchmark عكس گذاشتيد . با اينحال همانطوريكه خودتان هم ميبينيد Sequential Transfer Speed براي خواندن و نوشتن يك فايل 500 مگابايتي در حدود 63MB/s هست . پس نه هارد ديسك مشكلي دارد و نه پورتهاي USB 3.0 كارتي كه خريديد .
    اینم از بنچمارک که فرمودین:
    جالبه سرعتش اینجا خیلی خوب هست
    Last edited by mayssam660; 17-12-2014 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همانطوریکه گفتم نه هارد ديسك مشكلي دارد و نه پورتهاي USB 3.0 كارتي كه خريديد . سرعت پایین میتونه علتهای مختلفی داشته باشه . مثلاً اگر تعداد فایلها کم و حجم آنهم بیشتر باشد ، در Copy/Pasteـها بیشتر به حداکثر سرعت میرسه در مقایسه با زمانی که تعداد زیادی فایل کم حجم را دارید Copy/Paste میکنید . همچنین اگر اطلاعات روی Trackـهای داخلی باشند سرعت Copy/paste هم پایین خواهد آمد و ...

برای Copy/Pasteـها پیشنهاد میکنم از برنامه TeraCopy استفاده کنید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •