با عرض سلام خدمت دوستان من از اینترنت از شرکت پارس ای تی .سی دی ترفندو خریدم ولی هنوز بعد از گذشت 2 ماه سیدی به دستم نرسیده از دوستانی که مال تهران هستند خواهش میکنم شماره تلفن این شرکتو به من بدند.
با تشکر :arrow:
با عرض سلام خدمت دوستان من از اینترنت از شرکت پارس ای تی .سی دی ترفندو خریدم ولی هنوز بعد از گذشت 2 ماه سیدی به دستم نرسیده از دوستانی که مال تهران هستند خواهش میکنم شماره تلفن این شرکتو به من بدند.
با تشکر :arrow:
پس بگو سرت كلاه رفته
حالا چقدر خريديش ؟؟؟ محتوياتش چيه ؟؟؟؟
والا من ندارم ولی سی دیشم گرفتم هی ...... اصلا کرک هیچ گونه نرم افزاری که توش معرفی کرده بود نبود :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ALi_k منم همچین مشکلی دارم اگر شماره ای پیدا کردی منم در جریان بزار
از دوستان تهرانی کسی نیست به من و Beelzebub کمک کنه :arrow:
گفتم كه سرتون كلاه رفته
اين سي دي مربوط به گروه آشيانه است ! مي تونيد بريد اونجا تو انجمناش مطرح كنيد و يا به مدير گروهشون ( مهندس بهروز كماليان ) يه ايميل بزنيد ! ( ايميل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون آقا نوید با این که خیلی از این جریان میگذره و دیگه از این ایمیل بازیا و ... خسته شدم ولی باز امتحان میکنم بیبنم چی میشه.
نوید جان من بهشون ایمیل زدم ولی انگار نه انگار!!!! :cry:نوشته شده توسط navid_kashani
حالا از دوستانی که مال تهران هستند میخوام اگه امکان داره شماره تلفن این شرکتو از 118 بگیرند و به من بدند
ممنون میشم. :arrow:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)