تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: مشکل فریز و نرفتن در بایوس مادر برد asus b85 plus دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید بدجور گیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مشکل فریز و نرفتن در بایوس مادر برد asus b85 plus دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید بدجور گیرم

با سلام خدمت دوستان بنده یک مادربرد asus b85 plus خریدم و مشکلم این است که وقتی میخوام وارد قست بایوسش بشم سیستم فریز میشه و باید موسو اینقدر اینور اونور کنم تا نوشته های بایوس معلوم بشن ولی باز انتخابی نمیتونم بکنم در صورتی که در بایوس این مادر برد به راحتی میتوان با موس کار کرد و رابط گرافیکیه قشنگ و زیبایی دارد ولی من این مشکلو دارم نمیتونم تنظیمی بکنم 10 گیگ رم دی دی ار 3 دارمو دو کارت ati دو گیگ ddr3 و cpu cori3 4160 3.6 gh
    پاورم هم 700 وات گرین هستش این ایرادو چطور میتونم حل کنم باطریه بایوسو درارمیا clear cmos
    دوستان در ضمن سیستم رو روشن میکنم 4 بوق پشت هم میزنه ایا این اشکال است؟یا خیر
    ؟ دوستان راهنماییتونو لازم دارم مونده سیستم رو دسم راهنماییم کنیی خواهش میکنم
    Last edited by kane32; 10-12-2014 at 01:59.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان بنده یک مادربرد asus b85 plus خریدم و مشکلم این است که وقتی میخوام وارد قست بایوسش بشم سیستم فریز میشه و باید موسو اینقدر اینور اونور کنم تا نوشته های بایوس معلوم بشن ولی باز انتخابی نمیتونم بکنم در صورتی که در بایوس این مادر برد به راحتی میتوان با موس کار کرد و رابط گرافیکیه قشنگ و زیبایی دارد ولی من این مشکلو دارم نمیتونم تنظیمی بکنم 10 گیگ رم دی دی ار 3 دارمو دو کارت ati دو گیگ ddr3 و cpu cori3 4160 3.6 gh
    پاورم هم 700 وات گرین هستش این ایرادو چطور میتونم حل کنم باطریه بایوسو درارمیا clear cmos
    دوستان در ضمن سیستم رو روشن میکنم 4 بوق پشت هم میزنه ایا این اشکال است؟یا خیر
    ؟ دوستان راهنماییتونو لازم دارم مونده سیستم رو دسم راهنماییم کنیی خواهش میکنم
    4 بوق بلن به صورت کوتاه و بلند است؟

بایوس مینتون رو حتما آپدیت کنید
    تو کار با ویندوز و امور دیگر مثل بازی مشکلی ندارید؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام صدای بوق اول یکم زمانش بیشتر از 3 بوق دیگر است و پشت سر هم است هم برای رفتن در ویندوز به صورت عادی نمیرود و حتما با cd ویندوز باید بالا بیاد
    نه وقتی ویندوز با cd میاد بالا مشکلی در محیط بالا امده نیست و همه ی سخت افزارهای ویندوز هم شناخته میشود ولی از نظر ولوم بالا بودن صدای بوقها همه راحت به گوش میرسند دوست عزیز و مهربان لطفا راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام صدای بوق اول یکم زمانش بیشتر از 3 بوق دیگر است و پشت سر هم است هم برای رفتن در ویندوز به صورت عادی نمیرود و حتما با cd ویندوز باید بالا بیاد
    نه وقتی ویندوز با cd میاد بالا مشکلی در محیط بالا امده نیست و همه ی سخت افزارهای ویندوز هم شناخته میشود ولی از نظر ولوم بالا بودن صدای بوقها همه راحت به گوش میرسند دوست عزیز و مهربان لطفا راهنماییم کنید

این بوقی که میگید شبیه بوق گرافیک است درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید اینطوری ویندوز بوت میشه یا نه

همچنین اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه هم تست کنید

بایوس مین رو هم آپدیت کنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز من اپدیت جدیده بایوس را اپدیتشو گرفتم چطوری از طریق usb flash اپدیتش کنم؟ سپاس و ممنونم از شما

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز من اپدیت جدیده بایوس را اپدیتشو گرفتم چطوری از طریق usb flash اپدیتش کنم؟ سپاس و ممنونم از شما
    فایل بایوس اگه ایمیج است بریزید روی فلش بعد وارد محیط بایوس بشید و از طریق ez flash بایوس مین رو آپدیت کنید نرم افزار asus update هم برای آپدیت بایوس به صورت آفلاین هم مناسب است

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام من بایوس را از محیط ویندوز اپدیت کردم سیستم ریستارت شد اولش نوشت ریکاور کنید برای بایوس قبلی و کلید اینتر را بزنید و من ریستارت کردم ویندوز سالم اومد بالا حال در ریستارت دوم سیستم با سی دی هم بالا نمیاد و نه در بوت میره نه میشه ویندوزی نصب کرد حال بنده به نظر شما چه کار باید انجام دهم ایا میتونم از طریق داس بایوسی بریزم یا کار دیگزی باید انجام دهم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام من بایوس را از محیط ویندوز اپدیت کردم سیستم ریستارت شد اولش نوشت ریکاور کنید برای بایوس قبلی و کلید اینتر را بزنید و من ریستارت کردم ویندوز سالم اومد بالا حال در ریستارت دوم سیستم با سی دی هم بالا نمیاد و نه در بوت میره نه میشه ویندوزی نصب کرد حال بنده به نظر شما چه کار باید انجام دهم ایا میتونم از طریق داس بایوسی بریزم یا کار دیگزی باید انجام دهم

شما فایل Exe بایوس رو گرفته بودید؟

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

باطری مین را دربیار سیستم دیفالت میشه نباید ریکاور انتخاب می کردید باید با کلید del وارد ستاپ میشدید ساعت وتاریخ را چک می کردید وذخیره می کردید بعدازاین ریستارد میشد،حالا باطری را دربیار درست میشه .

14. این کاربر از absineh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام وارادت من وقتی که از مانیتورهای عادی که پورت عادی vga دارند راحت بالا میاد تو بوت ویندوز هم راحت و بدون مشکل میره ولی وقتی کابل htmi وصل میکنم به led که هم تلوزیون هست هم led (چون انواع پورتهای ورودی خروجی روش هست) سیستم نمیاد بالا و در بوت سیستم هم موسو باید روی صفحه به مدت زیادی چپو راست کنم تا رنگ و نوشته های در بوت معلوم شوند ودر این موقع هم نمیتونم تغییری در بوت بدم ولی با مانیتور عادی و پورت عادی گرافیک هیچ مشکلی ندارم در سیستم قبلیم hdmi راحت کارمیکرد با همین led

ولی به طوری که من کابل hdmi رو به کارت گرافیک دوم وصل کردم تصویر میاد بالا تو ویندوزم میره ولی تو بایوس اصلا نمیره ولی تو ویندوز راحت میره ولی هی گیر میکنه وهیnot responding میشه باید بشینم تا حل بشه
    ایا تو بایوس گزینه ایی هست که من تغییر بدم بدون هیچ مشکلی سیستم و بایوس سیستم راحت و بدون مشکل بیاد بالا مثل مانیتیتور های عادی که پورت vga دارند و من راحت سیستم روی مانیتورهای عادی سیستم تمام و کمال میاد بالا ولی الان که led با پورت hdmi وصل میکنم اونم به پشت کارت دوم گرافیک مشکل در ویندوز رفتن تمام و کمال حل شده ولی در محیط گیر و not responding داره در بایوس هم نمیره و سیستم موقع بالا امدن یک بوق کوتاه میزنه و مشکل من نرفتن در بایوس با led و کابل hdmi و روون نبودن در محیط ویندوز است

ایا من یک پورت htmi از کارت گرافیک اول و یک پورت vga از کارت گرافیک دوم بکشم بزنم پشت led ممکنه درست بشه همه چی یا خطرناکه این کار ایا انجام بدم؟
    Last edited by kane32; 11-12-2014 at 21:47.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •