باسلام
من یک لب تاپ توی رنج قیمتی 2میخواستم کاربردم هم برنامه های مهندسی کامپیوتر وبرنامه نویسی هست بازی کلا نمیکنم اگر هم باشه در حد فیفا واینطورچیزهاست اونم شاید ماهی یکبار تفریحی با نرم افزارفتوشاپ کارمیکنم اما نه خیلی حرفه ای و سنگین در حد طراحی بک گراند،کارت پستال واینطورمسائل.بانرم افزارهای سه بعدی اصلا کارنمیکنم و آشنایی ندارم فیلم تقریبا میشه گفت زیاد نگاه میکنم بخاطر مسائل آموزشی واینطور مسائل کارکردمم تقریبا روزی 4یا 5ساعت هست بعضی روزها هم اصلا کاری باهاش ندارم و از PC استفاده میکنم گذر دراینترنت زیاد دارم تا حدودی مثلا همون 4 یا 5ساعت حملش هم زیاد نیست چون زیاد اینور اونور نمی برمش اگرهم ببرم مشکل رفت و آمد رو ندارم پس وزنش مسئله مهمی نیست نظر خودم روی Lenovo Ideapad Z510 - A بود اما باصحبت های کاربر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی دو دل شدم که سری B این محصول رو بگیرم بخاطر پردازشگرش ولی بازهم اما درچند پست صحبت شده بود که محصولات لنوو کانفیگ بالایی ارائه میدهند اما کیفیت قطعاتش خوب نیست ویک سوال دیگه هم برام پیش اومد دراین رنج قیمتی هرکسی میپرسه که این محصول خوبه میگن عالیه اما موقعی که فردی کاین محصول رو اسم نمی بره ورنج قیمتی خودش رو می گه اسمی ازاین لب تاپ برده نمیشه دلیلش چیه؟
لطفا توی این رنج قیمتی و استفاده ای که دارم یک لب تاپ خوب بهم معرفی کنید ممنون.
و یک سوال دیگه اونم اینکه من از بازار قصد خرید دارم ولی زیاد از لب تاپ سر در نمیارم اما 72 ساعت مهلت تست دارم میخواستم راهنمایی کنید که چه مراحلی رو انجام بدم وچطور کامل تستش کنم که بعدا به مشکل بر نخورم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.