تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: افسردگی آخر پاییز و زمستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض افسردگی آخر پاییز و زمستان

سلام هر سال آخر پاییز و زمستون که میرسه و هوا زود تاریک میشه خلقم میاد پایین / احساس ناتوانی میکنم/ احساس بیهودگی /احساس ترس .

برای مقابله با افسردگی آخر پاییز و زمستان چه راهکاری رو پیشنهاد میدید؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام هر سال آخر پاییز و زمستون که میرسه و هوا زود تاریک میشه خلقم میاد پایین / احساس ناتوانی میکنم/ احساس بیهودگی /احساس ترس .

برای مقابله با افسردگی آخر پاییز و زمستان چه راهکاری رو پیشنهاد میدید؟
    سلام
    منم قبلا همینطوری بودم ، البته بیشتر دلم میگرفت از اینکه اینقدر زود شب میشه و ...
    خیلیا رو دیدم اینطورین
    ولی الان اصلا برام مهم نیست ، با توجه به این که 6 صبح ( هنوز هوا تاریکه ) میرم برای دانشگاه و 6 غروب ( که هوا تاریک شده ) میام خووونه
    به نظرم شمام تا چندسال دیگه براتون عادی میشه ولی برای الانتون بهتره که سرتون رو به چیزی مشغول کنید
    با دوستانتون برید بیرون قدم بزنید ، ورزش کنید و هم چنین صبج زود بیدار شدن میتونه کمک کنه
    چون وقتی صبح زود بیدار بشین ، مدت زمان بیشتری رو از روز استفاده میکنین و زود شب شدن زیاد براتون مهم نخواهد بود

موفق باشید

3. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جوری که من تحقیق کردم دلیلش کم شدن نور خورشید و پایین اومدن هورمون ملاتونین هست
    و اینکه پاییز و زمستون و مرگ طبیعت هم ناخودآگاه روی روان ادم تاثیر میذاره و آدمو یاد مرگ میندازه

5. 2 کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من این حسای کشنده چند ساله توی روزای 11 ، 12 ، 13 ، 14 ، 15 فروردین بطرز خیلی وحشتناکی میاد سراغم...

مربوط به اون حرف که میگن غروب سیزده به در جزو روزای غمگینه ساله مثل 1 مهر هم اصلا نیست... هیچ ربطی به این قضیه نداره...

حس خفقان شدیدی میگیرم از اون جهت که دوباره وارد یک سال جدید دیگه ای میشیم ...

7. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

غیر از دارو ( ضد افسردگی ها و هورمون های مصنوعی) راه کار های زیادی هست که حال شما رو بهتر خواهد کرد.

سعی کنید شبا زود تر بخوابید و صبح زود هم از خواب بیدار بشید. ( زمان طلوع آفتاب)
    پیاده روی در هوای آزاد همراه با لذت از طلوع آفتاب به مراتب اوضاع روحی شما رو با ثبات تر و بهتر خواهد کرد. ( ترکیبی از نور درمانی ( نور خورشید) + هوا درمانی ( هوای عالی صبحگاهی))

غذا های محرک مثلا" غذا ها و نوشیدنی های کافئین دار رو در طول شب محدود و در صبح بیشتر مصرف کنید.

زیاد حساس نباشید چون هر چقدر حساسیت شما بیشتر بشه افسردگی و وسواس فکریتون هم افزایش پیدا میکنه.
    درست ـه که این افسردگی دست خود شما نیست ولی افکار مثبب این افسردگی کاملا" در اختیار خودتونن و با انهدام و تغییر این افکار و اندیشه ها افسردگی کمتر میشه.

__-_-____-_-__
    بیاید به نقاط مثبت این دو فصل زیبا بیندیشیم:

زمستان باوجود سرمایی که داره برای همه جانوران از جمله انسان یه فصل دلنشین و دوست داشتنیه حیوانات در این فصل ممکنه به خواب عمیق زمستانی فرو برن , فعالیت کمتر میشه فاصله ها هم همینطور در واقع اگر بتونیم از این فصل بدرستی استفاده کنیم نتنها افسرده نمیشیم بلکه به یک احساس بسیار لذت بخش خواهیم رسید.
    بنظر من فصل زمستان و پاییز بهترین فصل برای استراحت تن و روح آدم ـه در این دو فصل بدلیل کاهش محرک های محیطی ( مثل نور خورشید) و افزایش دما در داخل خونه ( بر عکس فصلای دیگه که از وسایل خنک کننده استفاده میکنیم) اضطراب به مراتب کمتر میشه و یه حالت رخوت و آرامش در بدن انسان بوجود میاد.
    مردم برای بهره گرفتن از گرمای همدیگه بیشتر بهم نزدیک میشن و صمیمیت بیشتر خواهد بود.
    فصل پاییز جون میده واسه خوندن شعر و کتاب ادبی! این فصل خیلی فصل شاعرونه و عاشقونه ایـه.
    از شعرای پاییز که بگذریم میرسیم به شیرینی زمستون مخصوصا اگر شباش چند صفحه کتاب اونم از نوع رمان و داستان بلند مطالعه کنیم.
    __-_-____-_-__

در نهایت باید بگم که افسردگی فصلی ( SAD ) مثل همه بیمار های روحی دیگه دو نوع درمان داره یکیش رواندرمانی (حساسیت زدایی و ایجاد علاقه , مثل پاراگراف بالا) و دیگری دارو درمانی( SSRI ها و ملاتونین , که بنظرم SSRI بتنهایی تجویز بشن بهترن چون نهایتا" سروتونین افزایش یافته به ملاتونین تبدیل خواهد شد).

9. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •