تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: فورى:كنكور دوباره يا ارشد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض فورى:كنكور دوباره يا ارشد؟

سلام
    من ليسانس رياضى كاربردى از پيام نور رشت گرفتم.٥ساله فارق التحصيل شدم.اما نتونستم هيچ كارى پيدا كنم جز تدريس خصوصى.اونم رضايتبخش نيست.واسه علاقه شديدى كه به پزشكى و زير گروهش دارم و حتى از علاقه زياد از سن ١٥ سالگى رفتم مطب يه دكتر عمومى و تزريقات ياد گرفتم و تو سن ٨ سالگى يه قورباغه بدبختو آمپول زدم و تشريحش كردم. (البته در سطح بچگونه)
    حالا باز به سرم زده دوباره كنكور بدم و دنبال علاقه ام برم.با وجود اينكه خبراى ضدو نقيضى راجب حذف كنكور از سال بعد و تأثير معدل صرفا تو نتايج كنكور مؤثره اما آيا منكه سال ٨٣-٨٤ ديپلم گرفتم و معدلمم بالاى ١٦ هست مى تونم پزشكى يا دارو يا دندون قبول شم؟با توجه به اينكه رشتم رياضى بوده و نمرات حسابان و جبرو گسسته خوب بوده.آيا به نظرتون ميتونم واسه ورودى كنكور سال ٩٤-٩٥ آماده بشم و با وجود فراموشى نسبى درساى دبيرستان ميتونم دانشگاه آزاد رشت پزشكى قبول شم؟چه رتبه و ترازى مى خواد؟البته اينم بگم كارم با يه بچه كوچيك خيلى سخته و امكان كلاس رفتنو اصلا ندارم.لطفا درصدهاى هر درسم بگيد و منابع كمك آموزشى خوبم معرفى كنيد ممنون ميشم.

ازينكه سؤالم پراكنده و زياده معذرت مى خوام.لطفا زود جواب بديد

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما الان متاهلید و یک فرزند هم دارید درسته!؟
    برای قبول شدن در رشته پزشکی باید حسابی تلاش کرد...درسته شما ریاضیاتت خوب هست اما عربی فارسی و دینی و زبان و شیمی و فیزیک و از همه مهم تر درس سخت زیست شناسی رو هم باید بخونید تازه زمین شناسی هم هست . زیست شناسی درس سنگینی هست و نمیشه با یک بار مرور و مطالعه دفعه اول یاد گرفتش.

البته کار نشد نداره اما باید زحمت زیاد کشید که با توجه به سر کار رفتن و زندگی مشترک به شخصه احتمال پایین میدم برای موفقیت در قبولی... پزشکی دانشگاه ازاد هم همچین راحت نیست کلی داوطلب داره و فقط یک دهمشون قبول میشند!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما الان متاهلید و یک فرزند هم دارید درسته!؟
    برای قبول شدن در رشته پزشکی باید حسابی تلاش کرد...درسته شما ریاضیاتت خوب هست اما عربی فارسی و دینی و زبان و شیمی و فیزیک و از همه مهم تر درس سخت زیست شناسی رو هم باید بخونید تازه زمین شناسی هم هست . زیست شناسی درس سنگینی هست و نمیشه با یک بار مرور و مطالعه دفعه اول یاد گرفتش.

البته کار نشد نداره اما باید زحمت زیاد کشید که با توجه به سر کار رفتن و زندگی مشترک به شخصه احتمال پایین میدم برای موفقیت در قبولی... پزشکی دانشگاه ازاد هم همچین راحت نیست کلی داوطلب داره و فقط یک دهمشون قبول میشند!

سلام
    مرسى از شما كه جواب داديد.ميدونم كار سختيه اما واسه خودم اينجورى حساب كردم:زمين شناسى كه درصدش صفره ميتونم نخونمش يا سطحى بخونمش.زيست ١ رو كه خوندم زياد برام سنگين و سخت نبود چون من حفظ كردنيم خوبه اما زيستم راحت نيست ميدونم ولى ميتونم از پسش برآم فك مى كنم.بقيه درسام كه رسته ما با تجربى مشتركه تقريبا بعدش شيميو با زيست رو بالا بزنم رياضيمم خوبه نصف راهو رفتم واسه حفظياتم كتاباى كمك درسى از يكى از دوستام ميگيرم يكم حل ميشه .به امتحانش نمى ارزه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من تجربه ای که دارم اینه که بچه های ریاضی میتونند توی همه رشته های دیگه موفق باشند. حتی اگر غیر مرتبط با ریاضی باشه.
    به نظرم میتونید برید پزشکی اما باید وقت بزارید و خوب بخونید.
    تازه متاهل هم که هستید و بدتر!!!!

5. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من تجربه ای که دارم اینه که بچه های ریاضی میتونند توی همه رشته های دیگه موفق باشند. حتی اگر غیر مرتبط با ریاضی باشه.
    به نظرم میتونید برید پزشکی اما باید وقت بزارید و خوب بخونید.
    تازه متاهل هم که هستید و بدتر!!!!
    مرسى ازتون كه تجربه و نظر خودتونو گفتين.بله كارم خيلى سخته ولى به خاطر علاقه ميخوام استارت بزنم و اميدوارم كه هر كسى كه انگيزه داره و شرايطشو داره بتونه تاًجايى كه ميشه تحصيل كنه چوه معتقدم تحصيلات شخصيت سازه ممكنه استثنائاتيم باشه اما درصدش ناچيزه.
    بازم ممنون كه بهم انرژى دادين.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مرسى ازتون كه تجربه و نظر خودتونو گفتين.بله كارم خيلى سخته ولى به خاطر علاقه ميخوام استارت بزنم و اميدوارم كه هر كسى كه انگيزه داره و شرايطشو داره بتونه تاًجايى كه ميشه تحصيل كنه چوه معتقدم تحصيلات شخصيت سازه ممكنه استثنائاتيم باشه اما درصدش ناچيزه.
    بازم ممنون كه بهم انرژى دادين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •