مواد لازم
ماکارونی یک بسته ۵۰۰ گرمی
سویا ۱ بسته
قارچ ۲۵۰ گرم
هویج رنده شده ۲ تا ۳ عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و آویشن و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
سویا رو برای ۱ ساعت با آب گرم خیس کنید, توی این مدت چندین بار اونو آبکش کنید و حسابی چنگ بزنید تا آبش خارج بشه و بوی بدش از بین بره!
پیاز رو تفت بدید و وقتی سرخ شد، سویا و هویج رنده شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید.
قارچ رو ورقه ای کنید و با کمی آبلیمو و نمک جدا تفت بدید. فلفل دلمه رو هم به سلیقه خودتون خرد کنید و تفت بدید و به مایه ماکارونی اضافه کنید. رب رو اضافه کنید و مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و اجازه بدید تا رب تفت بخوره! نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و ادویه بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
ماکارونی رو به روش معمول آبکش کنید و سس رو با ماکارونی مخلوط کنید و اجازه بدید دم بکشه!
نکات
- موقع سرو میتونید پنیر پارمسان روی ماکارونی بپاشید! (البته در صورت تمایل)
- میتونید ماکارونی رو کمی بیشتر از حد معمول بپزید و آبکش کنید و با سس مخلوط کنید و دیگه دم نکنید.
- اگر میخواهید ماکارونی رو دم نکنید، موقعی که توی آب جوش میریزید, به آب، روغن اضافه نکنید. چون در اون صورت سس با ماکارونی خوب مخلوط نمیشه!
- میتونید به جای سویا از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
- همیشه قارچ رو با کمی آبلیمو مخلوط کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا قارچ سیاه نشه و خیل آب نندازه!
- در غذاهایی که از سویا استفاده میکنید, اگر کمی پودر آویشن به کار ببرید, بوی سویا رو میگیره!
منبع: chefgilda.com