با سلام
از کل هارد لپ تاپ با پارتیشن هاش بطور کامل بک آپ گرفتم و یه فایل tib ایجاد شده دارم. حتی چندین بار این بک آپ رو بصورت سالم و کامل ذخیره کرده ام.
مشکل اینجاست الان من فلش بوتیل Acronis True Image رو درست کردم از طریق برنامه خودش تو ویندوز و با این فلش لپ تاپ رو راه اندازی می کنم. هارد اکسترنالم که بک آپ توشه رو وصل می کنم و بک آپ ها رو شناسایی می کنه. قسمت Recovery که می رم و بخش whole partition and... رو می زنم و تمام درایوهایی که اوم از MBR و sonysys و win re tools و unlabled و recovery رو میاره و همگی رو انتخاب کرده و دوباره شروع به ایجاد اینا می کنم. اما در آخرین قسمت ایجاد این درایوها بعد درایو C که نوبت یه ریکاوری می رسه که حدود گیگ هس همیشه من ارور دارم و اصلا اجازه ساختن اینو نمی ده تو هارد. یا مثلا اگه بخوام اول ریکاوری رو ایجاد کنم این ساخته میشه ولی اجازه ساخت درایو سی رو نمیده. کلا همه راه ها رو امتحان کردم
درد کجاس که من بک آپی که از ویندوز اورجینالم گرفتمرو نمی تونم تو هاردم برگردونم؟؟؟؟؟؟؟/ دردچیه که هارد 1 ترا رو نمیشه دوباره به همون 1 ترا برگردوند؟ آخه چرا ارور میده؟ہ
((( یکبار هم من هاردمو اس اس دی کردم تونستم با Clone disk همین برنامه هارد 1 ترا رو به گیگ کلون کنم و ویندوز اورجینالم مثل ساعت کار کرد. با این که تو شرکت می گفتم امکان نداره بشه ویندوز اورجینال رو بک آپ کرد. ولی من کردم.)))