سلام دوستان آیا از 4.2.2 گوشی ال جی جی تو ... راحت میشه به 4.4.2 ارتقا داد ؟ یعنی تو خونه خودمون میتونیم انجام بدیم و مشکلی پیش نمیاد یا حتما باید بدیم مغازه .... ؟ اگه کاری نداره میشه آموزشش رو بگزارید مرسی ؟
سلام دوستان آیا از 4.2.2 گوشی ال جی جی تو ... راحت میشه به 4.4.2 ارتقا داد ؟ یعنی تو خونه خودمون میتونیم انجام بدیم و مشکلی پیش نمیاد یا حتما باید بدیم مغازه .... ؟ اگه کاری نداره میشه آموزشش رو بگزارید مرسی ؟
خیلی راحت میشه انجام داد
یه فایل kdz رام 4.4.2 مربوط به گوشیت 32 یا 16 دانلود میکنی و با lg flash tools 21014 فلش میکنی
دادا گوشی نو نوئه ... طوریش نمیشه که حیرونمون نکنه ؟ لینکی داری از رام درست کیتی کت مخصوص جی 2 .... و اون نرم افزاری گفتی مرسی
دوستان یه مجموعه نرم افزار برای این گوشی که گلچین بهترین نرم افزارای کاربردی تو ایران باشه سراغ دارید لینک دانلود بدید ؟
همینجور آخرین نسخه سیستم عامل اندروید که روی G3 هم نصبه میگن روی G2 هم جواب میده برای فلاش کردن گوشی ؟
مرسی
سیستم G3 که رو G2 نصب نمیشه !
یه رام پورت شده هست که خوبه Cloudy !
رامها رو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . and- roid .ir/
نیازی به Kdz هم نیست میتونید به راحتی گوشیتون رو از منو آپدیت کنید خیالتون راحت
بهتره Cloudy نصب نکنید چون من نصب کردم بعد یکی دوماه لگ میوفته توش. آپدیت اندروید 5 برای G2 هم نزدیکه و قراره رابط کاربریش بشه مثل G3.
دادا از منو چی آپدیت کنم؟
به نظرت صبر کنم اندروید 5 یا فعلن آپ کنم به 4.4.2 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)