آیا میشود کاری کرد که کامپیوتر بعد از مدت معینی که بهش داده میشود ، کاملا خاموش شود. (هم مانیتور و هم کیس)البته ،بدون کمک از یک برنامه جانبی و فقط با کمک خود ویندوز
آیا میشود کاری کرد که کامپیوتر بعد از مدت معینی که بهش داده میشود ، کاملا خاموش شود. (هم مانیتور و هم کیس)البته ،بدون کمک از یک برنامه جانبی و فقط با کمک خود ویندوز
سلام ...
یک راه ساده ولی تضمینی![]()
عبارت زیر را در Run تایپ کن و از روی کیبرد کلید Enter را فشار بده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این دستور سیستم شما پس از 3600 ثانیه ( 60 دقیقه ) خاموش می شود .
برای لغو آن از دستور زیر استفاده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
یه برنامه هست ...
اسمش :
Turn Off هستش که سر ساعت معین سیستم رو خاموش میکنه ...
اما شرمنده چون از دیال آپ استفاده میکنم نمیشه آپلودش کنم.
نوشته شده توسط Aminzikzak
خیلی جالب بود![]()
یک برنامه هم هست به نام Pc Auto Shut Down که خیلی خوبه من خودم امتحان کردم خیلی خوبه
MB_Danger جان يك همچين دستوري براي استندباي و هايبرنت و ريستارت وجود داره؟من دنالشم.دستت درد نكنه
سلام دوست من
دستور زیر سیستم را پس از 3600 ثانیه ( 60 دقیقه ) Restart می کند .
برای تنظیمات پیشرفته تر باید از نرم افزارهایی که در این زمینه نوشته شده اند استفاده نمایید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( همانطور که دوستان به برخی از این نرم افزارها اشاره کردند )
من نرم افزار معروف و قدرتمند JetAudio را به شما توصیه می کنم !
موفق باشید .
سلام به همه دوستان خصوصا دوست عزیزم MB_Danger
با اجازه مدیر عزیز
من هم روش مدیر عزیز را به نوعی دیگر می خواهم بگویم .
با اين دستوری که در ادامه می گویم مي توانيد هر کار مربوط به Shut down از Log off user گرفته تا تنظيم ساعت براي خاموش شدن کامپيوتر انجام دهيد.
براي استفاده از اين دستور اسم کامپيوتر را بايد بدانيد .
اگر قصد خاموش يا ريست کردن کامپيوتري که پاي آن نشسته ايد را داريد ولي اسم آنرا نمي دانيد ، با راست کلیک کردن روي My computer و انتخاب Properties به تب computer name بروید حالا اسم کامپيوتر را مقابل نوشته Full computer name مي بينيد .
براي تغيير نام کامپيوتر هم مي توانيد روي دگمه Change در همان پنجره کليک کنيد .
حالا که اسم کامپيوتر را مي دانيد ، این دستور را توی run بنویسید .
shutdown -r -m //mahdi7610 -t 300
توجه کنيد که به جاي mahdi7610 بايد همان اسم کامپيوتر را قرار داد و دو علامت \\ بايد باقي بمانند.
"r" به معني restart است. مي توانستيد از "l" و "s" به ترتيب مخفف Logoff و Shutdown به جاي "r" استفاده کنيد.
عدد 300 بعد از t به اين معناست که عمل restart بعد از 300 ثانيه انجام شود.
اضافه کردن c به دستور بالا به شما اجازه مي دهد نوشته دلخواه خود را نيز روي صفحه به نمايش بگذاريد:
یعنی به جای Khoda hafezetoon می توانید جمله ای را که دوست دارید در هنگام خاموش شدن یا ریستارت شدن نمایش داده شود را بنویسید .
shutdown -r -m //mahdi7610 -t 300 -c "Khodahafezetoon!!"
با زدن دستور زير مي توان عمل دستور shutdown را تا قبل از سپري شدن زمان t لغو کرد:
shutdown -a
اضافه کردن منفي f قبل از منفي m اين حسن را دارد که به برنامه هاي در حال اجرا دستور مي دهد بدون دادن پنجره هشدار خود را ببندند.
همه دستورات بجز حالت logoff اگر قسمت منفي m و اسم کامپيوتر حذف شود کامپيوتري که پاي آن نشسته ايد را در نظر مي گيرند و کار را انجام مي دهند.
شاد باشید .
Last edited by mahdi7610; 24-12-2007 at 12:47.
Great....................
دستتون درد نكنه منم از اينجور برنامه ها ئارم ولي از كار بعضيشون در كل راضي نيستم روي همين اصل ميخوام با دستورات خود ويندوز بشه اينكار رو كرد.mahdi7610جان شات دان رو كه آموزش داده بودند حالا دستت درد نكنه اما براي استندباي و هايبرنت يك دستوري معرفي كنين كه اين از نون شب براي من واجب تره! شات دان براي سيستمهاي دسكتاپ خوبه
خسته نباشی
جالب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)