تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: خاموش شدن بعد یک ثانیه ای سیستم

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض خاموش شدن بعد یک ثانیه ای سیستم

سلام
    یکی از دوستان سیستم اورده درست کنم ایرادش اینه که تا روشن میشه یه بوق کوتاه میزنه خاموش میشه یه ثانیه بیشتر روشن نمیشه فکر کردم از سی پی یو باشه خمیر زدم بازم همونجوری بود پاور خودم وصل کردم گفتم شاید ایراد از پاور باشه بازم همونجوره برای همین یه لحظه اتفاقی برق 4 پین در اوردم تست کردم روشن شدن فن سی پی یو می چرخید ولی تا 4پین وصل کردم به بوق دوثانیه زد خاموش شود .ایراد از کدوم قسمته ؟کلا مادربرد هم دراوردم تست کردم بازم همونجوری یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان سیستم اورده درست کنم ایرادش اینه که تا روشن میشه یه بوق کوتاه میزنه خاموش میشه یه ثانیه بیشتر روشن نمیشه فکر کردم از سی پی یو باشه خمیر زدم بازم همونجوری بود پاور خودم وصل کردم گفتم شاید ایراد از پاور باشه بازم همونجوره برای همین یه لحظه اتفاقی برق 4 پین در اوردم تست کردم روشن شدن فن سی پی یو می چرخید ولی تا 4پین وصل کردم به بوق دوثانیه زد خاموش شود .ایراد از کدوم قسمته ؟کلا مادربرد هم دراوردم تست کردم بازم همونجوری یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش؟
    درود
    به احتمال زیاد مدار pwm (مدار تغذیه پردازنده) مین دوستتون مشکل پیدا کردهوباید به مرکز تخصصی تعمییرات مراجه نمایید

3. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    ایراد از مدار تغذیه مین است بیشتر از فت یا ماسفت ها میتونه باشه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

امکانش هست از سی یی یو باشه وقتی باز کردم شل بود فقط پایه های فن نگهش داشته بودن رو سی پی یو محکم نبود .خمیرم خشک شده بود هیچی نداشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

امکانش هست از سی یی یو باشه وقتی باز کردم شل بود فقط پایه های فن نگهش داشته بودن رو سی پی یو محکم نبود .خمیرم خشک شده بود هیچی نداشت.
    یعنی خوب جا نرفته بود؟ دوباره جا بزنید و یک خمیر خوب بزنید روش درست نشد بیشتر این مشکل از مدار تغذیه مین است حالا اگه میخواین خیالتون راحت بشه با یک پردازنده دیگه هم تست کنید سوکت هم معمولا خراب باشه یا سیستم دائم ریست میشه یا روشن میشه ولی تصویر نمیده

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

ببخشید منظورم خوب نرسوندم عجله داشتم نرسیدم ویرایش کنم
    منظورم اینه ممکنه سی پی یو سوخته باشه چون فن بهش محکم نشده بود و دندونه های پایه دور سی پی یو فن نگه داشته بودن و گرما انتقال نداده سی پی یو سوخته باشه .امکان درست شدنش هست یا باید عوض شه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببخشید منظورم خوب نرسوندم عجله داشتم نرسیدم ویرایش کنم
    منظورم اینه ممکنه سی پی یو سوخته باشه چون فن بهش محکم نشده بود و دندونه های پایه دور سی پی یو فن نگه داشته بودن و گرما انتقال نداده سی پی یو سوخته باشه .امکان درست شدنش هست یا باید عوض شه ؟
    اگر سی پی یو سوخته شده باشه یکی از علائمش اینه که اصلا گرم نمیشه یا بیش از حد داغ میشه

با یک پردازنده که توسط مین ساپورت میشه چک کنید اگه بازم همون مشکل بود مشکل از مدار تغذیه مین است

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •