تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: نشناختن بلوتوث بعد از نصب ویندوز 8.1 ( بسیار ضروری)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

9 نشناختن بلوتوث بعد از نصب ویندوز 8.1 ( بسیار ضروری)

با سلام من لپ تاپ lenovo g580 دارم بعد از اینکه روش ویندوز 8.1 نصب کردم در اول نصب ویندوز یک صفحه اومد به اسم Load Driver و نوشته بعضی درایور ها در کامپیوتر شما پیدا نشده اند
    من سی دی رو در آوردم و مراحل نصب ویندوز رو دوباره رفتم و این دفعه این صفحه ظاهر نشد وفکر کنم به خاطر همون دیگه بلوتوث شناخته نمیشه ویندوز رو نصب کردم همه درایور ها نصب شد
    بلوتوث هم شناخته نشده بود اصلا آیکون بلوتوث نیومده و در device manager هیچی درباره بلوتوث نیست
    من درایور مخصوص بلوتوث رو از سایت لنوو گرفتم و هنگام نصب این ارور ظاهر شد

و بعد هنگام نصب نرم افزار بلوتوث هم این ارور رو میده :

من به بلوتوث خیلی احتیاج دارم چه کار کنم؟؟
    داریور هم که نصب نمیشه

لطفا کمک کنید
    Last edited by S0H3IL; 05-12-2014 at 13:19.

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یکی از مشکلات شایع کاربران کامپیوترهای رومیزی و یا لپ‌تاپ‌، عدم شناسایی سخت‌افزار بلوتوث توسط ویندوز است. این موضوع می‌تواند از در دسترس نبودن درایور سخت‌افزار و یا سازگار نبودن درایور با نسخه‌ی ویندوز رخ دهد. در این ترفند قصد داریم به معرفی یک راه حل جامع بپردازیم که به وسیله‌ی آن می‌توانید این مشکل را حل کنید. بدین منظور:
    نیازمند یک ابزار کوچک رایگان و کم‌حجم به نام Bluetooth Driver Installer هستیم.
    Bluetooth Driver Installer را می‌توانید از سایت سازنده دانلود کنید: این برنامه در دو نسخه 32 بیتی و 64 بیتی عرضه شده است که بسته به نوع ویندوز خود بایستی نسخه مورد نظر را دانلود نمایید.
    پس از دریافت این ابزار، آن را اجرا کنید. در پنجره‌ی باز شده، گزینه‌ی I accept the terms and conditions above را فعال نموده و بر روی دکمه‌ی Next کلیک کنید.
    در مرحله‌ی بعد، نرم‌افزار به جستجوی سخت‌افزار بلوتوث شما پرداخته و در صورت یافتن نتیجه‌ای آن را برای شما نمایش می‌دهد. پس از پایان جستجو و نمایش نتیجه، چنانچه از صحت سخت‌افزار شناسایی شده اطمینان دارید برای نصب درایور، روی دکمه‌ی Next کلیک کنید.
    عملیات نصب درایور سخت‌افزار بلوتوث شما آغاز می‌شود. این کار با ایجاد یک نقطه‌ی بازگردانی (Restore Point) نیز همراه است. پس از پایان عملیات نصب درایور، بر روی دکمه‌ی Next کلیک کنید تا نرم‌افزار به تست سخت‌افزار شما بپردازد.
    در صورت موفقیت‌آمیز بودن عملیات نصب درایور، با پیغام Your Bloutooth adapter was succeessfully installed روبرو خواهید شد.

منبع سایت ترفندستان

3. این کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

البته من خودم از این راه استفاده نکردم والان هم یادم رفته چیکار کردم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

البته من خودم از این راه استفاده نکردم والان هم یادم رفته چیکار کردم...
    آخه من از این نرم افزار هم استفاده کردم ولی متاسفانه میگه یا بلوتوث رو وصل کنید یا روشنش کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خوب دوست من با این اوصاف بلوتوث دستگاه شما مشکل سخت افزاری پیدا کرده یه فلش بلوتوث خارجی تهیه کن و از درگاه usb استفاده کن اگه بار هم شناخته نشد اشکال از سیستم عامل هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما اول برید توی manage کامپیوترتون و توی صفحه ی باز شده کل دستگاههاتون رو نشون میده و روی شاخه ی اصلی دستگاهها راست کلیک کنید و یه گزینه ای شبیه به scan for hardware changes هست و بزنید و ببینید آیکون بلوتوث رو بهتون نشون میده یا نه ? اگه نشون میده که بگم چکار کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما اول برید توی manage کامپیوترتون و توی صفحه ی باز شده کل دستگاههاتون رو نشون میده و روی شاخه ی اصلی دستگاهها راست کلیک کنید و یه گزینه ای شبیه به scan for hardware changes هست و بزنید و ببینید آیکون بلوتوث رو بهتون نشون میده یا نه ? اگه نشون میده که بگم چکار کنید
    خوب متاسفانه مشکل من هم همین هستش که تو Device manager چیزی نمیاد به عنوان بلوتوث و حتی unknown device

داره خودمونی میشه gholamzadegan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برنامه لنوو انرژی منیجر مخصوص ویندوز هفت رو نصب کن بعد با کلید افلاین بلوتوث رو روشن کن

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم يه لبتاب دارم كه وايفاي و بلوتوثش با دكمه هاي تركيبي fn روشن ميشن، بعد از نصب ويندوز٨ متوجه شدم اصلا بلوتوثم توي ديوايس منيجير نيست ! بعد همون دكمه هاي تركيبي رو چند بار زدم بلوتوث اومد و موفق شدم نصبش كنم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •