تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تریاک، چای داغ، تماس با حیوانات عوامل ابتلا به سرطان مری در ایران

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض تریاک، چای داغ، تماس با حیوانات عوامل ابتلا به سرطان مری در ایران

    معاون وزیر بهداشت خبر داد
    تریاک، چای داغ، تماس با حیوانات عوامل ابتلا به سرطان مری در ایران

    معاون وزیر بهداشت تریاک، چای داغ، تماس با حیوانات و رعایت نکردن بهداشت دهان را از مهمترین عوامل ابتلا به سرطان مری در ایران دانست.






    به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نخستین کنگره بین‌المللی سرطان‌های دستگاه گوارش، استان گلستان را دارای بالاترین درصد مبتلایان به سرطان مری در جهان دانست.
    وی افزود: کمربند سرطان مری در آسیای میانه از چین تا سواحل جنوبی دریای خزر ادامه پیدا می‌کند که توجه به این منطقه جغرافیایی نشان می‌دهد این مناطق دارای کشت بیشترین حجم تریاک هستند که احتمالاً یکی از علل بروز سرطان مری در این منطقه همین مورد است.
    ملک‌زاده خاطر نشان کرد: تحقیقات نشان داده است که در آمریکا عامل بروز 90 درصد سرطان مری در افراد مصرف سیگار و الکل بوده است اما در استان گلستان مصرف الکل و سیگار بسیار پایین است پس قطعاً‌ عامل دیگری در این میان دخیل است.
    وی چای داغ را یکی از عوامل ابتلای مردم استان گلستان به سرطان مری دانست و گفت:‌ افراد عادی دمای 35 تا 40 درجه سانتیگراد چای را نوشیده و می‌توانند تحمل کنند اما در استان گلستان مردم به راحتی و با لذت چای با دمای 65 تا 70 درجه سانتیگراد را می‌نوشند.
    برزیل نیز یکی دیگر از کشورهایی است که سرطان مری در آنجا رشد دارد و در این کشور نیز مردم نوشیدنی داغی به نام ماته مصرف می‌کردند.
    وی گفت:‌سرطان مری در نقاطی از جهان بسیار شیوع دارد شامل آفریقای جنوبی، اروپا و برزیل که این مهم لزوم همکاری‌های جهانی برای یافتن و بررسی علل سرطان مری را الزامی می‌کند.
    ملک‌زاده خاطر نشان کرد: در سال 1930 سرطان مری در آمریکا بسیار شیوع داشت ولی ناگاه و بدون اقدام خاصی این شیوع کاهش یافت که به نظر می‌رسد علت اصلی آن کاهش یا افزایش به خودی خود سرطان است.
    معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت افزود: همزمان با کاهش بروز سرطان مری در آمریکا شاهد استفاده مردم این کشور از یخچال و در نتیجه کاهش مواد غذایی نمک‌سود شده و سوخته شده غذا هستیم.
    وی گفت:‌در سال‌های اخیر شیوع سرطان در گلستان نیز تقریباً‌ به نصف کاهش پیدا کرده است که علت آن را نیز می‌توان رشد خدمات شهری مانند مصرف گاز به جای سوخت‌های فسیلی و سوزاندن فضولات حیوانات دانست چرا که سوزاندن فضولات و چوب مولکول TAH آزاد می‌کند که به DNA می‌چسبد و سرطان مری ایجاد می‌کند.
    وی افزود:‌ با وجود کاهش ابتلای به سرطان در میان مردم استان گلستان روستائیان اطراف گنبد همچنان دارای ابتلا زیادی به سرطان مری هستند و متاسفانه درمان‌ها برای این بیماری پاسخگو نیست و افراد معمولاً‌ طی دو سال جان خود را از دست می‌دهند چرا که دیر مراجعه می‌کنند.
    ملک‌زاده مسئله فرهنگی و داشتن سواد در بین بانوان را یکی دیگر از موارد مؤثر در بروز سرطان مری دانست و گفت:‌در گذشته سواد زنان در این منطقه بسیار پایین بود که نتیجه آن کاهش اطلاعات در مورد پیشگیری از این بیماری است.
    معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: تریاک عامل سیروز کبد، بیماری‌های قلبی و مغزی، سرطان مثانه، پانکراس، مری و معده است و می‌توان گفت علت 15 درصد مرگ‌ها مصرف تریاک است با این وجود برخی پزشکان برای بیماران تریاک تجویز می‌کنند.
    وی خاطر نشان کرد:‌در گذشته مردم گنبد آب خود را در آب‌انبارها نگاه می‌داشتند و آن را حفظ می‌کردند و بدین نحو غلظت نیترات در آب بالا می‌رفت و باعث بروز سرطان مری می‌شد که خوشبختانه امروزه با لوله‌کشی آب این مشکل حل شده است.
    وی زندگی در کنار حیوانات را عامل دیگر بروز سرطان مری برشمرد و گفت: ویروسی از حیوانات به انسان منتقل می‌شود که این ویروس امکان ابتلای انسان به سرطان مری را افزایش می‌دهد.
    نخستین کنگره‌ بین‌المللی دستگاه گوارش 12 الی 14 آذر ماه در سالن همایش بین‌المللی هتل المپیک برگزار می‌شود.
    انتهای پیام/

  2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    پست ها
    132

    پيش فرض

    من به زودی سرطان مری میگیرم اگه چایی م دهنمو نسوزونه می ریزمش بیرون از مطلب خوبتون تشکر
    Last edited by shi.irani; 04-12-2014 at 19:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •