Fifa Ballon d'Or 2014
تاریخ اعلام برنده ی توپ طلای ۲۰۱۴
12 Jan ۲۲ دی
لیونل مسی
مانوئل نویر
کریستیانو رونالدو
Fifa Ballon d'Or 2014
تاریخ اعلام برنده ی توپ طلای ۲۰۱۴
12 Jan ۲۲ دی
سایت گل یک مقاله در مورد نوئر گذاشته که خوندش خالی از لطف نیستو توش میشه دلایل اومدن نوئر به سه تای نهایی رو دید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خب مشخصا هر کسی با دیدگاه خودش تحلیل میکنه.البته همه این صحبت ها میشه ولی نهایتا جواد نکونام ها هستن که در رای گیری شرکت دارن، اگه ما اینجا بحثی می کنیم صرفا بحث تاثیرگذاری بازیکنان مختلف از نظر خودمون هست و الا این جایزه هیچ معیار مشخصی نداره و سوال کردن راجع به اینکه پارسال معیار چی بود، امسال معیار چی هست و ... بی فایده هست چون "میزان رای جواد نکونام هاست"![]()
در مورد رکورد هم صحبتم با اون دستمون بود که گفته بود فلانی رکورد 5 ساله داره و نبوده تو سه تای آخر و ..
+
البته باز نسبت به بعضیا جواد نکونام خوبشونه![]()
اگه از سال 2007 به این سمت نگاه کنیم (سوای از اینکه جایزه توپ طلای سابق از سال 2010 به این سمت با جایزه فیفا ادغام شده) تنها مورد مشترکی که بین همه برنده ها در 7 دوره اخیر وجود داشته، آقای گلی در لیگ قهرمانان هست. کاکا در سال 2007، رونالدو در 2008 و 2013، و مسی در 2009 تا 2012، که نشون میده لیگ قهرمانان و آقای گلی در این رقابت ها چقدر به بیشتر دیده شدن و کسب آرای بیشتر کمک کرده، حتی در سالی مثل 2010 که جام جهانی هم وجود داشته، یا سال های 2008 و 2012 که یورو برگزار شده این مسابقات به حاشیه رفتن. بنابراین من فکر می کنم امسال رونالدو با آقای گلی و رکورد جدید (17 گل) در این رقابت ها شانس مسلم به دست آوردن این عنوان هست. کافی هست که امسال رو با سال 2010 که سال جام جهانی هم بوده مقایسه کنیم که صرف آقای گلی باعث شد مسی بتونه این عنوان رو تصاحب کنه، در حالی که رونالدو در سال گذشته در عین آقای گلی، چه در لیگ قهرمانان و چه لیگ، خود جام لیگ قهرمانان رو هم به دست آورده.
در مورد سرمربی ها امسال از اون سال های نادری هست که واقعا سه کاندید شایسته وجود داره، هر کدوم با دلائل مختلف. لوو با کسب بزرگترین افتخار یک سرمربی و به دست آوردن تنها جامی که می تونسته به دست بیاره، اونم با بازی های درخشان و نتیجه تاریخی 7-1 مقابل برزیل در خانه این تیم که به اعتقاد من باعث میشه بیشترین شانس رو برای کسب این عنوان داشته باشه. آنچلوتی با بهترین نتایج/بیشترین امتیاز تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان و بیشترین ضریب یوفا (UEFA Coefficient)کسب شده توسط یک تیم در یک دوره و البته در حاشیه اون برابری با رکورد باب پیزلی به عنوان پرافتخارترین مربی در سطح اروپا. نهایتا سیمئونه که به سال ها سلطه دو قطب فوتبال اسپانیا پایان داد و دو دقیقه تا قهرمانی در لیگ قهرمانان بیشتر فاصله نداشت که یک جورایی بین سه نامزد سخت ترین مسیر رو طی کرده.
واقعا واسه فیفا متاسفم !!!
آیا دوباره باز هم علت و بهانه ای میتونن از خودشون در بیارن که مسی رو شایسته ی نامزدی در بین 3 نفر برتر سال 2014 عنوان کنن؟!!!
خداییش ده ــ ها نفر بودن که شایسته تر از مسی بودن واسه ی نامزدی !!
واقعا رغابت سختی بین "نویر" و "رونالدو" هست!
رونالدو سالِ فوق العاده ای رو پشتِ سر گذاشت در رده ی باشگاهی!! و شاید بهتره بگیم یه سالِ استثنایی رو پشت سر گذاشت،نه فوق العاده!
اما اصلا در جام جهانی موفق عمل نکرد!
من به شخصه با اینکه رونالدو رو دوست دارم،ولی امسال خیلی مشتاقم که "نویر" بهترین بازیکن ِ دنیا انتخاب شه!!
چون واقعا شایسته ی این عنوان هست!!!!
در جامِ جهانی هم فقط و فقط "مانوئل نویر" بود که شایستگیِ انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی رو داشت!!!
از نظرِ ِ من "مسی" حتی جز 5 نفر برتر هم نبود!!ولی باز هم یک بار دیگه بی دلیل بهش توجه شده و یه جایزه ی دیگه دادن بهش (در جام جهانی)!!!
Last edited by S0R3N4; 03-12-2014 at 15:36.
میشه اون ده ها نفر رو نام ببرید؟ حداقل 20 نفر بهتر از مسی؟
کلا تفکر "مسی ستیز" ای که وجود داره پدیده جالبی است. اگه مسی همین کارایی رو داشت با نام "خالد مبارک" الان همه می گفتند رقیب خوبی برای کسب توپ طلاست (یا حداقل کاندید خوبی است) ولی چون مسی است باید ازش انتقاد بشه هرطوری که ممکنه، حتی اگه از نظر آماری وضعیتی کاملا مشابه رونالدو و خیلی خیلی بهتر از هر بازیکن دیگه ای داشته باشه![]()
این تفکر ضده مسی نتیجه ی وجود تفکر "ذوب شدگان مسی" هست.
نه نتیجهی موفقیت متمادی و مستمره.
فقط هم مختص مسی نیست و فقط هم مختص بازیکن نیست (شامل تیمها هم میشه).
اگر رونالدو امسال ببره، سال بعد اگر شرایطش از امسال بهتر نباشه، تعداد کسایی که میان و میگن رونالدو نباید برنده باشه خیلی بیشتر میشه. برای سال بعد از اون هم میبینید که عدهی قابل توجهی پیدا میشن که میگن، رونالدو حتی لیاقت نامزدی رو هم نداره!!!
همونطور که طرفداران رونالدو، بیشترین درصد حامیان اشنایدر برای بردن توپ طلای سال ۲۰۱۰ بودن، بیشتر کسایی هم که میگفتن ریبری باید پارسال برنده میشد، طرفدارهای مسی بودن. (ادعای هردو گروه ممکنه بهحق باشه. ولی من کاری به این موضوع ندارم.)
واقعیت اینه که ماهیت تجاری فوتبال و رقابت برندهای ورزشی، همزمان هم باعث رشد بیشتر این دو نفر شده، هم باعث شده فاصلهی ایندو از بقیه بازیکنها بیشتر از اون چیزی که هست نشون داده باشه. عملا فوتبال رقابت این دو نفر شده.
اما همه اینها نباید باعث بشه فراموش کنیم، این دونفر حداقل از نظر ثبات عملکرد و روند پیشرفت چندساله، بینظیرترین بازیکنهای فوتبال هستن. اگر مصدومیت نباشه، هرگز یک سال بد رو تجربه نکردن. آمارشون این رو نشون میده.
البته فاصلهها کمتر از اون چیزیه که رسانهها نشون میدن. مثلا روبن هم الان در ۳۱ سالگی داره فوقالعاده کار میکنه. یا حتی بازیکنهایی در پستهای دیگه هم هستن که ارزش بالایی برای تیمهاشون دارن.
باید قبول کنیم که فوتبال قبلا چنین شرایطی رو تجربه نکرده بود. نمیشه شرایط امروز فوتبال رو با سالهای قبل مقایسه کرد. کدوم یکی از برندگان سالهای گذشته اینطور ثبات در عملکرد داشتن که هرسال بهعنوان نامزد واضح مطرح بشن.
البته فکر میکنم در سالهای آینده و با رفتن این دونفر بازهم بازیکنهایی این چنینی پیدا بشن. بالاخره برندهایی که برای چهره تبلیغاتی خودشون ۵۰-۶۰ میلیون خرج میکنن اجازه نمیدن اون بازیکن افت کنه. باشگاهها هم خوب میدونن که یک فوق ستاره ارزشش چقدر زیاده. وقتی خطر مصدومیت، خستگی یا بیانگیزگی رو کم کنی، استعداد میتونه یک فوق ستاره مثل مسی و رونالدو بسازه.
بوفون: رونالدو شایسته توپ طلاست ولی مسی بهترین است
به نظر من، کریستیانو رونالدو احتمالا برنده میشود، و شایستگی آن را دارد
اگر حتی او چمپیونز لیگ را نبرده بود، فکر میکنم جایزه باید به قویترین بازیکن حال حاضر داده شود
اما، بدون تعصب، فکر میکنم بزرگ ترین بازیکن تاریخ مسی میماند، چون وقتی که 100 درصد آماده است تماشای او بسیار عالی است
خب دیگه وقتی یه چیزی روش خیلی مانور داده بشه برای یه عده نتیجه عکس داره.نه نتیجهی موفقیت متمادی و مستمره...........
........
یه عده دیگه مثلا رئالی یا بارسایی هستن که چشم دیدن بازیکن حریف رو ندارن و بحثشون جداست.
+
یه کلیپ هست از پاس چیپ نوئر که خیلی بی نقص و میلیمتری میندازه
دلم برای دروازه بان ها می سوزه!
هر کاری کنن هم باز خیلی کم پیش میاد توی توپ طلا جزو نامزدها باشن
الانم در مورد نویر هم کاری ندارم درسته بوده یا غلط ولی حالا هم که یه دروازه بان شده خیلی ها تعجب می کنن
یعنی در مورد پست های دیگه مثل دفاع و یا حتی هافبک هایی که هجومی نیستن هم همیشه این مسئله هست و خیلی نمی تونن به همچین جایزه هایی فکر کنن
حالا مثلا من خودم موافق نویر نیستما
ولی کلا الان خیلی ها میگن چرا روبن نیست یا مثلا بازیکنای دیگه
فک کنم بالاخره از آلمانی ها باید یه بازیکن رو برای لیست انتخاب می کردن
لام که چون دفاع و هافبک دفاعی بوده خود به خود حذف میشه!
کروس و مولر هم فک نکنم توی بایرن هم فصل قبل اون چنان فوق العاده بوده باشن و بیشتر درخشش اونا توی جام جهانی بوده و به خاطر همین خود به خود حذف میشن
حالا با این اوصاف نباید حتما نویر بیاد نامزد بشه ولی چون فاصله نزدیکه بالاخره یکی از اینا توی لیست می اومد و فک کنم نویر و لام هم تو باشگاهی هم ملی در یه سطح بازی کردن و یه دونه از اونا رو حتما توی لیست می اوردن
+
در نهایت به احتمال قریب به یقین رونالدو انتخاب میشه
به نظرم امسال حتی از سال قبلی که این جایزه رو گرفت عملکرد بهتری داشت و شاید بهترین سال توی کل فوتبالش بوده
هم توی CL درخشش بیشتر بود هم توی بازی های ملی خیلی خوب بود و فقط مشکل این بود که خود پرتغال تیم نبود!
بعد اینو هم اضافه کنیم که فصل جدید لالیگا رو هم بی نظیر شروع کرد و از این لحاظ از فصل قبل هم بهتر بودش
حالا نمی دونم این یه ماهه باقی مونده هم توی رای ها تاثیر داره یا نه
Last edited by vahidgame; 04-12-2014 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)