تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: عدم شناسایی هارد

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض عدم شناسایی هارد

با سلام من چند وقت پیش تر یه سیستم بستم با مادربورد GA-h97 gaming و هارد ssd بستم و ویندوز 8.1 رو روش نصب کردم 2 تا هارد یکی 500گیگ و یکی 1 ترا دارم هر دو رو دقیق که وصل میکنم ولی شناسایی نمیکنه و اصلا ویندوز بالا نمیاد
    نو SATA هم AHCL بود اگه درست نوشته باشم
    هارد 500 رو کاملا تخلیه کردم و فرمت هم کردم با برنامه ACRONIS ولی باز هم نشناخت و ویندوز هم بالا نیومد نوشت یک اشکالی تو هارد هست repair کنید ولی باز هم ویندوز بالا نمیاد
    ممنون میشم کمک کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام من چند وقت پیش تر یه سیستم بستم با مادربورد GA-h97 gaming و هارد ssd بستم و ویندوز 8.1 رو روش نصب کردم 2 تا هارد یکی 500گیگ و یکی 1 ترا دارم هر دو رو دقیق که وصل میکنم ولی شناسایی نمیکنه و اصلا ویندوز بالا نمیاد
    نو SATA هم AHCL بود اگه درست نوشته باشم
    هارد 500 رو کاملا تخلیه کردم و فرمت هم کردم با برنامه ACRONIS ولی باز هم نشناخت و ویندوز هم بالا نیومد نوشت یک اشکالی تو هارد هست repair کنید ولی باز هم ویندوز بالا نمیاد
    ممنون میشم کمک کنید
    روی هارد یک ترا ویندزو میریزید به تنهایی میشناسه هارد رو ؟ یا فقط مشکل با هارد 500 است؟
    به نظر من روی هارد یک ترا ویندوز بریزید و هارد 500 رو به عنوان هارد دوم وصل کنید و یگ عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

هاردها هر دو در بایوس دیتکت میشن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

رو هارد 1 ترا ویندوز رو در سیستم قبلیم ریختم توی این سیستم رو SSd هست هارد 1 ترا رو الان کاریش ندارم اما هارد 500 رو که کامل فرمت کردم تو bios هم نمیشناسه 1 ترا توی سیستم قبلیم خب ویندوز روشه میشناسه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

رو هارد 1 ترا ویندوز رو در سیستم قبلیم ریختم توی این سیستم رو SSd هست هارد 1 ترا رو الان کاریش ندارم اما هارد 500 رو که کامل فرمت کردم تو bios هم نمیشناسه 1 ترا توی سیستم قبلیم خب ویندوز روشه میشناسه
    پس مشکل هارد 500 هست که حتی در بایوس هم دیتکت نمیشه
    هارد رو برقش رو وصل میکنید موتور هارد کار میکنه یا نه ؟یک مقدار لرزش باید داشته باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

پس مشکل هارد 500 هست که حتی در بایوس هم دیتکت نمیشه
    هارد رو برقش رو وصل میکنید موتور هارد کار میکنه یا نه ؟یک مقدار لرزش باید داشته باشه
    هارد 500 به راحتی رو سیستم دیگه کار میکنه
    p.n: ویندوز با سیستم حدید با هارد 500 بالا میاد ولی نمیشناسه اثری هم از هارد در device manager نیست راستی ویندوز 8.1 هم رو SSD هست
    Last edited by pharm; 03-12-2014 at 22:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد 500 به راحتی رو سیستم دیگه کار میکنه
    p.n: ویندوز با سیستم حدید با هارد 500 بالا میاد ولی نمیشناسه اثری هم از هارد در device manager نیست راستی ویندوز 8.1 هم رو SSD هست
    یکم قاطی پاتی شد الان هارد 500 رو روی سیستم جدید به عنوان هارد دوم استفاده میکنید دیگه ویندوزتون روی ssd است
    و هارد 500 هم در بایوس دیتکت نمیشه یعنی اسم هارد 500 در بایوس نیست درسته؟ یا اسم هارد 500 در بایوس است ولی در ویندوز شناخته نمیشه کدومه مشکل شما ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یکم قاطی پاتی شد الان هارد 500 رو روی سیستم جدید به عنوان هارد دوم استفاده میکنید دیگه ویندوزتون روی ssd است
    و هارد 500 هم در بایوس دیتکت نمیشه یعنی اسم هارد 500 در بایوس نیست درسته؟ یا اسم هارد 500 در بایوس است ولی در ویندوز شناخته نمیشه کدومه مشکل شما ؟
    هارد 500 نه اسمش تو bios هست( شناخته نمیشه )نه تو ویندوز اسمش هست کلا انگار هیچی وصل نیست در حالی که وقتی به پاور وصل میشه میلرزه و در سیستم های دیگه کار میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد 500 نه اسمش تو bios هست( شناخته نمیشه )نه تو ویندوز اسمش هست کلا انگار هیچی وصل نیست در حالی که وقتی به پاور وصل میشه میلرزه و در سیستم های دیگه کار میکنه
    پس روی سیستم های کار میکنه و در نتیجه هاردتون سالم است ابتدا تنظیمات بایوس مین رو چک کنید مود هارد رو در بایوس تغییر بدید دنبال گزینه ای مثل serial ata باشید اگه تنظیمات بایوس مشکلی نداشته باشه علت بعدی میتونه از اتصالات هارد و کابل دیتا هارد باشه

نمیشه گفت پاور سیستمتون مشکل داره چون یک اس اس دی و یک هارد دیگه داره کار میکنه
    هارد 500 رو به تنهایی وصل کنید یعنی اس اس دی و اون هارد یک ترا و کابل های مربوط به درایوها رو بکنید و فقط هارد 500 وصل باشه بازم ببینید در این حالت میشناسه هارد رو یا نه

کار بعدی آپدیت بایوس مین است
    درست نشد بگید

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

پس روی سیستم های کار میکنه و در نتیجه هاردتون سالم است ابتدا تنظیمات بایوس مین رو چک کنید مود هارد رو در بایوس تغییر بدید دنبال گزینه ای مثل serial ata باشید اگه تنظیمات بایوس مشکلی نداشته باشه علت بعدی میتونه از اتصالات هارد و کابل دیتا هارد باشه

نمیشه گفت پاور سیستمتون مشکل داره چون یک اس اس دی و یک هارد دیگه داره کار میکنه
    هارد 500 رو به تنهایی وصل کنید یعنی اس اس دی و اون هارد یک ترا و کابل های مربوط به درایوها رو بکنید و فقط هارد 500 وصل باشه بازم ببینید در این حالت میشناسه هارد رو یا نه

کار بعدی آپدیت بایوس مین است
    درست نشد بگید
    هارد 500 رو تنهایی شناخت (بدون SSD) ولی وقتی دوباره SSD رو وصل میکنم فقط SSD رو میشناسه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد 500 رو تنهایی شناخت (بدون SSD) ولی وقتی دوباره SSD رو وصل میکنم فقط SSD رو میشناسه
    در حالت دوتایی جای پورت ساتا هم برای هارد عوض میکنید بازم این مشکل است؟

به نظرم با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید تا خیالمون از پاور راحت بشه بعد بریم سراغ موارد دیگه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •