تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: ضربه به سر در اثر تصادف

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض ضربه به سر در اثر تصادف

سلام دوستان. امروز با ماشین دوستم تصادف کردیم. یعنی دوستم راننده بود. ماشینش پراید بود و یه تاکسی یهو جلومون زد رو ترمز. من کمربند ایمنی نبسته بودم. با سر رفتم توی شیشه ی جلو.

شیشه تقریباً اینجوری شد:

سر من هم از این ناحیه ضربه خورد:

همون موقع یکی دیگه از دوستان منو به بیمارستان رسوند. تعادل نداشتم که بایستم. خیلی هم ترسیده بودم و فشارم افتاده بود.

سرم اصلا نه خراش برداشت نه باد کرد نه سیاه شد. هیچی. فقط درد توی سرم منتشر شده بود. تا حدی که چشم هام درد گرفته بودن. دکتر گفت نیازی به سی تی اسکن نداری. یه سرم برام نوشت. سرم که زدم و از روی تخت بیمارستان بلند شدم تعادلم برگشته بود. یعنی کلاً خوب خوب شده بودم. با داداشم همش شوخی می کردیم و می خندیدیم (برای بدست آوردن روحیه ام)

بعدشم اومدم خونه. ولی الان یکم ترسیدم. می گم نکنه سی تی اسکن نیاز بوده. نکنه خون لخته توی سرم باشه. نکنه یهو بیهوش بشم یکم سردرد هم دارم که می دونم بخاطر شدت ضربه بوده.

اینم بگم. موقع تصادف زانوی من به داشبورد کشیده شد و از شدت اصطکاک سر زانوی شلوارم سوخت اصلا داغ داغ بودم نمی فهمیدم. الان دیدم زانوی زخم شده. ولی زانوم هم اصلا اصلا درد نمی کنه.

این درد نداشتن نشانه ی خوبیه یا بد ؟ ضمن اینکه من ورزش هم می کنم

2. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام

جای نگرانی نیست چون از اشناهای ما هم از این بدتر شده بود و نگران هم بود ولی مشکلی براش ایجاد نشد.
    ولی خب برای اطمینان خاطر بیشتر کاری نداره به یک دکتر دیگه مراجعه بکن و بگو که می خوام مطمئن بشم و یک سی تی اسکن یا هر ازمایش دیگه ای ازت بگیره تا خیالت راحت باشه.

4. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

مشکلی نداری بابا فقط مواظب باش ی وقت تاندول ها کشیده نشده باشند --- ی عکس برداری می کردی از پات !!! ولی در کل دیه چقدر گرفتی ؟؟؟

6. 2 کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکلی نداری بابا فقط مواظب باش ی وقت تاندول ها کشیده نشده باشند --- ی عکس برداری می کردی از پات !!! ولی در کل دیه چقدر گرفتی ؟؟؟
    پام مشکلی نداره. دیه؟!!! تازه دوستم مردونگی کرد ازم خسارت نگرفت. من چون کمربند نبسته بودم باید خسارت شیشه ماشینشو می دادم. البته اون هم باید دیه می داد. ماه حرام هم هست دیه ها چندبرابر شدن ولی ما با هم مرامی اومدیم جلو. دیه چیه بابا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

جای نگرانی نیست چون از اشناهای ما هم از این بدتر شده بود و نگران هم بود ولی مشکلی براش ایجاد نشد.
    ولی خب برای اطمینان خاطر بیشتر کاری نداره به یک دکتر دیگه مراجعه بکن و بگو که می خوام مطمئن بشم و یک سی تی اسکن یا هر ازمایش دیگه ای ازت بگیره تا خیالت راحت باشه.
    نمی دونم والا. عکس العملم اومده پایین. مثلاً تایپم یکم کند شده. یا مثلاً املای کلمه ی "آناتومی" را یادم رفته بود. کلی درگیر بودم که "آنوتومی" درسته یا "آناتومی" ! یکم منگم . البته اگه اصلا این عوارض را نداشتم بیشتر مشکوک می شدم. بالاخره ضربه شدیدی به سرم وارد شد

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام...
    اگه سی تی بری ضرر نداره(البته چون نگرانی میگم)
    ولی خوب تشخیص دکتر این بوده که نیازی به این کار نیست یکم استراحت کن و از همه نظر مراقب خودت باش ...اگه دیدی خوب نشدی برو پیش یه دکتر متخصص...

انشاا...چیزی نیست

10. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    ای بابا عجب صحبتی
    امیدوارم از این به بعد همیشه کمربند ببندی
    دوست خوبم ببینید معمولا میگن تا چندساعت اول اگر حالت تهوع و گیجی نداشته باشی اکی هست

12. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستا همین الان ذهنم یه فلش بک زد و یادم اومد من کمربند داشتم. چون لحظه ای که داشتم کمربند می بستم دستم توی کمربند گیر کرد. ولی نمی دونم چرا عمل نکرد. به هر حال نکته ی مهم اینکه فراموشی کوتاه مدت گرفتم. فردا حتما میرم سی تی اسکن

ممنون از دوستانی که نسبت به سلامتی بنده ابراز لطف داشتند امشب خلی بار روانی بدی داشتم که دوستان خوبم تونستند این بار را سبک تر کنند

ببخشید اگه باعث نگرانی و ناراحتی شدم

14. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان دارم از بیمارستان میام. رفتم بیمارستان. دست بر قضا همون دکتر دیروزی بودش یهو گفت: اِ سلام تو همون نیستی که دیروز با سرت زدی شیشه پراید شکوندی؟

بعدشم بابام گفت آقای دکتر براش سی تی اسکن بنویسید.

دکتر هم گفت سی تی اسکن را بیمه پولشو نمی ده مگه اینکه من بستریت کنم. و یا اینکه آزاد پولشو پرداخت کنین که 70 تومن می شه. چه کاریه که 10 دقیقه اشعه وارد مغزت بکنی؟ به نظر من نیازی نیست. اگه حالت تهوع نداری نیازی نیست.

هیچی دیگه سی تی اسکن نکردیم و برگشتیم ولی حالم خوبه فقط چشمام درد می کنه که دکتر گفت طبیعیه

خداییش دکتر باحالی بود

16. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

نصف بیشترش هم برمیگرده به تلقین و ترس بی مورد شما

هیچی نیست دوست عزیز

18. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •