سلام دوستان
من می خوام لپ تاپم رو ببرم کتابخونه و اونجا با موس کارهای زیادی دارم که باید انجام بدم.دنبال یه موس کاملا بی صدای خوب می گردم تا هیچ مزاحمتی برای بقیه نداشته باشه. چیزی میشناسید؟
سلام دوستان
من می خوام لپ تاپم رو ببرم کتابخونه و اونجا با موس کارهای زیادی دارم که باید انجام بدم.دنبال یه موس کاملا بی صدای خوب می گردم تا هیچ مزاحمتی برای بقیه نداشته باشه. چیزی میشناسید؟
سلام.
اگه واقعا میخواید بی صدا باشه باید موس تاچ بگیرید که کلا دکمه نداره.
قیمتشون از موس های دکمه ای بالاتره، ولی کارکردن باهاشون زیاد راحت نیست.
ترک پد خود لپ تاپ هم گزینه ی خوبیه.
Last edited by Xx Hossein xX; 02-12-2014 at 19:06.
این دو موردو که گفتی نمی دونم چی هستن...
عکسی چیزی ازشون میزاری؟
منظور موس هایی شبیه این هستن که دکمه ندارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از ترک پد هم موس خود لپ تاپ هست که به صورت لمسی هستش، کاملا بی صدا میتونید باهاش کار کنید، هرچند که برای استفاده طولانی راحت نیست.
در موس های دکمه ای معمولا نویز موس رو به عنوان یک ویژگی در نظر نمیگیرن و عموما بهش توجه نمیشه.
چنتا موس بیصدا در فروشگاه آمازون معرفی شده ولی خب توی بازار ایران وجود ندارن.
بهتره جاهای مختلف موس های متنوع رو تست کنید و هرکدوم رو که احساس کردید کمتر صدا میده رو تهیه کنید.
میشه لینکشو بدی؟
مثلا این چنتا مدل مایکروسافت رو مطمئنم تو بازار ایران میتونید راحت پیدا کنید. حدود 250 تومن هم قیمتشونه:
به نظرت اینکار خوبه که بریزم توی تبلت و با قلمش فایلهارو جابجا یا کپی کنم?
چون برنامه خرید یه همچین تبلتی رو برای کارهای دیگه دارم...
چه فایل هایی میخواید کپی پیست کنید؟
فقط فایله یا متن؟ برای فایل میشه با تبلت بدون مشکل کار کرد ولی برای متن احتمالا یکم اذیت میشید.
300 هزار تا اسکن فلش کارت درسی هست که باید حین خوندن اگه لازم باشه کپی یا جابجا کنم
چون تعدادشون زیاده، اگه همشو بریزید روی تبلت شاید زیاد روون کار نکنه، مطمئن نیستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)