سلام دوستان بین این دو گوشی کدومو پیشنهاد میکنید میخام حداقل 5 6 سال جوابگو باشه و شیک و باکلاس بودن اولویت داره تو انتخاب ... برای یه خانم حقیقت میخام ... مرسی
سلام دوستان بین این دو گوشی کدومو پیشنهاد میکنید میخام حداقل 5 6 سال جوابگو باشه و شیک و باکلاس بودن اولویت داره تو انتخاب ... برای یه خانم حقیقت میخام ... مرسی
سلام دوست عزیز...بهتر بود انتظاراتتون رو کاملتر می گفتید. ولی با توجه به سایز غول آسای دیزایر 816 و مشخصات فنی ضعیفتر، قطعا جی 2 گزینه بهتریه. برای کارهای روزمره هم حالا حالا ها جواب میده.
816 اصلا با g2 قابل مقایسه نیست، g2 با اینکه گوشی سال پیشه ولی معتقدم بهترین گوشی هست که ال جی ساخته و ارزش خریدش بالاس
سلام ... مرسی بابت کمک ... یه سوال دیگه g2 16 گیگ مشکلی نداره ؟ آخه بودجم فعلن برای 32 نیست ... و اینکه اینکه میگن حافظه جداگانه نمیخوره درسته ؟ نه میکرو اس دی نه هیچی نمیخوره هیچ مدلیش ؟ 16 گیگ حافظه کم نمیاره ؟
به احتمال 99 درصد بعدا پشیمون میشی اگه 32 گیگ نگیری. اس دی کارد جداگانه نمی خوره. فکر کنم 70-80 گرونتر باشه مدل 32 گیگ. همون 32 رو بگیر
من 16 گیگ دارم، OTG میخوره خودش میتونه تا حد زیادی مشکل رو حل کنه
هرچند همین 16 گیگ من 4-5 گیگش همیشه خالیه
اگه دوست داری همیشه گوشیت رو پر کنی 16 گیگ نگیر اگه مرتب و منظم حافظه رو مدیریت میکنی و فایل هاتو دسته بندی میکنی 16 گیگ کافیه
دادا شرمنده OTG چی هست میشه توضیح بدید ؟![]()
قابلیتی هست که شما با داشتن یه کابل مخصوص otg می تونی فلش درایو به گوشیت وصل کنی و اطلاعات رو جابجا کنی
این کابل OTG جداگانه باید خریداری کرد یا روی خود گوشی هست ؟
کسی قیمت به روز و کف 32 و 16 گیگش رو داره
بدون گارانتی با با گارانتی تفاوت قیمت زیادی داره ؟ شما پیشنهاد میکنید چجوریشو بگیرم ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)