تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشورت برای پیدا کردن کار . پشتیبانی ADSL یا برنامه نویسی ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض مشورت برای پیدا کردن کار . پشتیبانی ADSL یا برنامه نویسی ؟

دوستان ممنون میشم اگه کمکی کنید .

واسه کار تصمیم داشتم وارد پشتیبانی ADSL بشم . منتهی من خودم خیلی خوشم نمیاد از پشتیبانی و پشتیبانها و کارهای مربوط به شبکه . اما خانواده اصرار میکنن توی این شرایط همین شغل با همین حقوق (ماهی 500 تومن) هم خوبه واسه شروع .

میخواستم اگه میشه راهنمایی کنین که این کار چطوریه اوضاعش ؟ ارزش داره خداییش روزی 8 ساعت پیشتیبانی با اینقدر حقوق و تعهد یک ساله ؟ واسه منی که روابط عمومی خوبی هم ندارم ؟

من توی دانشگاه مهندسی نرم افزار خوندم و برنامه نویسیم هم خوب بود و کلی پروژه دانشجویی واسه ملت انجام میدادم و علاقه زیادی داشتم . فارغ التحصیل شدم ولی ارشد قبول نشدم . اما تونستم معافیت سربازی رو بگیرم منتهی سرمایه ای هم ندارم واسه شروع کار .
    حالا بهتر نیست همون برنامه نویسی رو ادامه بدم ؟ چون به هر کی هم میگم ، میگن باید کلی کلاس بری و از این حرفا که منم پول زیادی ندارم واسه این کار .

کلا ادمیم که خیلی اصرار به فعالیت توی حیطه علایقم دارم . مثل برنامه نویسی و -- و هنرهای کامپیوتری مثل فوتوشاپ ، ادیت فیلم و ساخت کلیپ و ... . حتی اشپزی که همه از دستپختم تعریف میکنن .
    ولی از کاری که بهش علاقه نداشته باشم بیزارم (هر چند وقتی بحث پول زیاد در میون باشه ادم چشم پوشی میکنه)

ممنون اگه کمک کنید از این سردرگمی در بیام .

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

ببین ندای درونت بهت چی میگه !!!! هیچ چیز بهتر از علاقه به کاری که داری نیست !!! برو دنبال چیزی که دوست داری همیشه باشی ... من دوستی داشتم که با همین نوشتم نرم افزار و اپلیکیشن الان کامند اپل تو کانادا شده ... توی دانشگاه ازاد نا کجا اباد هم درس خوند --- فقط عشق و عشق

3. 2 کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اگر روابط عمومیت ضعیفه تو پشتیبانی داغون میشی. اینقدر کسایی هستن که هیچی بلد نیستن و ادعاشون میشه که روانی می کنه ادمو..
    بهتره یه کار دیگه پیدا کنی که مستقیم با مردم ارتباط نداشته باشی. مثلا مسئول ای تی در یک اداره کارش همین تعمیراتو پشتیبانی هست ولی فقط با عده ی محدودی از کارمندای اون اداره سروکار داره
    ولی اگر نمی تونی کار دیگه ای پیدا کنی برو از هیچی بهتره. برنامه نویسیتم تقویت کن در وقت ازادت چند تا پروژه انجام بده تا بتونی یه رزومه برای خودت دست و پا کنی. بعد می تونی یه کار خوب پیدا کنی یا تو یه شرکت خارجی استخدام بشی بری

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سنت و محل زندگیت و وضعیت زندگیت رو ننوشتی....

ایا خونواده میتونه فعلا ساپورتت کنه؟؟؟
    اگر نه و مجبوری کار کنی، اجبارا برو تو همین کار و یه مدت انجام بده.... توی این شغل که باشی، با شرکت ها و گروه های فعال هم اشنا میشی و ممکنه بتونی واسه خودت کاری توشون دست و پا کنی!!‌))

یکسال تعهد برای کسی که سابقه کار نداره خیلی هم بد نیست، ولی اگر ۵۰۰ تومن برات بصرفه( کرایه رفت و امد و غیره و ذلک!)....
    ضمن اینکه باید دید مال کدوم شهره و کارش چطور خواهد بود!! اینجوری نشه صبح تا شب تلفن به گوش در حال صحبت با ملت باشی!!!! ۹۰ درصد ملت هم مشکلاتشون اونقد مسخرست که واسه ادمی که روابط عمومی نداره ممکنه قاطی کنه و چیزی بهشون بگه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •