تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشاوره در خرید تلویزیون Samsung F7770 یا Sony W800B

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض مشاوره در خرید تلویزیون Samsung F7770 یا Sony W800B

سلام دوستان.میخوام یکی از دو مدل بالا رو بگیرم.سامسونگه 46 اینچ هستش و سونیه 50 اینچ.
    مهمترین کاری که با این تلویزیون میخوام انجام بدم:
    1 بازی ها ویدویی
    2 دیدن فیلم هستش.شما کدوم یکی از این دو تلویزیونو پیشنهاد میکنید؟لطفا با ذکر دلیل باشه
    ممنون

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان.میخوام یکی از دو مدل بالا رو بگیرم.سامسونگه 46 اینچ هستش و سونیه 50 اینچ.
    مهمترین کاری که با این تلویزیون میخوام انجام بدم:
    1 بازی ها ویدویی
    2 دیدن فیلم هستش.شما کدوم یکی از این دو تلویزیونو پیشنهاد میکنید؟لطفا با ذکر دلیل باشه
    ممنون
    قطعا مدل ۵۰ اینچ سونی انتخاب بهتریه.
    تصویر یکدست با رنگ‌های دقیق و کنتراست بالا.
    برای بازی هم ‌input lag پایینش اونو به یکی از ایده‌آل‌ترین تیوی‌ها برای بازی تبدیل کرده.
    مدل f7000 سامسونگ هم تصویر خوبی داره و در امکانات اسمارت برتری داره. اما سایز کوچک‌تر، یکم عدم تعادلدر تولید بعضی رنگ‌ها و input lag بالاتر، باعث میشه سونی w800b انتخاب بهتری باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

قطعا مدل ۵۰ اینچ سونی انتخاب بهتریه.
    تصویر یکدست با رنگ‌های دقیق و کنتراست بالا.
    برای بازی هم ‌input lag پایینش اونو به یکی از ایده‌آل‌ترین تیوی‌ها برای بازی تبدیل کرده.
    مدل f7000 سامسونگ هم تصویر خوبی داره و در امکانات اسمارت برتری داره. اما سایز کوچک‌تر، یکم عدم تعادلدر تولید بعضی رنگ‌ها و input lag بالاتر، باعث میشه سونی w800b انتخاب بهتری باشه.
    ممنون دوست عزیز.بنده فیلم زیرنویس زیاد میبینم.از اونجایی که تلویزیون سونی قابلیت پخش فیلم همراه زیر نویس جدا رو نداره من باید چیکار کنم؟
    در ضمن بنده میخوام تلویزیون رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم.از اونجایی که بعد از تحویل و تست تلویزیون پولو میخوام بهشون بدم باید چه چیزهایی از تلویزیون سونی رو چک کنم؟که بفهمم هم اصله و هم بدون مشکل.در ضمن تلویزیون گارانتی تکنو سرویس داره.همراه تلویزیون باید کارت گارانتی باشه؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.بنده فیلم زیرنویس زیاد میبینم.از اونجایی که تلویزیون سونی قابلیت پخش فیلم همراه زیر نویس جدا رو نداره من باید چیکار کنم؟
    در ضمن بنده میخوام تلویزیون رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم.از اونجایی که بعد از تحویل و تست تلویزیون پولو میخوام بهشون بدم باید چه چیزهایی از تلویزیون سونی رو چک کنم؟که بفهمم هم اصله و هم بدون مشکل.در ضمن تلویزیون گارانتی تکنو سرویس داره.همراه تلویزیون باید کارت گارانتی باشه؟
    اینا گارانتی‌های متفرقه هستن. اون تعهداتی که گارانتی‌های اصلی دارن، نمیدن.
    برای زیرنویس باید دوستان دیگه راهنمایی کنن. من تجربه فیلم با زیرنویس روی سونی ندارم.
    برای خرید از بانه، حتما تلویزیون رو برای نداشتن پیکسل سوخته چک کنید. عکس‌های تک‌رنگ سفید، سبز، آبی و ... رو از روی فلش پخش کنید. پیکسل سوخته‌ای اگر باشه معلوم میشه. در همین فاروم دوستان از این عکس‌ها گذاشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اینا گارانتی‌های متفرقه هستن. اون تعهداتی که گارانتی‌های اصلی دارن، نمیدن.
    برای زیرنویس باید دوستان دیگه راهنمایی کنن. من تجربه فیلم با زیرنویس روی سونی ندارم.
    برای خرید از بانه، حتما تلویزیون رو برای نداشتن پیکسل سوخته چک کنید. عکس‌های تک‌رنگ سفید، سبز، آبی و ... رو از روی فلش پخش کنید. پیکسل سوخته‌ای اگر باشه معلوم میشه. در همین فاروم دوستان از این عکس‌ها گذاشتن.
    خیلی خیلی ممنون داداش.همون سونی رو گرفتم.انشالله که انتخاب خوبی کرده باشم.بازم ممنون بابت وقتی که گذاشتید.

6. این کاربر از Satan1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

w800b صد در صد برای گیم . بهترین عنوان امسال گیمر ها در cnet.com

8. این کاربر از imanager بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •