salam doostam sisteme man b soorate khoodkar ye windows nasb karde vali ba in sharayet k tamami filhaye qadimim hast vali ejaze nemide estefade konam hatta drivham ro nemizare baz konam v ejaze nemide chizi nasb konam![]()
salam doostam sisteme man b soorate khoodkar ye windows nasb karde vali ba in sharayet k tamami filhaye qadimim hast vali ejaze nemide estefade konam hatta drivham ro nemizare baz konam v ejaze nemide chizi nasb konam![]()
سلام
کاربر گرامی ، زبان انجمن فارسی هست . لطفا فارسی تایپ کنید.
sistemam ejaze type farsi ro nemide
سلام دوستم سیستم من ب صورت خودکار یه ویندوز نصب کرده ولی با این شرایط ک تمامی فایلهای قدیمیم هست ولی اجازه نمیده استفاده کنم حتا درایوامو رو نمیذاره باز کنم و اجازه نمید چیزی نصب کنم و فکر کنم ب خاطره ویروس یا آپدیت باشه ۲بر هم رست کردم برگشته ولی تا ویروس کسی کردم پریده و ب حالته اولش برگشته ممنون میشم کمکم کنین
سلام
منظورتان از " به صورت خودکار ویندوز نصب شده " چیست ؟
در run (کلید ویندوز + R ) بنویسید msconfig حالا در تب Boot تیک safe mode را بزنید و ok را بزنید و سپس پیام ریست سیستم را تایید کنید .پس از بوت به صورت safe mode ببینید به داده های خود دسترسی ندارید ؟
می توانید با رایت برنامه های زیر بر CD یا DVD (به صورت image ) و بوت با انها به داده های خود دسترسی داشته باشید.البته اگرسیستم به به بدافزارهای باجگیر آلوده شده باشد این روش هم جواب نمی دهد.
اگر قصد پاکسازی ویندوز فعلی را دارید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تایپک ایجاد کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از بوت mini windows را انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا با CD های بوت آنتی ویروس ها بوت شوید و سیستم را بررسی کنید. (به صورت image یاید بر CD رایت شوند)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)