ببخشید نگفتید چقدر از زبان رو یاد بگیرم.
الان من میخوام Js رو یاد بگیرم آیا باید تمام زبان رو یاد بگیرم ؟ آخه توی یه تاپیک یکی گفته بود مثلا فقط باید نحوه نوشت اون زبان رو یاد بگیریم نه کل زبان رو
منظورم اینه که کسی که میخواد از جاوا اسکریپت برای ایجاد صفحه وب کمک بگیره . و کسی میخواد باهاش با یونیتی کار کنه هر دو باید یه مقاله و جزوه رو بخونن؟
نه لازم نیست شما کل زبان رو یاد بگیرید! مشخصا خیلی چیزها توی زبان هست که اصلا به دردتون نمیخوره!
ولی باید یاد بگیرید چه طور جملات شرطی بسیازید، چه طور از کلاسها استفاده کنید، چه طور توابع رو استفاده کنید یا اونها رو بسازید! و به طور کلی یاد بگیرید مثل یک برنامه نویس به کدها نگاه کنید! وقتی اینها رو یاد بگیرید فرقی نمیکنه چه زبانی جلوتونه به محض دیدنش میفهمید چه طور کار میکنه و حتا میتونید ویرایشش کنید.
به طور مثال باید یاد بگیرید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی!
این یک قطعه کد خیلی ساده جاوا اسکریپت هستش. که درش ابتدا متغیرهای a و b و c تعریف و مقدار دهی شدند و پس از آن با یک جمله شرطی گفته میشه کدوم عدد بزرگتره و اگر مساوی باشند میگه مساوی هستند،دست آخر هم مجموع دو تا عدد رو با هم جمع میزنه و نمایش میده. البته چون تگ HTML توش نیست همه رو پشت هم مینویسه من دیگه خیلی شلوغش نکردم.
به قول دوستمون شما باید Syntax رو یاد بگیرید! در مورد زبانهایی که گفتم همگی از سینتکس C استفاده میکنند (یا سینتکسشون خیلی شبیه هست) یعنی اگر شما یکی از زبانهایی که از سینتکس C استفاده میکنه رو یاد بگیرید میتونید کدهای بقیه اون زبانها رو هم بخونید و متوجه بشید.
در عین حال خیلی مهمه که JSON هم یاد بگیرید! برای اینکه بدونید چیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]