تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 76

نام تاپيک: BitTorrent | نرم افزاری برای به اشتراک گذاری فایل

پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض BitTorrent | نرم افزاری برای به اشتراک گذاری فایل

سلام
    میخوام یکی از نرم افزارها یا بهتر بگم یکی از بهترین تکنولوژی ها برای Share کردن فایل ها روی اینترنت رو معرفی کنم.
    .torrents فرمت جدیدی هستش که برای دانلود کردن فایل های حجیم استفاده میشه (البته فایل های کوچیک هم هست).

خوبی هایی که این فرمت جدید داره اینه که سرعت بالا تری داره، به این دلیل که از چند نفر فایل رو دانلود میکنید. اگر نرم افزاری دانلود میکنید، احتمال 99.9% کرک شده هستش. فایل هایی توش هست واسه دانلود کردن که تو هیچ برنامه ی دیگه پیدا نخواهید کرد ( مثل فیلمای قدیمی سیاه سفید، بازی های کامپیوتری خیلی جدید و ...). البته خوبی های خیلی بیشتری داره که به همشون به تدریج اشاره خواهم کرد.
    برای استفاده از این فرمت، برنامه های زیادی وجود داره که هر کدوم (به نظر من!) برای بعضی ها ممکن خوب کار کنه و برای یه سری دیگه نه! مثلا من خودم از برنامه ی Bit Comet استفاده میکنم و سرعتش هم خیلی بالاست، ولی شاید اگر شما نصبش کنید، براتون خوب نباشه و در عوض نرم افزار Bit Torrent که برای من خوب نیست رو کامپیوتر شما خوب عمل کنه. در نتیجه باید نرم افزار مناسب رو پیدا و استفاده کنید. اینجا لیستی از نرم افزار هایی که من میشناسم و معروف هم هستند رو میبینید:

Bit Comet : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    uTorrent : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والبته میگم باز هم هست. اگر یه جستجوی کوچیک بکنید باز هم پیدا خواهید کرد.

حالا میریم سراغ اینکه این فرمت فایل ها رو از کجا پیدا کنیم. فایل هایtorrent رو سایت های خیلی خیلی خیلی زیادی عرضه میکنن برای دانلود کردن. به عنوان مثال:

واقعا تعداد سایت هایی که فایل های torrent رو عرضه میکنن خیلی زیاده. و معمولا اگر فایل مورد نظر رو تو یکی پیدا نکردید، تو اونای دیگه اگر بگردید ممکن که پیدا کنید (یعنی اینطور نیست که اگر یه نبود، یعنی هیچ جای دیگه ای نیست!)

حالا کاری که این سایت ها انجام میدن دقیقا چی هست. این سایت ها در واقع فایل هایtorrent رو در خودشون نگه داری میکنن و با استفاده از موتوری که معمولا همشون دارن و به Tracker معروف هست فایل رو آپلود میکنن.

بزارید یه توضیحی بدم در مورد اینکه این فایل ها چی هستن و کلا چه اتفاقی قرار بیفته واسه دانلود کردن یه فایل.

Torrent فایلی هستش که در واقع اطلاعات فایلی که میخواید دانلود کنید در اون ذخیره شده. شما وقتی یکی از این فایل ها رو با استفاده از یکی از برنامه های مخصوص باز کردید، نرم افزار اطلاعات درون فایل رو بررسی میکنه و شروع به دانلود کردن فایل میکنه.
    حالا برای اینکه دقیقا متوجه بشید که چه طور میشه یه فایل بوسیله ی این روش جدید دانلود کرد، من خودم تمام مراحل رو از اول تا آخر توضیح میدم (در اینجا از برنامه ی Bit Comet استفاده شده).

فرض کنید برای اولین بار تو عمرتون میخواین با استفاده از فرمت torrent یه فایل دانلود کنید و هیچ نرم افزاری هم ندارید. فرض می کنیم میخواید بازی The Godfather رو دانلود کنید.
    برای اینکه فایل torrent ی که اطلاعات بازی رو داره رو پیدا کنیم، وارد سایتIsohunt میشیم. در قسمت جستجوی سایت، عبارت The Godfather Game رو وارد میکنید و بعد از چند لحظه نتیجه جستجوتون رو خواهید دید.

بزارید قبل از اینکه کسی گیج بشه، چند تا عبارت کوچیک رو توضیح بدم. تو این سیستم جدید، شما در واقع همون طور که گفته شد فایل رو از چند نفر دانلود میکنید. در واقع تیکه های مختلف فایل رو از آدمای مختلف که فایل رو دارن میگیرید. حالا ممکن اون آدما کل فایل رو داشته باشن (یعنی 100% فایل رو دانلود کرده باشن) یا اینکه قسمتی از فایل رو دانلود کردن و اون تیکه ای که شما ممکن لازمتون بشه رو شاید داشته باشن (یعنی اون ها هم در حال دانلود کردن هستن و کل فایل رو ندارن، ولی دارن فایل رو آپلود میکنن و ممکن تیکه هایی که شما لازم دارید اونا داشته باشن). حالا اون آدمایی که 100% فایل رو دارن seeder گفته میشن و افرادی که قسمتی از فایل رو دارن leecher. اگر تو اون لیست نتیجه جستجومون دقت کنید، میبینید که دو تا ردیف وجود داره به نام های S و L (Seeder & Leecher). هر چه قدر تعداد این ها بیشتر باشه، سرعت دانلود شما بالاتر خواهد بود. ردیف آخر ردیفی هست به نام Rel که تعداد seeder ها و تعداد leecher ها رو در نظر میگیره و بهتون یه تناسبی میده که مسلما هر چی عدد این تناسب بیشتر باشه، یعنی تعداد آدمایی که میتونید فایلتون رو ازشون دانلود کنید بیشتر هستش، پس سرعت بالاتری خواهید داشت. بقیه ی ردیف ها هم که تقریبا واضح هستن مثلSize که اندازه ی فایل رو بهتون نشون میده و ستونF که تعداد فایل هایی که دانلود خواهید کرد رو نشون میده.

پس ما اینجا اولین فایل تو لیست رو انتخاب میکنیم. الان که این رو دارم مینویسم فایل The.Godfather.The.Game- اول هستش که 3.07 گیگابایت اندازشه، 68 تا فایل توش هست، 1081 seeder و 8535 leecher داره. به نظر پر سرعت میآد.

رو لینکش کلیک میکنم، یه چیزی شبیه منو باز میشه که اطلاعات فایل رو نشون میده. مثل اینکه چه سایتی Tracker هستش ، فایل هایی که توش هستن چیاست، اگر کامنتی چیزی هم داشته باشه نشون میده. Tracker هم مثل موتوری میمونه که فایل رو پخش میکنه و تقریبا همه ی اون سایت هایی که در بالا معرفی کردم Tracker خودشون رو دارن. (زیاد نگران این نباشید، فقط نگاه کنید تعداد کسانی که فایل رو دارن زیاد باشه).
    حالا تو اون نیم منویی که باز شده، رو لینکی که میگه Download .torrent کلیک میکنم. یه فایل با پسوند torrent شروع به دانلود شدن میکنه که حجم بالایی هم نداره (14.27 کیلوبایت). فایل رو ذخیره میکنم یه جا تو کامپیوتر (یه جا که یادم بمونه کجاست مسلما!).
    بزارید قبل از اینکه جلوتر بریم، یه توضیحی در مورد فایلی که همین الآن دانلود کردیم بدم. این فایل تمام مشخصات فایلی که میخوایم دانلود کنیم، اعم از Tracker، تعداد افرادی که فایل رو ارسال میکنن، حجمی که فایل داره، تعداد فایل هایی که قرار هست دانلود بشن ( بعضی برنامه هایی که دانلود میکنید بیشتر از یک فایل رو در بر میگیرن) و ..... .
    حالا برای اینکه بتونیم از این فایل استفاده کنیم، نیاز به یه برنامه که بتونه این اطلاعات رو پردازش کنه داریم. من اینجا Bit Comet رو استفاده میکنم.البته BIT LORD هم استفاده کردم خوب بوده بقیه برنامه ها هم تقریبا یه پروسه رو انجام میدن و کارشون مثل همه، فقط گفتم، برای بعضی ها یه سری برنامه های خوب کار میکنه، برای بعضی های دیگه یه سری دیگه!
    نرم افزار رو از سایتش دانلود میکنیم. توی کامپیوتر ذخیرش میکنیم و نصبش میکنیم (مراحل نصب آسونه، مثل همه ی نرم افزارای دیگه). نرم افزار رو اجرا میکنیم. بزارید در مورد ستون های مختلف نرم افزار توضیح بدم:
    Name که خوب، اسم برنامه ای که دارید دانلود میکنید رو نشون میده.
    Size هم حجم برنامه رو نشون میده.
    % درصدی که فایل دانلود شده براتون رو نشون میده.
    KB/s DN سرعت دانلود کردن فایل رو نشون میده.
    KB/s UP سرعت آپلود کردن فایل رو نشون میده.
    Time Left مدت زمانی که باقی مونده تا دانلود تموم بشه رو نشون میده.
    Seed/Peer[all] تعداد Seeder ها و Leecher ها رو نشون میده.
    U/D ratio نصبت دانلود کردن رو به آپلود کردن نشون میده.
    Health میزان سلامتی فایل رو نشون میده که مثلا چهقدر فایل احتمال خراب بودن یا کامل نبودن رو داره. بستگی به تعداد Seeder ها داره بیشتر.
    Status وضعیت فایل رو نشون میده که آیا دارید دانلود میکنید، آپلود میکنید یا اصلا کاری انجام نمیدید و ...
    و Priority که نشون میده چه قدر زود این برنامه رو لازم دارید! برای من که هیچ موقع کار نکرد این وسیله!(شاید اشتباه میکنم که یه چیز دیگه ای باشه این!)
    به هر حال این ها چیزای اصلی هست که باید بدونید. بعد هم اون پایین یه نیم صفحه وجود داره که وضعیت فایل رو دقیق تر نشون میده ( مثل اینکه چند کیلو بایت دانلود شده، چه قدر دیگه مونده، چند کیلوبایت آپلود شده و ...)

حالا میخویم با استفاده از این برنامه، فایل torrent ی رو که دانلود کردیم پردازش کنیم و دانلود اصلی رو شروع کنیم. در Menu، روی File کلیک کنید، روی Open Torrent… کلیک کنید. فایل torrent رو که ذخیره کرده بودینش پیدا کنید و بازش کنید. صفحه ی جدیدی باز میشه که مشخصات فایل رو نشون میده. میتونید با استفاده از این صفحه بگید که فایل اصلی کجا ذخیره بشه یا اگر چندین فایل وجود داره، اونایی که لازم دارید فقط دانلود بشه (با تیک زدن کنار فایل ها) که در این جا، ما همه ی فایل ها رو احتیاج داریم. پس OK رو میزنیم. برنامه خود به خود شروع به دانلود شدن میکنه و حالا میتونید تماشا کنید.
    البته ممکن به مشکل هم بربخورید. اگر ازFirewall ویندوز (یا هر برنامه ی دیگه مثل Norton) استفاده میکنید سرعت دانلودتون پایین تر خواهد اومد. ممکن برنامه سازگاری نداشته باشه و سرعتتون پایین باشه یا اصلا دانلود شروع نشه. ممکن وسط دانلود کردن Seeder ها که کل فایل رو دارن به تدریج آپلود کردن اون فایل رو متوقف کنن، در نتیجه شما هیچ موقع کل فایل رو دانلود نخواهید کرد مثلا رو 96% خواهید موند تا یکی که کل فایل رو داره بیآد و بقیه رو براتون آپلود کنه.

اگر هم جایی گیر کردید سوال کنید. اگر بدونم جواب میدم و اگر هم ندونستم سعی میکنم جواب رو براتون گیر بیآرم یه جوری

2. 2 کاربر از masoud_35_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ramin_zero1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    dellalpi

پيش فرض نرم افزاري براي به اشتراک گذاري فايلها

اين نرم افزار همانند نرم افزار Bittorrent (يکي از عمومي ترين و عالي ترين نرم افزارهاي اشتراک فايل مي باشد که با سرعتي بالا امکان انتقال فايل حتي از 100MBتا چند GB را براي شما فراهم ميکند.) نه تنها با همان قدرت نسبت به انتقال فايل عمل مي نمايد ؛ بلکه مزايايي همچون :
    - مکانيزم کچ
    - سرعت بالا
    - مديريت قدرتمند فايل
    - ارائه لاگ فايلهاي مختلف در حال اجرا
    - قرار گرفتن به عنوان بخشي از مجموعه IE
    - مديريت فايلهاي مورد علاقه
    - حفاظت از حافظه آني (Clipboard )
    - برخورداري از رابط کاربري آسان و راحت
    - و …..
    به شما ارزاني ميدارد.
    اين نرم افزار از قابليتهاي ديگري هچون : دانلود همزمان ؛ صف انتظار دانلود ؛ پورت نگاشت UPNP ؛ پيمايش NAT ؛ انتخاب دانلود از چندين پکيج torrent ؛ کچ ديسک ؛ چت با ديگر کاربران ؛ ip-filter و … برخوردار است.
    حجم دانلود: 2.7 مگابايت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

1

BitTorrent 6.1 Build 11862

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

BitTorrent Pro 4.9.0
    کد:
    BitTorrent 6.1 Build 11862 Final (15/09/08)
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

BitTorrent 6.1.1 Build 12441
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

BitTorrent 6.1.2 Build 13185 | 854 KB
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان.در شبكه ما ازvpn استفاده مي كنيم.با محدوديتهاي جديد اعمال شده نرم افزار تورنت پيغام"در حال اهراز هويت"ميده و ديگه دانلود نمي كنه.لطفا راهنمايي كنيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

BitTorrent 6.1.2 Build 13314 | 854 KB
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

BitTorrent 6.1.2 Build 13422 | 1.65 MB

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

BitTorrent 6.1.2 Build 15169
    کد:

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •