تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با خوندن متن پایین ، چه تصمیمی میگیری ؟

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قید ازدواج رو میزنم

1 10.00%
  • از کسی که دوستش دارم قول میگیرم که تا محیا شدن شرایط صبر کنه .

1 10.00%
  • بی خیال اون فرد میشم .

3 30.00%
  • با شرایط فعلی ازدواج میکنم ... و سختی ها را تحمل میکنم تا شرایط محیا بشه.

1 10.00%
  • وقتی شرایط محیا شد . یکی دیگر را برای ازدواج ازدواج پیدا میکنم

4 40.00%
نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: اگه یکی رو دوست داشته باشی ...عشق

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض اگه یکی رو دوست داشته باشی ...عشق

سلام

دوستان اگر کسی رو دوست داشته باشی و به اون علاقه مند باشی .... عشق واقعی ... و نیمه گمشده خودتو پیدا کنی . تمامی اخلاقیات ، تفاهمات و .. رو داشته باشید . جوری که بهتر از اون برای ازدواج و زندگی ندیده باشید .

در صورتی که شرایط ازدواج نداشته باشی مانند کار ، سربازی ، و ... . البته بعد از مدتی و با صبر دو یا سه ساله تمام شرایط برای ازدواج تو محیا بشه .

از طرفی هم ممکن باشه در اثر این صبر طولانی عشقت رو از دست بدی و یکی دیگه با طرف مورد علاقت ازدواج کنه چه کار میکنی ؟ تو نظر سنجی شرکت کن .....

اگه مدیران بزرگوار اجازه بدن نظر سنجی انجام بشه ممنونشون میشم . وجدانن بزارین نظر سنجی انجام بشه .
    Last edited by m-530; 28-11-2014 at 20:10.

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عشق واقعی دو طرفست. اگه اون هم به شما علاقه مند باشه خودش صبر می کنه. باید صبر کنید و ببینید اون چه می کنه. اگر رفت قیدشو خیلی سریع بزنید...

بهترین کار در شرایط فعلی اینه که فراموشش کنید و 3 سال عمرتون رو با تردید و استرس نگذرونید. 3 سالی که می تونه سرنوشت یه آدم رو بسازه... وقت خیلی گرانبها تر از اینه که صرف عشقی بکنیدش که ظاهراً یک طرفه هم هست

3. 6 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

به نظرم فراموشی یک عشق میتونه ادمو دچار افسردگی و نا امیدی شدید در زندگی بکنه .

5. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اگه مشگل فقط کار و سربازی باشه که دردش دوا داره ...
    اول با دختره عقد میکنید و با کمک های مالی پدراتون یکی دو سالی دوران خوش عقد رو میگذرونید و زمانیکه دانشگاه و ... تون هم تموم شد سربازی رو هم میرید و از مزایای متاهل بودن هم در سربازی استفاده میکنید و و بعد از مدت کوتاهی کار هم جور میشه و سربازی هم که تموم میشه میرید پی خونه و زندگیتون به همین خوبی و قشنگی

اما وای از روزیکه مشکلات دیگه ای مثل شرایط خانوادگی نابسامان (پولی) یا اختلاف طبقاتی(اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و...) بین طرفین وجود داشته باشه...
    Last edited by rmd; 02-12-2014 at 14:20.

7. 2 کاربر از rmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باطرف مقابل صحبت کن اگه میتونه ایشون با شرایط فعلی کنار بیادکه هیچی(تازه اینم تضمین شده نیس و ممکنه از جانب طرفین به مرور زمان علائق و سلایق فرق کنه)

اما بشخصه اگه من تو این موقعیت قرار میگرفتم بیخیال میشدم و ارتباطمو قطع میکردم(پیشگیری بهتر از درمان است!) چون ممکنه دو فردای دیگه یه خواستگار با شرایط خوب براش پیدا شد و بله گفت! بعد من این وسط میمونم تک و تنها و حسرت روزای گذشته...
    حالا ممکنه اینطوری نباشه اما از اونجایی که بدبینم و نمیخوام شکست بخورم به ته تهش فکر میکنم که سر بزنگاه دستم تو پوست گردو نباشه

در آخر بهت پیشنهاد میکنم هرچی که خودت فکر میکنی درسته همونو انجام بده و زیاد درگیر نظر سنجی و ...نشو

9. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اولا عشق واقعی اگه باشه باید پات بمونه نمیشه که فقط شما عشق واقعی داشته باشی! دوما سعی کنید یک عقدی بکنید که همین ازدواج خیلی جاها بدرتتون میخوره و کارتون راه میوفته و وقتی ببینند متاهلید هواتون و دارند بالاخره از عزبی بهتره! مثلا سعی کنید تو یکی از این آزمونهای استخدامی قبول شید بعد ببینن متاهلید به احتمال زیاد برتون میدارن یا مثلا راحت می تونید خونه اجاره کنید و تا جایی که من میدونم برای عزب ها لونه مرغ هم نمیدن!خلاصه اگه زن زندگی باشه خیلی جلو میفتید تو زندگی و هزینه ها و درامدهاتون همش جهت دار میشه و آرمان هاتون ، بالاخره اگه میبینید همه جوره بهتون می خوره امان ندید یجوری بدستش بیارید

11. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •