کشور سازنده made by lg نوع LED Full HD اندازه صفحه نمايش 42 اینچ ابعاد بدون پايه --- وزن بدون پايه --- توان مصرفی دستگاه در حالت آماده به کار: کمتر از یک وات مشخصات تصوير تلویزیون
تلویزیون LG 42LN5420 42 inch LED محصولی جدید و خوش قیمت از کمپانی ال جی است که 42 اینچ می باشد و در سال 2013 به بازار ارائه شده است. وضوح تصویر آن 1920 * 1080 پیکسل می باشد. از امکانات آن می توان اشاره کرد به درگاه HDMI، درگاه اتصال USB 2.0، درگاه كامپوزيت A/V، درگاه کامپوننت، قابلیت ----T، زمان سنج Power off و... مطمئنا با قیمت مناسب تلویزیون ال جی ال ای دی 42 اینچ 42LN5420 در شهر دیجی و خرید آن، لذت تماشای تلویزیون چندین برابر خواهد شد.
وضوح تصوير 1920 * 1080 پیکسل نسبت تصویر 16:9 سرعت حرکت فریم (Refresh rate) MCI 100 HD-Ready
مشخصات صدا توان خروجی اسپيكرها 2 عدد بلندگوی 10 وات (2 × 10W) سایر مشخصات صدا - از بین برنده نویز صدا
- پخش دالبیورودی و خروجی ها ورودی USB
1 عدد - USB 2.0ورودی HDMI
2 عددورودی ویدئو Component
ورودی ویدئو Composite
1 عددورودی RF
ورودی تیونر
ورودی رايانه (D-Sub)
ورودی كارت های حافظه
درگاه اتصال Ethernet - LAN
اتصال از طريق Bluetooth
درگاه Digital Audio
خروجی Audio
خروجی Headphone
خروجی Video
تیونر و ويژگيهای نرم افزاری تله تكست
زمان سنج Power off
قابليت تصوير در تصوير
قابلیت ----T (گیرنده دیجیتال)
سایر مشخصات تلویزیون سایر امکانات - Picture Wizard II 2D/3D
- قابلیت اتصال به شبکه های بی سیم
- بهبود دهنده رنگ تصاویر
- پردازنده افزایشگر وضوح تصویر
- پشتیبانی از نمایش 24 فریم در ثانیه
- دسترسی به محتواها
- دارای قابلیت SIMPLINK - HDMI CEC
- گیرنده دیجیتال داخلی
- قابلیت پخش فرمت HD DivXفرمت های قابل اجرا - AC3 Dolby Digital
- AAC
- DivX HD
- EAC3
- JPEG
- MP3
- Mpeg
- PCMاقلام همراه تلویزیون - کنترل از راه دور
سلام دوستان خسته نباشید من این مدل تلوزیون دارم میخوام بدون سیم گوشی بهش وصل کنم ایا تلوزیون این امکان داره گوشیم سامسونگ s5 هست هر کاری کردم نتونستم ممنون میشم راهنمایی کنید و ای دو ویژگی پایین بدرد چی میخوره ؟؟؟؟؟
1.قابلیت اتصال به شبکه های بی سیم؟
2.دارای قابلیت SIMPLINK - HDMI CEC؟