تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: ست شدن تبلیغ با IP

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض ست شدن تبلیغ با IP

دوستان عزیز یه مشکلی برای من پیش اومده.مشکل به این صورت هست من هر سایتی رو با کامپیوتر گوشی و ... باز میکنم ریدایرکت میشه به یه سایت تبلیغ و چند تا پاپ آپ باز میکنه.
    متاسفانه 5 6 نوع برنامه ضد تبلیغ و حذف کننده تبلیغ و ضد مالویر نصب کردم و اسکن و فیکس کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست.
    مشکل به نظرم ربطی به افزونه خاصی نداره و این تبلیغ با آی پی ست شده و هر سایتی باز کنی ریدایرکت میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 15 -16 پاپ آپ باز میکنه
    ویروس کشمم بیت دفندر هست که هیچی نمیشناسه..
    دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم بگن خیلی رو اعصابه...
    مودمو ریست کلی کردم ولی هنوز هست.تنظیمات DNS رو چجوری مجددا تنظیم کنم؟اینترنتم مخابرات هست.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان عزیز یه مشکلی برای من پیش اومده.مشکل به این صورت هست من هر سایتی رو با کامپیوتر گوشی و ... باز میکنم ریدایرکت میشه به یه سایت تبلیغ و چند تا پاپ آپ باز میکنه.
    متاسفانه 5 6 نوع برنامه ضد تبلیغ و حذف کننده تبلیغ و ضد مالویر نصب کردم و اسکن و فیکس کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست.
    مشکل به نظرم ربطی به افزونه خاصی نداره و این تبلیغ با آی پی ست شده و هر سایتی باز کنی ریدایرکت میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 15 -16 پاپ آپ باز میکنه
    مودمو ریست کلی کردم ولی هنوز هست.تنظیمات DNS رو چجوری مجددا تنظیم کنم؟اینترنتم مخابرات هست.
    این مشکل رو احتمالا یه مالویر ایجاد کرده....
    اینکه گفتی با ای پی ست شده خیلی من منظورتو نفهمیدم
    ولی حدس میزنم اون مالویر تنظیمات DNS رو به هم زده باشه... نحوه ی تنظیم DNS هم توی این پست هست:(تصویر شماره 5)بعدش توی Run هم دستور ipconfig /flushdns بزن...
    اگر DNS رو درست کردی و باز مشکل داشتی... بروزر (مرورگر) رو دوباره نصب کن....

3. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

این مشکل رو احتمالا یه مالویر ایجاد کرده....
    اینکه گفتی با ای پی ست شده خیلی من منظورتو نفهمیدم
    ولی حدس میزنم اون مالویر تنظیمات DNS رو به هم زده باشه... نحوه ی تنظیم DNS هم توی این پست هست:(تصویر شماره 5)بعدش توی Run هم دستور ipconfig /flushdns بزن...
    اگر DNS رو درست کردی و باز مشکل داشتی... بروزر (مرورگر) رو دوباره نصب کن....
    سلام
    ممنون از پاسختون
    این کارو کردم ولی اینترنت وصل نمیشه
    در ضمن جلو IP adress,subnet mask,default gatwey خالی بود.اونجا باید چی بزارم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون
    این کارو کردم ولی اینترنت وصل نمیشه
    در ضمن جلو IP adress,subnet mask,default gatwey خالی بود.اونجا باید چی بزارم؟
    همونایی بذار که توی اون عکسه هستش... فقط اگه با بیشتر از یه دستگاه به اینترنت وصل میشی باید اون IP عدد آخرش رو متفاوت انتخاب کنی مثلا یکی رو بذار 192.168.1.2 اون یکی رو 192.168.1.3.....
    البته میتونی تو حالت اتوماتیک هم بزاری! اونی که نوشته obtain ... automatically

6. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

اتوماتیکه ولی وقتی این تنظیماتو اعمال می کنم وصل نمیشه به اینترنت.همه چراغای مودم روشنه ولی وصل نمیشه.ریست هم کردم باز وصل نشد.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اتوماتیکه ولی وقتی این تنظیماتو اعمال می کنم وصل نمیشه به اینترنت.همه چراغای مودم روشنه ولی وصل نمیشه.ریست هم کردم باز وصل نشد.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk
    DNS رو چی میذاری؟؟؟ اون رو مثل عکس تنظیم نکن 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بذار!

======
    اگه مودمتو ریست کردی باید دوباره تنظیمش کنی...(یوزر و پس و غیره) اینکارو کردی؟
    اگه تنظیمش کردی ممکنه تنظیم DNS رو توی مودم انجام نداده باشی... DNS رو توی ویندوز از اتوماتیک در بیار دستی مثل عکس ستش کن البته DNS رو 8.8.8.8 بذار ببین درست میشه یا نه...
    Last edited by netstat; 25-11-2014 at 17:07.

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

DNS رو چی میذاری؟؟؟ اون رو مثل عکس تنظیم نکن 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بذار!

======
    اگه مودمتو ریست کردی باید دوباره تنظیمش کنی...(یوزر و پس و غیره) اینکارو کردی؟
    اگه تنظیمش کردی ممکنه تنظیم DNS رو توی مودم انجام نداده باشی... DNS رو توی ویندوز از اتوماتیک در بیار دستی مثل عکس ستش کن البته DNS رو 8.8.8.8 بذار ببین درست میشه یا نه...

سلام منم دقیقاهمین مشکل رو دارم
    منم می خوام DNSمودم رو تغییر بدم در مودم در بخش زیر طبق عکس که تغیرات رواعمال میکنم اما
    گزیینه save می زنم هیچ اتفاقی نمیفته چون بازهم جدول مودم نشون می ده ادرس dns مخابرات هنوز هست نه ادرس هایی که من وارد کردم!!
    مرور گر هام (کروم+فایرفاکس)هیچ مشکلی ندارن چون من واسه تیت خیلی بخش های دیگه تنظیمات پیج مودم رو همین الان تغییر می دم تغییرات همهsve میشه اما واسه ادرس DNS کهمی زنم با زدن Save هیچ اتفاقی نمیفته !! چراا ؟؟؟؟

از برنامه های جانبی بنا به دلایل امنیتی نمیخاوم ا ستفاده کنم ترجیحا فقط از داخل تنظیمات مودم لطفا کمک کنیدددددددددد

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

سلام
    دی ان اس اولیه که وارد کردید کاراکتر اولش اسپیس ( فضای خالی ) هست
    اون رو اصلاح کنید
    بعد از تعیین dns ها از جدول بالایی ( DHCP Table ) ستون MAC Address در اولین ردیف یه فیلد انتخابی هست که روی منوال کانفیگ هست ، یکی از مک آدرس ها رو انتخاب و سیو کنید

11. 3 کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا گمون کنم این مشکل راه حلی نداره جز صبر برا من بعد دو روز خودش رفع شد!
    دقیقا مشکلم مشکل شما بود و همین adfocus باز میشد
    حالا نمیدونم مشکل از isp بود شاید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

13. این کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

والا گمون کنم این مشکل راه حلی نداره جز صبر برا من بعد دو روز خودش رفع شد!
    دقیقا مشکلم مشکل شما بود و همین adfocus باز میشد
    حالا نمیدونم مشکل از isp بود شاید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

منم که این راه حل رو چن روز پیش بچه ها گفتن انجام دادم اما همون لحظه درست نشد تا دو روز دیگه هم همون مشکل موند اما ازدیروز دیگه اصلا پیچ های مزاحم رو ندیدم و مصرفف ترافیک مرورگر هام عادی شده عین قبلا. امیدوارم مشکل کلا برطرف شده باشع

سلام
    دی ان اس اولیه که وارد کردید کاراکتر اولش اسپیس ( فضای خالی ) هست
    اون رو اصلاح کنید
    بعد از تعیین dns ها از جدول بالایی ( DHCP Table ) ستون MAC Address در اولین ردیف یه فیلد انتخابی هست که روی منوال کانفیگ هست ، یکی از مک آدرس ها رو انتخاب و سیو کنید

جناب مرسییییی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •