تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بدسکتور و دیلِی کم هارد اکسترنال سیگیت قبل از LLF و زیاد بعد از LLF(Low Level Format)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض بدسکتور و دیلِی کم هارد اکسترنال سیگیت قبل از LLF و زیاد بعد از LLF(Low Level Format)

سلام

من یه هارد اکسترنال سیگیت 320 گیگ دارم که مدتی روی کیس گذاشتمش بعد از اون اگه فایلی اجرا میکردی از داخلش هنگ میکرد ولی راحت فایلها از داخلش به درایوهای دیگه قابل کپی و یا قابل خواندن بود ،

با HDD Regenerator اسکن کردم دیدم Delay و بد سکتور داره اما تعدادشون کم بود ،هاردو با نرم افزار HDD Regenerator خواستم تعمیر کنم تا صبح کامپیوترو روشن گذاشتم اما دیدم هنوز نرم افزار Hdd رو 1 درصد مونده!

با نرم افزار Low Level Format Tool فرمتش کردم اما دیدم ارور زیاد میده ، استاپش کردم ، .... حالا نتنها نمی شه فرمت کرد بلکه تا دلتون بخواد بد سکتور گرفته ،... به نظرتون چی کار میشه کرد؟

برای آخرین بار خواستم با HDD Regenerator اسکن و ریپر کنم ، بلافاصله خارج میشه از برنامه و میگه:

hard drive is not ready!

switch off your computer, then switch it
    on to reset the system.after the system is reset, start the process again.

if your sata controller wore, change it to compatible IDE mode(in the system BIOS)
    البته با ریستارت و اینا مشکل حل نشد دوباره همین پیامو میده.
    Last edited by ebrahim_rayaneh; 23-11-2014 at 03:01.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

این هارد متاسفانه کارش تمومه

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام

من یه هارد اکسترنال سیگیت 320 گیگ دارم که مدتی روی کیس گذاشتمش بعد از اون اگه فایلی اجرا میکردی از داخلش هنگ میکرد ولی راحت فایلها از داخلش به درایوهای دیگه قابل کپی و یا قابل خواندن بود ،

با HDD Regenerator اسکن کردم دیدم Delay و بد سکتور داره اما تعدادشون کم بود ،هاردو با نرم افزار HDD Regenerator خواستم تعمیر کنم تا صبح کامپیوترو روشن گذاشتم اما دیدم هنوز نرم افزار Hdd رو 1 درصد مونده!

با نرم افزار Low Level Format Tool فرمتش کردم اما دیدم ارور زیاد میده ، استاپش کردم ، .... حالا نتنها نمی شه فرمت کرد بلکه تا دلتون بخواد بد سکتور گرفته ،... به نظرتون چی کار میشه کرد؟

برای آخرین بار خواستم با HDD Regenerator اسکن و ریپر کنم ، بلافاصله خارج میشه از برنامه و میگه:

hard drive is not ready!

if your sata controller wore, change it to compatible IDE mode(in the system BIOS)
    هارد رو ببرید یک کلینیک تعمیر هارد

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام . در هارد دیسک های سیگیت مدل های 7200.12 ، وقتی شما بصورت low level فرمت می کنید نه تنها بدسکتوری حل نمی شود بلکه تعداد بد سکتور ها هزار برابر می شود . www.------------

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

hard drive is not ready!

------------

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هاردی که بدسکتور برداره دیگه درست بشو نیست
    نمونش هارد لپ تاپ من که پارسال دادم تعمیرش کرد ولی الان داره بیچارم میکنه و باید دوباره کلی پول بدم و هارد بخرم

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان توجه کنن که اینطور نیست که هاردی که بدسکتور داره قابل درست بشو نیست بلکه باید ببینیم که مشکل از کجاست در 80 درصد مواقع هارد دیسک بخاطر خرابی در سیستم عامل دچار بدسکتور می شود که در صورتی که تعمیر بشه کاملا هارد امنی هست و کار میکنه ، اما اگر دلیل بدسکتور بخاطر پیری هارد باشه بله این هارد درست بشو نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد دیسک شما no Detect شده ، که این مشکل بخاطر ترنسلیتور این هارد است ، با دوباره سازی ترنسلیتور هارد دیسک شما زنده می شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •