تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: چگونه میشود دو خانه نزدیک به هم را با مودم وای فای به هم متصل کرد؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض چگونه میشود دو خانه نزدیک به هم را با مودم وای فای به هم متصل کرد؟

سلام.ما دو تا دوست هستیم در همسایگی هم که خونه هامون با خط مستقیم 40 متر از هم فاصله دارند و از مسیر پیاده رو 80 متر.هر دومون اینترنت ADSL و مودم وای فای داریم.میخواهیم بتونیم هردومون از اینترنت همدیگه به صورت وای فای استفاده کنیم.من وقتی گوشیمو از پنجره ساختمونمون به بیرون میگیرم یک خط از مودم رفیقمو میگیرم.اما میخواهم این گیرندگی قوی و در اتاق خودم هم انجام بشه.دوستان بگن آیا میشه از آنتنی استفاده کرد که گیرندگی رو برای هر دو طرف یا حداقل برای طرف من(یعنی فقط من بتونم از وای فای رفیقم استفاده کنم)تقویت کنه و به راحتی بتونیم توی خونه های خودمون از اینترنت همدیگه استفاده کنیم؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ببین دستگاهی که کیفیت سیگنال قوی کنه برای گیرنده نیست
    شاید برای فرستنده باشه
    ولی معمولا لپ تاپ ها از گیرندگی بالاتری برخوردارن

3. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ببین دستگاهی که کیفیت سیگنال قوی کنه برای گیرنده نیست
    شاید برای فرستنده باشه
    ولی معمولا لپ تاپ ها از گیرندگی بالاتری برخوردارن
    با تشکر.ظاهرا آنتنهایی هست که کیفیت و قدرت ارسال امواج وای فای مودم رو میتونه بسیار زیاد کنه.(برای ارتباط پوینت به پوینت هم ازشون استفاده میشه مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )آیا ممکنه بگید برای این فاصله ای که گفتم از چه آنتنی با چه قدرتی استفاده کنم بهتر هستش.بعدشم شما اینطور در نظر بگیر که یک طرف فقط ارسال کننده باشه و یک طرف فقط دریافت کننده.
    در آدرس لینک بعد از www لطفا d.g.i.k.a.l.a دات کام را وارد کنید.
    Last edited by david-ebi; 21-11-2014 at 02:03.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

با تشکر.ظاهرا آنتنهایی هست که کیفیت و قدرت ارسال امواج وای فای مودم رو میتونه بسیار زیاد کنه.آیا ممکنه بگید برای این فاصله ای که گفتم از چه آنتنی با چه قدرتی استفاده کنم بهتر هستش.بعدشم شما اینطور در نظر بگیر که یک طرف فقط ارسال کننده باشه و یک طرف فقط دریافت کننده.
    در مورد آنتن نمی تونم نظر قطعی بدم که مشکلی نداشته باشید
    شما باید با تست های زیاد متوجه قدرت سیگنال بشید
    چرا از گیرنده قوی مثل لپ تاپ استفاده نمی کنید
    شاید کارت های وایرلس هم مشکل رو شما رو حل کنه

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

در مورد آنتن نمی تونم نظر قطعی بدم که مشکلی نداشته باشید
    شما باید با تست های زیاد متوجه قدرت سیگنال بشید
    چرا از گیرنده قوی مثل لپ تاپ استفاده نمی کنید
    شاید کارت های وایرلس هم مشکل رو شما رو حل کنه
    باز هم تشکر.در اصل گیرنده کیس یک کامپیوتر است که یو اس بی گیرنده وای فای دارد.حالا نمیدونم برای این گیرنده و برای فاصله 50 متری از چه نوع آنتن تقویت کننده ای برای مودم فرستنده استفاده کنم؟

8. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

باز هم تشکر.در اصل گیرنده کیس یک کامپیوتر است که یو اس بی گیرنده وای فای دارد.حالا نمیدونم برای این گیرنده و برای فاصله 50 متری از چه نوع آنتن تقویت کننده ای برای مودم فرستنده استفاده کنم؟
    جوری نیست که کابل بتونید بکشید؟؟؟؟؟

10. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیز این گیرنده یو اس بی ها نوع ساده باشه زیاد بکار نمیاد
    اگه متونید از نوع های ولتاژ گیربیار خیلی عالین
    ضمنا واسه اینکه سیگنال دهی قوی بشه باید دوستتون یا مودم رو طوری قرار بده که سیگنال اگه جا داشته باش قویتر بشه ای باید انتن و تچهیزات خودش رو برای فرستنده بخرید

12. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

جوری نیست که کابل بتونید بکشید؟؟؟؟؟
    نه متاسفانه.من فقط میخواهم بدونم آیا با استفاده از آنتهایی که یک نمونش رو عکسشو و مشخصاتشو میزارم میتونم برد مودم دوستمو به اندازه ای کنم تا حدود 100 متر رو جواب بده؟

همچنین در قسمتی دیگر ار مشخصات این آنتن نوشته شده:

• افزایش قدرت سیگنال کارت شبکه, اکسس پوینت یا روتر بی سیم تا 12dBi
    • قابل نصب بر روی دیوار و یا بر روی ستون میله ای
    • ارسال سیگنال 360 درجه افقی و 6 درجه عمودی
    • قابل استفاده در هر نوع شرایط آب و هوایی

کاربرد :
    • افزایش برد کارت شبکه و اکسس پوینت یا روتر بی سیم
    • برقراری ارتباط Point-to-Mutipoint حداکثر تا 3.53 کیلومتر

در ضمن طول این آنتن 1.5 متر میباشد. آیا امواج این آنتن برای سلامتی ضرر ندارد؟
    Last edited by david-ebi; 21-11-2014 at 22:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی کنند.در طی این روزها من حرفهای زیادی در اینباره شنیدم که نمیدونم کدوم درسته.مثلا یکی میگفت اولا آنتن out door مثل آنتنی که عکسشو گذاشتم فوق العاده امواجش زیانباره برای سلامتی حتی اگر روی بوم نصب بشه.یکی دیگه میگفت باید هم برای فرستنده و هم برای گیرنده این آنتن رو نصب کرد.یکی میگفت اصلا باید مودم جوابگوی چنین آنتنی باشه.یکی میگفت واسه فاصله 80 متری یک آنتن داخلی 9 دسی بل هم که به خود مودم پیچ میشه جوابگو هست.یکی دیگه میگه چون از روی بوم میتونید همدیگه رو ببینید از روش ارتباط نقطه به نقطه یا پوینت به پوینت استفاده کنید که نمیدونم دقیقا چی هست و چه وسایلی لازم داره.خلاصه گیج شدم و نمیدونم باید چکار کنم.نمیدونم از کجا میتونم یک مشاور متخصص در این زمینه پیدا کنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی کنند.در طی این روزها من حرفهای زیادی در اینباره شنیدم که نمیدونم کدوم درسته.مثلا یکی میگفت اولا آنتن out door مثل آنتنی که عکسشو گذاشتم فوق العاده امواجش زیانباره برای سلامتی حتی اگر روی بوم نصب بشه.یکی دیگه میگفت باید هم برای فرستنده و هم برای گیرنده این آنتن رو نصب کرد.یکی میگفت اصلا باید مودم جوابگوی چنین آنتنی باشه.یکی میگفت واسه فاصله 80 متری یک آنتن داخلی 9 دسی بل هم که به خود مودم پیچ میشه جوابگو هست.یکی دیگه میگه چون از روی بوم میتونید همدیگه رو ببینید از روش ارتباط نقطه به نقطه یا پوینت به پوینت استفاده کنید که نمیدونم دقیقا چی هست و چه وسایلی لازم داره.خلاصه گیج شدم و نمیدونم باید چکار کنم.نمیدونم از کجا میتونم یک مشاور متخصص در این زمینه پیدا کنم
    والا دوست عزیز باری سلامت نمیدونم کارشناس سلامت نیستم ولی تاجایی که خودنم هنوز قطعی نشده که برای سلامتی ضرر داره یا نه ولی کلا این قبیل امواج به احتمال 60 70 درصد مشکل دارن چون خود انسان یه خازن متحرک هست و مغز انسان با فرکانس 9 تا 6 سیکل در ثانیه فکر کنم کار میکنه (اینو از من و تو یاد گرفتم درستش رو نمیدونم دیگه) خودتون هم فکرش رو بکنید ولی خب برای سلامت شما باید برید پارازیت ها رو بردارید این که چیزی نیست اگه واقعا مشکل داشته باشه یا برای این گونه امواج بنده مستند هارپ رو دیدم و مقاله هاش روخوندم بزرگترین میدان رادیویی جهان هستش هنوز دانشمندان یقین پیدانکردن که برای انسان مشکل ساز هست یا نه خودشون هم میگفتن که برای سلامتی اصلا ضرر نداره ولی یه شرط هست هنوز تا نتایج کاملا موسخ پیدا نشه نمیشه گفت ضرر داره
    به نظر بنده اگه متونید بیرون منزل فرضا مودم رو کنار پنجره بزار و انتنش رو طوری نصب کن که بره بیرون جوری نباشه بارون و.. روش اثر بزاره حیفه
    برای اتصال هم تا جایی که بنده میدونم این انتن ها برای افزایش برد سیگنال ها هست و میتونید وصلش کنید خیلی راحت
    دیگه کجا نصبش کنی رو خودت بهتر میدونی چون بنده اونجا نیستم یا حداقل از چندنفر کمک بگیر برای تعیین محل یا خودتون دوتا ببینید کجا بهتر انتن میده
    برای اتصال نقطه به نقطه این رو بخون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    s o r a a t . ir
    اینطوری مطمئن و امینتتون بلاست وکسی نمیتونه هکتون کنه
    موفق باشید

16. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •