سلام
می خواستم یک گوشی بگیرم با بودجه حدود 1600 تا حالا Z3 Compact خیلی چشممو گرفته و از همه نظر ازش خوشم میاد
گاهی اوقات به Z2 و HTC M8 و S5 و به ندرت به Note 3 هم فکر می کنم...یک موقعی به G3 هم فکر می کردم ولی دیگه فکر نمی کنم !
بیشتر از همه اندازه مناسب Z3 Compact خوشم میاد و جنس خوب بدنش(البته قاب دورش اگه آلومینیوم بود بهتر بود) و طراحی خوبش و باتری قدرتمندش و سخت افزار قویش (که در کنار رزولیشن کم مانیتورش به یک غول تبدیلش می کنه !)
جایی Z3 Compact رو با هدست MDR-NC31EM می فروشن ؟ خیلی تعریف این هدست و قابلیت حذف نویزشو شنیدم ولی متاسفانه توی ایران هیچ جا با این هدست ندارنش(دیجی کالا با SBH80 میده اون خوبه ؟)
من با گوشی همه کار می کنم اینترنت زیاد میرم(انجمنا و اینستاگرام و...)کتاب می خونم ، بازی می کنم ، مواقعی که دوربینم همراهم نباشه(که اکثر مواقع نیست)عکس می گیرم ، آهنگ هم خیلی گوشی می کنم(هدست با کیفیتم برای همین می خوام)و ... گوشی قبلیمم(گالاکسی اس)توی سه چهار سالی که داشتم این قدر ازش کار کشیدم،آخر از دستم افتاد مانتیورش خورد شد !
شنیده بودم همراه گوشی های HTC هدفون بیتس هست ، درسته ؟ همراه M8 هم هست ؟
ممنون میشم راهنمایی ها و پیشنهادات خودتونو بگید
پ.ن : راستی Samsung Galaxy Alph رو هم دیدم اونم گوشی خیلی خوبیه ولی خیلی گرونه و باتریشم اصلا خوب نیست !