تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: یک بار برای همیشه و همه چیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض یک بار برای همیشه و همه چیز

سلام
    من دانشجو هستم و همون طور که خودتون میدونید به دانشجو ها یوز وبس برای اتصال به اینترنت میدن و نحوه استفاده از اون در دانشگاه ما اینجوریه که ادرس براکسی و بورت رو درون option اینترنت اکسبلورر قرار می دیم و هروقت هم که وارد کروم و فایر فوکس میشی ازت یوز و بس میخاد و در واقع هیچ نرم ‍‍‍‍‍‍افزاری به اینترنت وصل نمیشه مگه قسمتی برای دادن براکسی دانشگاه و یوز وبس داشته باشه مثلا دانلود منیجر تا زمانی که از قسمت دانلود ها براکسی و یوز و بس رو ندی نمی تونه فایل ها رو دانلود کنه خوب به اینکه میدی و مشکلی نیس
    اما بقییه نرم افزار ها چی مثلا یه بازی که بخوای آنلاین بازی کنید جایی برای دادن براکسی و یوز و غیره نداره برای همین میخواستم بدونم راهی کلی وجود نداره که یک بار برای همیشه یوز و بس بدی و هی نخواد برای هر نرم افزار جداگونه تنظیم کنی (البته اگه جایی برای تنطیم براکسی در اون نرم افزار باشه وجود داشته باشه) چون یه چیزایی درمورد vpn برای دادن یوز وبس تو بعضی از دانشگاه ها شنیدم اما نمیدونم دانشگاه ما اینجوری هست یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام
    من دانشجو هستم و همون طور که خودتون میدونید به دانشجو ها یوز وبس برای اتصال به اینترنت میدن و نحوه استفاده از اون در دانشگاه ما اینجوریه که ادرس براکسی و بورت رو درون option اینترنت اکسبلورر قرار می دیم و هروقت هم که وارد کروم و فایر فوکس میشی ازت یوز و بس میخاد و در واقع هیچ نرم ‍‍‍‍‍‍افزاری به اینترنت وصل نمیشه مگه قسمتی برای دادن براکسی دانشگاه و یوز وبس داشته باشه مثلا دانلود منیجر تا زمانی که از قسمت دانلود ها براکسی و یوز و بس رو ندی نمی تونه فایل ها رو دانلود کنه خوب به اینکه میدی و مشکلی نیس
    اما بقییه نرم افزار ها چی مثلا یه بازی که بخوای آنلاین بازی کنید جایی برای دادن براکسی و یوز و غیره نداره برای همین میخواستم بدونم راهی کلی وجود نداره که یک بار برای همیشه یوز و بس بدی و هی نخواد برای هر نرم افزار جداگونه تنظیم کنی (البته اگه جایی برای تنطیم براکسی در اون نرم افزار باشه وجود داشته باشه) چون یه چیزایی درمورد vpn برای دادن یوز وبس تو بعضی از دانشگاه ها شنیدم اما نمیدونم دانشگاه ما اینجوری هست یا نه
    کانکشن vpn بساز یوزر پس رو بده تمام. آی پی وی پی ان رو هم از مسولش بپرس یا خودت راحت میتونی در بیاری.

3. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کانکشن vpn بساز یوزر پس رو بده تمام. آی پی وی پی ان رو هم از مسولش بپرس یا خودت راحت میتونی در بیاری.
    اولان آیا اصلا میشه؟
    دوما ما که هر کاری کردیم نشد (آیپی پروکی دانشگاه رو با پینگ کردن به دست آوردم اما بازم کانکت نشد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من هنوز منتظر جواب هستم

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بله با ساختن کانکشن امکان پذیره .
    اگر از مسئول این کار توی دانشگاه بپرسی مطمئناً سریعتر به جواب میرسی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •