تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 49

نام تاپيک: msi ge60 2pc ssd یا asus n550 jk برای بازی و فیلم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض msi ge60 2pc ssd یا asus n550 jk برای بازی و فیلم

یه ماهه دارم تو انجمن های خارجی و ایرانی تحقیق. میکنم اما به هیچ جوابی نرسیدم.
    دوستانی که از نزدیک با این لپتاپ ها کار کردن میشه بگین که
    1. کولینگ کدوم بهتره؟
    2 آیا صفحه msi کیفیت قابل قبول رو داره؟
    اگه خدا بخواد تا آخر هفته بکی رو میخرم. واقعا خسته شدم. نیاز هام هم روزی 2 ساعت بازی. قوفیلم و برنامه نویسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شک نکن MSI! درباره ی Cooling هم MSI بهتره. کیفیّت تصویرشم فوق العاده ـست. خودم MSI GT70 Dragon Edition 2 رو دارم، عالیه در صورتی که یکی از رفیقام Asus N550 JK داره، وقتی بازی رو بالا میاره، دستش از گرما می سوزه!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

در مورد دما طبق سايت نوت بوك چك هر دو دماي يكساني در فشار زياد دارند البته ايسوس بدليل داشتن بدنه فلزي گرماش بيشتر احساس ميشه و ايسوس دوتا فن داره
    در مورد نمايشگر من ايوس رو ديدك قابل قبول است اما در مورد ام اس اي نظري نميتونم بدم
    ام اس اي براي بازي خيلي بهتره چون سري گيمينگ هست ولي ظاهر عجيب غريبي داره ولي كارت گرافيك قدرتمن نري داره
    در عوض ايسوس يك مدل مهندسي شيك و زيبايي داره ولي خوب براي گيم ضعيف تر هست
    در كل با توجه ب نياز هاي شما من ايسوس را پيشنهاد ميدم البته بدون اپشن هاي اضافي

4. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

در ضمن روی asus g56jk و lenovo y5070 هم میتونید فکر کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هایتون. صفحه نمایش ام اس آی چطوره؟ به علت مسائل امنیتی زیاد نمیتونم تو بازار بگردم و نمایشگراشون رو از نزدیک ببینم آیا بدرد فیلم دیدن میخوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هایتون. صفحه نمایش ام اس آی چطوره؟ به علت مسائل امنیتی زیاد نمیتونم تو بازار بگردم و نمایشگراشون رو از نزدیک ببینم آیا بدرد فیلم دیدن میخوره؟
    صفحه نمایشش Full HD ـه. کیفیّت تصویر آینه! خودم هم روی لپ تاپم موزیک ویدیوی Full HD و گهگاه 4K می بینم + فیلم های BluRay 1080P. کیفیّتش فوق العاده ـست. از همه نظر حساب کنی، بهترین MSI ـه. شک نکن...

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من N550JK رو دارم کمکی خواستی در خدمتم.
    صفحه نمایشش فوق العادست.....
    ام اس آی اصلا تو صفحه نمایش به این نمی رسه.
    کولینگشون تقریبا مساویه.
    ولی تو بازی دمای پردازنده رو چک کردم حدود 70 درجه بود.
    قسمت بالای لپ تاپ هم نزدیک به صفحه نمایش داغ میشه البته دست با اونجا تماسی نداره و مشکلی نیست.
    سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه ماهه دارم تو انجمن های خارجی و ایرانی تحقیق. میکنم اما به هیچ جوابی نرسیدم.
    دوستانی که از نزدیک با این لپتاپ ها کار کردن میشه بگین که
    1. کولینگ کدوم بهتره؟
    2 آیا صفحه msi کیفیت قابل قبول رو داره؟
    اگه خدا بخواد تا آخر هفته بکی رو میخرم. واقعا خسته شدم. نیاز هام هم روزی 2 ساعت بازی. قوفیلم و برنامه نویسی
    به نظر من اگه بتونید صبر کنید n551jm از هردو کامل تره البته باید بیاد و ریویو هاش رو ببینیم .خودم هم وضعیت شما رو دارم ولی منتظر این مدل میمونم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست من یه 56jk داره و فعلا واچ داگزو دار روی ultra بازی میکنه و روون هست و گرماش هم اضیت نمیگنه ...کولینگش عااااالیه ... در باره ی سیستم بلندگوهاش که دیگه قابل وصف نیست بخوام شرح بدم فقط اینو بگم که ساب ووفرش میزمو میلرزونه و واقعا کیفیت شفافی داره البته دوستم اومده بود خونمون امتحانش کرده بودیم و خیلی هم لب تاب شیکی هست تو خریدش شک نکن و بعضی ها هم مثه اینکه تعصب دارند روی بعضی برند ها.....من که هیچکدومشونو ندارم اما ایسوس رو پیشنهاد میکنم . نظرم هم کاملا عادلانه هست .....ولی ابشن های msi بیشتره چون گیمینگه اما از نظر قدرت jk در مقابلش کن نمیاره ...تازه کولینگ jk هم دوکاناله هست که واقعا بی نظیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

الان یک هفتست که msi رو خریدم. قدرت سخت افزاری فوق‌العاده و کیبرد بی نظیر و صدا عالی. داغ کردن تو مرامش نیس اما.. اما صفحه تو رنگ مشکی اصلا جالب نیست. که تو فیلم دیدن نو ذوق میزنه ولی تو بازی چون رنگ های روشن ر فوق‌العاده چشم نواز نشون میده رقیب نداره من ک واس فیلم میزنم به ت وی خونه اومنم بیسیم. الان دارم کال او رو تمام می کنم رو الترا که تو n550 دوستم افت فریم داشت

12. این کاربر از afsharcj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •