تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: مشاوره خرید کیس به همراه مانیتور تا حدود 6500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض مشاوره خرید کیس به همراه مانیتور تا حدود 6500

سلام دوستان و اساتید عزیز
    میخواستم یه کیس به همراه مانیتور برای گیم بگیرم تا حدود 6500
    به نظرتون این سیستم کمبود یا مشکلی نداره ؟
    اگه سیستمش کمبود یا مشکلی داره میشه یه سیستم خوب معرفی کنید ؟
    مانیتورش ایرادی نداره ؟
    با تشکر از همه دوستان

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3
    Intel Core i7-4790K
    GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10
    Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 4GB
    Western Digital Caviar Black 1TB
    Asus 24X DRW-24D3S
    Noctua NH-U14S
    *Enermax Revolution 87+ 850W *Gold
    Green Alumin
    Asus Full HD 24" vn247h

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز
    میخواستم یه کیس به همراه مانیتور برای گیم بگیرم تا حدود 6500
    به نظرتون این سیستم کمبود یا مشکلی نداره ؟
    اگه سیستمش کمبود یا مشکلی داره میشه یه سیستم خوب معرفی کنید ؟
    مانیتورش ایرادی نداره ؟
    با تشکر از همه دوستان

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3
    Intel Core i7-4790K
    GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10
    Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 4GB
    Western Digital Caviar Black 1TB
    Asus 24X DRW-24D3S
    Noctua NH-U14S
    *Enermax Revolution 87+ 850W *Gold
    Green Alumin
    Asus Full HD 24" vn247h

اگر برای گیم هست هزینه اضافه روی سی پی یو داره
    اورکلاک و ... میکنید؟ کاربرد گیم هست فقط؟
    هرکاری که قرار انجام بشه با سیستم بگید

3. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاربرد سنگین فقط گیمه . وبگردی و فیلم هم هست. اور کلاک نمیکنم . راستش در مورد cpu چون ضریب باز با ضریب بسته خیلی تفاوت قیمت نداشتن برای همین ضریب باز انتخاب کردم . البته نمیدونم کار درستیه یا نه . چون میخواستم سیستم برای چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشه . بازی های روز رو هم روی الترا با فریم حداقل 40 یا 50 بتونم اجرا کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاربرد سنگین فقط گیمه . وبگردی و فیلم هم هست. اور کلاک نمیکنم . راستش در مورد cpu چون ضریب باز با ضریب بسته خیلی تفاوت قیمت نداشتن برای همین ضریب باز انتخاب کردم . البته نمیدونم کار درستیه یا نه . چون میخواستم سیستم برای چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشه . بازی های روز رو هم روی الترا با فریم حداقل 40 یا 50 بتونم اجرا کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید
    سی پی یو یی که انتخاب کردید با یک i5 تفاوت چندانی در گیم نداره نه کلا این مدل i7 هم ایم طور نیست مربوط به کل خانواده i7 میشه که با i5 ها تفاوت چندانی نداره شکا میتونید با انتخاب یک سی پی یو و مین بورد ارزون تر گرافیک قوی تری انتخاب کنید که اینده دار تر باشه سیستم مثلا من خودم یک i5 دارم با یک مین با امکانات به روز مال ۲ سال پیش هم هست الان من از نظر سی پی یو مشکل ندارم گرافیکمم بد نیست ولی گرافیک الان محدودیت ایجاد کرده تو بازی ها نه سی پی یو اورکلاک هم که نمیکنید میشه یه مین و سی پی یو پایین تر برداشت ولی گرافیک و رم رو اضافه کرد که تاثیر بیشتری توی گیم داره و یا مانیتور بهتر بردارید و کلا منظور اینه که سیستم رو کاملا برپایه گیم ببندید و تا مدت بیشتری استفاده کنید از سیستم فکر کنم با کم کردن این هزینه ها بتونید یه ۹۸۰ بردارید که به نظر من ارزش بیشتری داره

6. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تفاوت قیمت 980 با 970 چقدره حدودا ؟ یک میلیون بیشتره ؟ سی پی یو و مادر بورد رو ارزونتر بردارم میتونم باهاش 980 بگیرم ؟ بودجم 6500 بیشتر نیست . مانیتور چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    به نظرتون میتونم با همین بودجه یه سیستم خوب بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من قیمت مانیتورتون رو پیدا نکردم ولی مشخصاتش رو که دیدم خیلی خوب بود حدود قیمت رو ۱۵۰۰ حساب کردم براش حالا دقیق ترش رو نمیدونم
    Green Cougar X4 HEXAGON Case
    EVGA GTX 980 SuperClocked 4GB GDDR5
    GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard
    Intel Core™ i5-4690 Haswell Processor
    WD Caviar Black 1 TB 7200Rpm 64MB HDD
    AData XPG OC Series V1 8GB 4GBx2 1600MHz CL9 DDR3
    Green GP750A-ZS 80Plus Bronze PSU
    Asus 24X DRW-24D3S
    مانیتور همون که خودتون انتخاب کرده بودید فکر میکنم حدود 6440 میشه
    رم هم فعلا 8 کافیه بیشتر الان نیزی نیست و میتونید اضافه کنید و هزینه اضافه هم نداره ولی گرافیک عوض کردنش سخته و هزینه اضافه هم داره مال خودتون رو باید مفت بفروشید و یکی دیگه بخرید یه خورده زور میگه به ادم این نظر منه حالا صبر کنید بقیه دوستان هم بیان نظر بدن
    گرافیک رو میتوید با مدل
    Zotac GTX 980 4GB GDDR5
    عوض کنید که حدود 180 تفاوت قیمت داره ولی فکر کنم رفرنس باشه که بعضی ها نمیپسندن و مارکش هم خیلی تو ایران جا افتاده نیست برای همین پیشنهادش نکردم ولی در عوض انتخاب این مدل میتونید رم رو ۸ گیگ دیگه اضافه کنید و در جمع ۱۶ گیگ بردارید
    Last edited by 1376MAXIMUM; 16-11-2014 at 00:38.

9. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مانیتور vn247h حدود قیمتش 830 هست . پس با این وجود میتونم رم و پاور بهتری بردارم درسته ؟
    گرافیک evga gtx 980 فکر کنم رفرنس باشه . نظرتون در مورد اینو تری دی 980 چیه ؟

به نظرتون این سیستم خوبه ؟

Inno3D iChill GTX 980 Ultra OC HerculeZ X4 4GB
    GIGABYTE H97-Gaming 3
    Intel Core™ i5-4690
    WD Caviar Black 1 TB
    GSkill TridentX 2×8GB DDR3 2400MHz CL10
    Enermax Revolution X'T 730W Gold / Enermax Revolution 87+ 850W Gold
    Asus 24X DRW-24D3ST
    Green Alumin
    Asus Full HD 24" vn247h

به نظرتون کدوم پاور مناسبه ؟ سی پی یو 4690 به نظرتون تا چند سال دیگه توی اجرای بازیهای سنگین مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ آخه توی سیستم مورد نیاز بعضی از بازیهای امروزی i7 پیشنهاد شده .

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مانیتور vn247h حدود قیمتش 830 هست . پس با این وجود میتونم رم و پاور بهتری بردارم درسته ؟
    گرافیک evga gtx 980 فکر کنم رفرنس باشه . نظرتون در مورد اینو تری دی 980 چیه ؟

به نظرتون این سیستم خوبه ؟

Inno3D iChill GTX 980 Ultra OC HerculeZ X4 4GB
    GIGABYTE H97-Gaming 3
    Intel Core™ i5-4690
    WD Caviar Black 1 TB
    GSkill TridentX 2×8GB DDR3 2400MHz CL10
    Enermax Revolution X'T 730W Gold / Enermax Revolution 87+ 850W Gold
    Asus 24X DRW-24D3ST
    Green Alumin
    Asus Full HD 24" vn247h

به نظرتون کدوم پاور مناسبه ؟ سی پی یو 4690 به نظرتون تا چند سال دیگه توی اجرای بازیهای سنگین مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ آخه توی سیستم مورد نیاز بعضی از بازیهای امروزی i7 پیشنهاد شده .
    تفاوت چندانی وجود نداره توی گیم نیست بین i5 ,i7 هم از این بنچمارک ها استفاده میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببینید ۴۷۷۰ دقیقا بالای ۴۶۹۰ هست و دوباره مدل ۴۷۷۰k زیر ۴۶۹۰ بنابر این خیلی ارزشی نداره خرید یک i7 برای گیم ولی چرا برای رندر گرفتن و ... لازمه حتما هم لازمه
    مدل evga رفرنس نیست super oveclocked نوشته که در مورد کارتی که خودتون گفتید هم اطلاعاتی ندارم نمیدونم این برند چطوری هست و چجوری جواب داده من میتونم از ایسوز مدل پایین رو با دیزاین مخصوص ایسور بهتون پیشنهاد کنم
    ASUS GTX 980 DCII OC STRIX 4GB GDDR5
    مین های h97فرکانس رمشون حداکثر ۱۶۰۰ هست اگر مانیتور 830 هست میتونید مین از سری z بردارید کیس هم خیلی گرونه امکاناتش رو اگر استفاده میکنید بردارید نمیدونم واترکولر و .... فکر کنم حدود ۵۰۰ باشه کیسی که انتخاب کردید
    پاور هم گرین بردارید بهتر من فکر میکنم چرا که گرانتی بهتری داره تو ایران و اگرنه قیمت هاش خیلی تفاوتی نداره در حدود ۲۰-۱۰ تومان هست یا یه خورده بیشتر
    و رم ها رو اگر ۴ تا ۴ گیگ بردارید سرعت بالاتری بهتون میده ولی اگر بعد بخواهید اضافه کنید رم به مشکل برمیخورید
    من دوباره یه سیستم میتویسم با قیمت هاش ببینید چطوره و تصمیم بگیرید که کدوم رو انتخاب میکنید
    Green X4 Cougar Hexagon Gaming: 290,000
    Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3: 640,000
    Intel Core i5-4690K: 750,000
    Kingston HyperX Beast 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL11: 610,000
    Asus Strix GTX 980 OC DCII 4GB: 2,640,000
    Western Digital Caviar Black 1TB: 300,000
    Green GP750A-ZS 80Plus Bronze PSU=290.000
    ظرفیت اورکلاک هم داره

12. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این سیستمی که نوشتید خیلی خوبه . ایسوس هم بیشتر بهش اعتماد دارم تا evga و zotac
    کیس آلومین رو هم یکی به دلیل جنسش انتخاب کردم که طراحیش برای lian li هست و فن هاش بلبرینگیه یکی هم به دلیل اینکه فکر کنم کمتر گرد و غبار داخلش بره ( البته مطمئن نیستم )
    شما خودتون کیس ایکس 4 دارید ؟ چند درصد احتمال ورود گرد و غبار داخلش هست ؟ توی مشخصاتش نوشته فیلتر ضد گرد و غبار آهنربایی داره . این فیلترها فقط بالای کیس هستن ؟
    جداسازی فیلترها راحته ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این سیستمی که نوشتید خیلی خوبه . ایسوس هم بیشتر بهش اعتماد دارم تا evga و zotac
    کیس آلومین رو هم یکی به دلیل جنسش انتخاب کردم که طراحیش برای lian li هست و فن هاش بلبرینگیه یکی هم به دلیل اینکه فکر کنم کمتر گرد و غبار داخلش بره ( البته مطمئن نیستم )
    شما خودتون کیس ایکس 4 دارید ؟ چند درصد احتمال ورود گرد و غبار داخلش هست ؟ توی مشخصاتش نوشته فیلتر ضد گرد و غبار آهنربایی داره . این فیلترها فقط بالای کیس هستن ؟
    جداسازی فیلترها راحته ؟
    من خودم x3 دارم تو ایکس ۳ گرد و خاک میزه ولی خوب تو یک سال چیزی نیست میزان خاکی که توش میره و بالاش هم فیلتر داره که با فن هاش پیچ میشه ولی ایکس ۴ رو ندیدم و نمیدونم چقدر خاک توش میره به هر حال خاک میره توش
    ایکس ۴ قیمتش حدود۳۰۰ هست و الومین هم موجود هست قیمتش فکر کنم حدود ۴۵۰ هست ۱۵۰ میره رو هزینه الان با گوشی اومدم نمیدونم قبلی ها جمعشون چقدر شده که اضافه کنم ولی فکر کنم از حد اکثری که شما گقتید بلا میزنه به ها حال انتخاب باشماست خودتون انتخاب کنید اگر میتونید یه خورده بیشتر هزینه کنید اضافه کنید و دقیقا همون رو انتخاب کنید که میخواهید الومین هم کیس خوبی بود من که نگاه کردم و خوشم اومد ازش طراحی جالبی داشت

15. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •