تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: انتخاب ترانزیستور مناسب جهت استفاده در سوییچینگ USB

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض انتخاب ترانزیستور مناسب جهت استفاده در سوییچینگ USB

با سلام ..

من میخوام از طریق ترانزیستور اتصال USB رو قطع و وصل کنم (اتصال ولتاز مثبت یا منفی )... بار روی USB هم حداکثر توان USB هست و انواع موبایل و تبلیت به این USB وصل میشه ...

3 تا ترانزیستور با حداکثر جریان 800ma و 1ma و 1.5ma تست کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده ... ترازیستور در حالت قطع و وصل هیچ واکنشی از طرف گوشی نشان داده نمیشه ...

با مولتی متر که تست کردم ولتاژ 5 USB رو این ترانزیستور ها به 4 ولت کاهش میدن ...

به نظر شما برای کار من چه ترانزیستوری مناسب هست ؟ زیاد هم داغ نکنه ...

ممنون ...

ترانزیستور های تست شده :
    2N2222
    S8050
    BC140

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

فکر کنم نحوه اتصالتون صحیح نباشه :
    بهتره ولتاژ مثبت رو قطع و وصل کنید چون ارتباطات دیتا با منفی در ارتباطند و معمولا سوئیچ در سیم مثبت قرار میگیره.
    شاید انتخابهای دیگری هم باشه مثل رله ، یا آیسی رله و ... ولی برای ترانزیستور بهتره از PNP استفاده کنید. مثلا TIP 42 استفاده کنید ؛
    امیتر به مثبت USB و کلکتور به خروجی مثبت برای شارژ وصل بشه. بیس هم با مقاومت 100 تا 150 اهم به سوئیچ مورد نظر وصل بشه ، که با اتصال به زمین ترانزیستور فعال میشه. ترجیحا در خروجی یک مقاومت 10 کیلو موازی کنید که ولتاژ خروجی تثبیت بشه.

این روش احتمالا بهتر باشه ( در عمل مشخص میشه ) ولی بنظرم نباید افت ایجاد کرد ، حتی میشه از رله های کوچک مخابراتی هم استفاده کرد که معمولا 1 آمپر هستن. با ماسفت نمیدونم چطور میشه.

3. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

فکر کنم نحوه اتصالتون صحیح نباشه :
    بهتره ولتاژ مثبت رو قطع و وصل کنید چون ارتباطات دیتا با منفی در ارتباطند و معمولا سوئیچ در سیم مثبت قرار میگیره.
    شاید انتخابهای دیگری هم باشه مثل رله ، یا آیسی رله و ... ولی برای ترانزیستور بهتره از PNP استفاده کنید. مثلا TIP 42 استفاده کنید ؛
    امیتر به مثبت USB و کلکتور به خروجی مثبت برای شارژ وصل بشه. بیس هم با مقاومت 100 تا 150 اهم به سوئیچ مورد نظر وصل بشه ، که با اتصال به زمین ترانزیستور فعال میشه. ترجیحا در خروجی یک مقاومت 10 کیلو موازی کنید که ولتاژ خروجی تثبیت بشه.

این روش احتمالا بهتر باشه ( در عمل مشخص میشه ) ولی بنظرم نباید افت ایجاد کرد ، حتی میشه از رله های کوچک مخابراتی هم استفاده کرد که معمولا 1 آمپر هستن. با ماسفت نمیدونم چطور میشه.
    ممنون دوست عزیز مدلی که گفتید جواب داد ... خیلی کمک کردید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •