تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: سردرگمی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض سردرگمی

سلام دوستان خوبم.شرایط بدی دارم تازه دارم مفهوم بیکاریو درک میکنم خیلی کلافم دیگه حتی رمق هیچ کاریو ندارم.تابستون درسم تموم شده.واسه سرگرمی یکی دوتا کلاس رفتم الان واقعا دارم خفه میشم حتی نمیتونم این دوماه رو بشینم واسه ارشد بخونم.خواهشا بگید شما چطوری سر میکنید البته امیدوارم ک هیچکدومتون این مشکلو نداشته باشین

2. 4 کاربر از roksana6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منم همینطور . منتهی یه سال پیش واسه ارشد خوندم و قبول نشدم و حالا بیکارم . دقیقا منم کلافه شدم . برا اینکه دوران یادگیری واسه ما تموم شده و حالا باید از اموخته هامون برداشت کنیم . منتهی چه اموخته ای از دانشگاه نصیبمون شده ؟ هیچی . واسه همین سرخورده میشیم .

4. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این حس رو تقریبا اکثریت فارغ التحصیلان تجربه میکنند بنظرم سعی کنید با کلاسهای زبان ((در حد کسب مدرک سطح بالا مثل تافل )) ، دوره های آموزشی مختص به رشته خودتون ((حالا نرم افزارهای تخصصی یا کار با دستگاه فرضا---هرچند نمیدونم رشتتون چیه--و مسائل مرتبط با رشته خودتون)) رزومه قوی تری جور کنید مطمئن باشید بلاخره یک جایی کار پیدا میشه البته مسلما بدون آشنا چندان ایده آل نخواهد بود ولی بازم کمکی هست برای تجربه بیشتر...

این اهداف کوتاه مدت یک جهتی حداقل موقت به زندگی خواهد داد.
    راستش این مشکل خودمم هست و خیلی از دوستانم و همه هم همین روند رو در حال پیمودن هستند

+

ارشد اگر برای سراسری بخواید اقدام کنید که دو ماه خیلی کمه!
    ولی خب برای آزاد یک ماه هم میتونه عالی باشه

6. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    فعلاً یه جا به صورت تمام وقت یا نیم وقت مشغول به کار بشین حتی اگر حقوقش چنگی به دل نزنه .
    شما از این کار ضرر نمیکنید . اما سعی کنین حتی الامکان یه شغلی نزدیکِ به تخصصتون باشه اما اگر پیدا نشد , هر کاری که به شأنتون میخوره قبول کنین
    حُسنش اینه که مغز و بدنتون عادت نمیکنه به تنبلی و بخور و بخواب . اگر مغزتون و بدنتون تنبل بشه بعدش دیگه بیرون کردن این تنبلی از اونها دشوار هست و اذیت میشید.
    تجربه های زیادی هم کسب میکنین در کار و جامعه .
    یه درآمدی هم داره براتون حتی اگر کم باشه .
    اما از خانه نشینی چیزی جز ضرر نصیبتون نمیشه .
    برای کاریابی از نزدیک ترین افراد استفاده کنید ( پدر , مادر , برادر , خواهر , اقوام , دوستان , آشنایان , همسایه و غیره ) .
    حرکت برکت میاره اگر هوشمندانه و حساب شده باشه
    این یک قانون ثابت و تغییر ناپذیر هست .

8. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دقیقا همینطوره هیچ اندوخته ای از دانشگاه نداریم ک دلمون قرص باشهتوی محیط کوچیک بودن خیلی سخته نه کار پیدا میشه نه کلاس نرم افزاریش هر وقت خواستی برجاست ,خیلی دلگرمم کردین ممنون از راهنماییتون
    Last edited by roksana6; 15-11-2014 at 17:03.

10. این کاربر از roksana6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

منم همین طورم
    حالا من هنوز دو ترم مونده تموم بشم و از همین الان استرس و سردر گمی این رو دارم که بعد از دانشگاه تکلیف چی خواهد بود ! اصلا نمیدونم باید چی کار کنم.

12. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم همین طورم
    حالا من هنوز دو ترم مونده تموم بشم و از همین الان استرس و سردر گمی این رو دارم که بعد از دانشگاه تکلیف چی خواهد بود ! اصلا نمیدونم باید چی کار کنم.
    ازهمین الان یه برنامه ریزی دقیق کن.بخدا بعدش هیچی به فکرت نمیرسه هنوز دو ترم فرصته از دستش نده که میشی عین ما

14. این کاربر از roksana6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

منم الان بیکارم ولی نمره آزمون افسرگیم 7 بود!!!
    ولی باید سعی کنی اول مهارت در رشته مربوطتت کسب کنی مهارتی که الان جامعه بهش نیازمنده

16. این کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

نمی دونم دوستانی که اینجا هستن چقدر دنبال کار رفتن,من دروغ نباشه 3 ماهی هست دنبال کارم تو تهران,درسته مثلا تحصیلکرده این مملکتیم ولی هر شغلی حتی بعضی از کارها که خودم از گفتن اسمشون خجالت میکشم رفتم ولی فایده ای نداره
    متاسفانه انقدر بیکار هست که شنبه اول وقت بری نیازمندی ها رو بگیری و زنگ بزنی میگن استخدام کردیم
    یه سری از شرکت ها هم هستن دنبال سواستفاده از این فرصتن
    نمی خوام ناامید کنم کسی رو ولی اوضاع همینه
    با این حال بازم دنبال کار میگردم
    بعضی از دوستان حرف از افسردگی میزنن ولی من حتی فکر کنم دچار استرس و مشکل اعصاب هم شدم
    ولی اگه کسی سرمایه داشت حتی جزئی برای خودش کار کنه حتما موفق میشه
    یا کارهای اینترنتی که معمولا به سرمایه زیادی نیاز نداره (ولی فکر خودمم فعلا به جایی نرسیده)

18. 4 کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

نمی دونم دوستانی که اینجا هستن چقدر دنبال کار رفتن,من دروغ نباشه 3 ماهی هست دنبال کارم تو تهران,درسته مثلا تحصیلکرده این مملکتیم ولی هر شغلی حتی بعضی از کارها که خودم از گفتن اسمشون خجالت میکشم رفتم ولی فایده ای نداره
    متاسفانه انقدر بیکار هست که شنبه اول وقت بری نیازمندی ها رو بگیری و زنگ بزنی میگن استخدام کردیم
    یه سری از شرکت ها هم هستن دنبال سواستفاده از این فرصتن
    نمی خوام ناامید کنم کسی رو ولی اوضاع همینه
    با این حال بازم دنبال کار میگردم
    بعضی از دوستان حرف از افسردگی میزنن ولی من حتی فکر کنم دچار استرس و مشکل اعصاب هم شدم
    ولی اگه کسی سرمایه داشت حتی جزئی برای خودش کار کنه حتما موفق میشه
    یا کارهای اینترنتی که معمولا به سرمایه زیادی نیاز نداره (ولی فکر خودمم فعلا به جایی نرسیده)
    شاید باورت نشه منم لیسانس بی کار ...ای کاش ای کاش وقتی که برای این درس لعنتی گزاشتم رو صرف یاد گیری کاری آزاد میکردم ..

چند بار فکر خودکشی زد سرم ... منتها خدا اون ور یقه ما رو میگیره ...ای کاش از اول آفریده نمیشدیم ...

20. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •