تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل در فریز شدن بعضی برنامه ها در ویندوز ۸

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض مشکل در فریز شدن بعضی برنامه ها در ویندوز ۸

سلام

حدودا ۱ ماهی هست که با مشکل عجیبی روی ویندوز نصب شده روی لپتاب مک بوک پرو مواجه شدم و اینه که بعد از مدتی کار با لپناب بعضی از برنامه ها و بعضی از قسمت های صفحه نمایش فریز میشن و اصلا به کلیک چواب نمی دن

مثلا دارم با کروم کار می کنم بعد که می خوام از تسک بار یه برنامه دیگه رو بالا بیارم اصلا به کلیک جواب نمیده ولی در اون لحضه کروم هیچ مشکلی نداره. برای رفع مشکل فقط لازمه یه بار کنترل الت دلیت رو بگیرم و برم تو تسک منیچر و

بیام بیرون دورباره همه برنامه ها درست میشن و تا ۵-۱۰ دقیه هیچ مشکلی نیست ولی بعد دوباره روال قبل تکرار میشه

مک بوک پرو مدل ۲۰۱۱ هست و تا الان همجین مشکل نداشتم فکر کردم شاید از ویندوز ۷ باشه که دوسالی هست نصبش کردم بهمین خاطر کلا هارد رو فرمت کردم و مک رو به یوسمیت و ویندوز رو به ۸.۱ ارتقا دادم ولی دوباره تو ویندوز

جدید از همون اول این مشکل شروع شده.

البته چنین مشکل بهیچ عنوان روی مک او اس و یوسمیت وجود نداره و فقط مربوط به ویندوز اونم تو یک ماه اخیر هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yoseffaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مک بوک با مک او اس بهترین بازدهی رو داره چون سیستم عامل و سخت افزار هماهنگی دارن با هم .مک بوکی که ویندوز نصب بشه روش به درد نمیخوره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مک بوک با مک او اس بهترین بازدهی رو داره چون سیستم عامل و سخت افزار هماهنگی دارن با هم .مک بوکی که ویندوز نصب بشه روش به درد نمیخوره
    دوست عزیز همون طور که توضیح دادم از سال ۲۰۱۱ دارم با این مک بوک پرو بهمراه ویندوز نصب شده در کنار مک او اس استفاده می کنم و تا یک ماه پیش هیچ مشکل نبوده

سخت افزار هم به راحتی ویندوز مجازی رو جواب میده چه برسه به این که بصورت بوت نصب شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه yoseffaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز همون طور که توضیح دادم از سال ۲۰۱۱ دارم با این مک بوک پرو بهمراه ویندوز نصب شده در کنار مک او اس استفاده می کنم و تا یک ماه پیش هیچ مشکل نبوده

سخت افزار هم به راحتی ویندوز مجازی رو جواب میده چه برسه به این که بصورت بوت نصب شده
    میدونم شاید مشکلی نداشته باشه ولی به نظرم لپتاپ اپل حیفه روش ویندوز نصب بشه.جذابیتش فقط به سیستم عاملشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض مشکل در فریز شدن بعضی برنامه ها در ویندوز ۸

همه برنامه ها که نسخه مک ندارند هزارتا برنامه دانلود منیجر برای مک وجود داره ولی هیچی idm نمیشه افیس مخصوصا پشتیبانی فارسی هم که جای خودش رو داره. تا وقتی که مجموعه نرم افزاری مک ناقص هست نمیشه تو همه

زمینه ها بهش تکیه کرد

مهم اینه که من هنگام استفاده از لپتاپ احساس راحتی کنم حالا میخواد مک باشه یا ویندوز
    Last edited by arash59b; 15-11-2014 at 08:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    مشکل از ماوس وایرلس بود که ویندوز رو دچار اختلال کرده بود متاسفانه چون همیشه به لپتاپ وصل بود متوجه اش نبودم

علتش هم افتادن از روی میز و ضربه خوردن ماوس بود
    ختم تاپیک.......

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •