تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 103

نام تاپيک: Game of Thrones : A Telltale Games Series

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض Game of Thrones : A Telltale Games Series

نام بازی : Game of Thrones: A Telltale Games Series
    شرکت سازنده : Telltale Games
    تاریخ انتشار بازی : 2 دسامبر(سه شنبه 11 آذر) برای PC و Mac ، برای Xbox ها و PS4 هم 3 دسامبر ، برای PS3 در 9 دسامبر ، iOS در 4 دسامبر و اندروید در طول دسامبر
    پلتفرم ها : PC/Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, iOS و احتمالا در آینده پلتفرم های دیگه مثل اندروید

مدت ها پیش بود که Telltale Games توی یه تیزر کوتاه در دست ساخت بودن بازی Game of Thrones رو داد و اعلام کرد که در سال 2014 اپیزود اولش منتشر میشه .
    بعد از این تیزر شرکت به شدت سکوت کرد درباره بازی و داستانش و فقط چند عکس در توییترش قرار داد که شامل دیالوگ هایی از سری کتاب ها بودن .
    قبل از معرفی خود بازی ، به نظرم بهتره یه معرفی کوتاهی انجام بشه درباره این سریال محبوب :
    سریال Game of Thrones که فصل 5 ـش چند ماه دیگه میاد ، یکی از موفق ترین سریال های شبکه HBO هست که طرفدارای زیادی رو جمع کرده . سریال بر اساس سری کتاب های A Song of Ice and Fire نوشته جورج مارتین هست و داستانی حماسی رو در سرزمین های ساختگی شامل Westros و Essos تعریف میکنه . این کتاب اما تفاوت های زیادی با بقیه کتاب های فانتزی داره که ازشون میشه به بی پروایی نویسنده در کشتن کاراکترهای اصلی برای پیش بردن داستان ، کاراکتر های واقعی و اکثرا خاکستری ، سبک خاص تعریف داستان(هر چپتر به صورت سوم شخص از زاویه دید یک کاراکتر روایت میشه) و همچنین ترکیب زیبای فانتزی با سیاست هست که باعث شدن با وجود فانتزی بودن کتابا و وجود موجوداتی نظیر اژدهایان یک حس واقعی رو به خودش بگیره .
    سریال Game of Thrones هم سریالی بود که قبل از اومدنش خیلیا انتظار داشتن به دلیل بزرگی بیش از حد کتابا و کاراکترای زیادشون خیلی موفق نشه ، اما تهیه کننده ها تونستن به خوبی طوری به داستان اصلی وفادار بمونن که دوستداران تلویزیون از سریال فراری نشن و به این ترتیب سریالی رو ساختن که جز بهترین ها محسوب میشه و جوایز خیلی زیادی رو به دست اورده(و در تقریبا همه زمینه ها رکورد سریال The Sopranos ساخته HBO رو تونسته بشکونه)

با این تواصیف ، وقتی خبر ساخت بازی از این سریال داستان محور توسط Telltale Games که به خاطر نوع خاص بازی هاش معرف حضور همست به صورت رسمی تایید شد طرفدارا رو به شدت خوشحال کرد ، اما همونطور که گفتم بعد شرکت به شدت ساکت موند به طوری که اکثرا فکر کردن ساخت بازی عقب افتاده ، اما مدتی پیش بود که اعلام شد بازی در همین 2014 منتشر میشه و بالاخره امروز هم اطلاعات تکمیلی از بازی بیرون اومدن .

[داستان بازی از اواخر فصل 3 سریال شروع میشه و قبل از فصل 5 تموم میشه برای همین اگه سریالو ندیدین پایین اسپویل هایی هست ، البته من فقط مقدمه رو گفتم و تا آخر فصل 1 اسپویل کردم و از 2 و 3 چیزی نیوردم]
    TTG تایید کرده که بازی بر پایه سریال(که در عین وفاداریش تفاوت هایی با سریال داره) هست . بازی داستان خاندان Forrester رو در جریانات جنگ پنج پادشاه تعریف می کنه .
    جنگ پنج پادشاه(که از اواخر فصل اول سریال شروع میشه و به تدریج اوج میگیره) جنگی هست که پس از مرگ پادشاه وستروس King Robert Baratheon رخ داد و در اون پنج نفر از بخش های مختلف مدعی تاج و تخت شدن :
    Robb Stark : فرزند Eddard Starkـی که بهترین دوست پادشاه بود و بعد از مرگ اون توسط پسر رابرت به جرم خیانت سر بریده شد . ادارد استارک معروف به ند استارک رئیس یکی از قدرتمند ترین خاندان های وستروس بود و خاندانش در شمال اقامت دارن . بعد از اعدام ناجوانمردانه ند استارک ، پسرش راب خودش رو King in the North [پادشاه شمال] اعلام کرد و تصمیم گرفت انتقام خون پدرش رو بگیره .
    Joffrey Baratheon : پسر رابرت و ولیعد وستروس . ند استارک قبل از مرگش کشف کرد که جافری در اصل فرزند مادرش سرسی لنیستر و داییش جیمی لنیستر هست .
    Stannis Baratheon : برادر رابرت که خودش رو پادشاه میخونه و از پدر واقعی جافری خبر داره و در نتیجه طبق قانون پادشاه برحق وستروس باید باشه .
    Renly Baratheon : برادر کوچکتر رابرت و استنیس که خودش رو باهوش تر و عادل تر از برادراش میدونه و با توجه به این که رفتارش بسیار مردم پسندتر از استنیس ـه طرفدارای زیادی رو جمع کرده .
    Balon Greyjoy : رئیس جزایر آهن که مدت هاست دنبال تاج پادشاهی جزایرش هست(به جای زیرنظر پادشاه وستروس بودن) و دوباره بعد از حدود 16 سال اعلام پادشاهی کرده .
    [از اونجایی که دقیقا از کجای فصل 3 شروع میشه مشخص نیست ، من زیادی توضیح ندادم . به علاوه دلیل دیگه هم اینه که مشخص نیست چه قدر وقایع قدیم رو بازی میخواد خودش توضیح بده]

خاندان Forrester از خاندان های کمتر شناخته شده کتاب هاست که فقط چندجا ازشون اسم برده شده . این خاندان شمالی خدمت گزار به خاندان بزرگتر Glover هست و به همین دلیل هم مثل House Glover به استارک ها وفادارن . Forrester ها در قلعه Ironrath زندگی می کنن که در میانه جنگل های قدیمی شماله . قلعه 1500 سال پیش توسط Cedric Forrester و سه پسرش ساخته شده . شعار این خاندان Iron from Ice [آهن از یخ] هست و عقیده دارن که شرایط اقلیمی سخت شمال نه تنها عامل ضعف نیست ، بلکه قویترشون می کنه .

اونها در بین انبوه ترین جنگل های شمال هستن و از این نظر موقعیت استراتژیکی برتری دارن . به خصوص که از این درخت ها برای ساخت و ساز خونه ها و سلاح ها استفاده می کنن .
    خاندان Forrester بیشتر جنگل های منطقه رو تحت کنترل داره و با خاندان Whitehill رقابت داره .

این خاندان توی سریال حضور نداشته اما ازش در کتاب A Dance with Dragons یاد میشه . در بازی ما در کل در نقش پنج نفر بازی می کنیم و بازی از دیدگاه افراد مختلفی(به سبک کتاب ها) روایت میشه که هر کدوم یا از اعضای اصلی خاندان ـه یا از افراد وفادار به اون هاست . این افراد در مناطق مختلف وستروس و Essos هستن و سعی می کنن که در میان این جنگ بزرگ خاندانشونو حفظ کنن . همچنین تایید شده که در سریال علاوه بر Ironrath مناطق مشهور سریال/کتاب مثل The Wall و King's Landing رو می بینیم .
    سازنده ها گفتن که دلیل کنترل پنج نفر اینه که پلیر احساس حضور در بازی پادشاهان رو داشته باشه چرا که اعمال هر یک از این پنج نفر روی سرنوشت و داستان بقیه تاثیر میذاره و میتونه کار رو برای بقیه سخت یا راحت کنه .

در آینده اخبار بیشتری از اپیزود اول که اسمش Iron from Ice هست منتشر میشه که من به محض اومدنشون ترجمه می کنم . همچنین گفته شده که خود اپیزود در آینده نزدیک بیرون میاد .

معرفی کاراکترا :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پ.ن : این هایی که گفتم صرفا یه مقدمه کوتاه هستن و درباره تاریخ این جهان و به خصوص وستروس توی تاپیک سریال در بخش سریال های خارجی خیلی بیشتر توضیح دادم .
    Last edited by Arrowtic; 27-11-2014 at 21:39.

2. 15 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چه عجب این تاپیک رو زدی . از خودت هم فقط انتظار میرفت بزنیش

خداییش تصورش هنوزم واسم سخته که TT همچین بازی ای رو میسازه . اسم TT که میاد تو ذهنم فقط قیافه زامبی میاد

ولی اونطور که معلومه نحوه روایت بازی کاملا با TWD یا TWAU فرق داره . یه نکته خوبی که اون بازی ها داشتن این بود که فقط با یک شخصیت بازی میکردی و اون شخصیت موندگار میشد . مثلا لی ، کلم ، بیگبی که واقعا جزو شخصیتهای ماندگار بازی ها شدن .

اما ایا این بازی میتونه مثل کتاب یا سریال شخصیت پردازی خوبی داشته باشه ؟ توی کتاب یا سریال با اینکه شخصیت اصلی ندارن و پر از شخصیت خاکستری هستن ولی با این حال شخصیتهای به شدت محبوب واسه مخاطب ساخته میشد که با مرگشون ضربه مهلکی به مخاطبا میخورد .
    حالا ایا بازی هم با توجه به اینکه چندین شخصیت مختلف داریم و زمان بازی واسه مانور هر شخصیت کمه میتونه همچین کاری رو انجام بده یا نه ؟ شاید برخلاف بازی های قبلی این بازی زمانش بیشتر باشه .
    Last edited by Gregar; 12-11-2014 at 21:15.

4. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چه عجب این تاپیک رو زدی . از خودت هم فقط انتظار میرفت بزنیش

خداییش تصورش هنوزم واسم سخته که TT همچین بازی ای رو میسازه . اسم TT که میاد تو ذهنم فقط قیافه زامبی میاد

ولی اونطور که معلومه نحوه روایت بازی کاملا با TWD یا TWAU فرق داره . یه نکته خوبی که اون بازی ها داشتن این بود که فقط با یک شخصیت بازی میکردی و اون شخصیت موندگار میشد . مثلا لی ، کلم ، بیگبی که واقعا جزو شخصیتهای ماندگار بازی ها شدن .

اما ایا این بازی میتونه مثل کتاب یا سریال شخصیت پردازی خوبی داشته باشه ؟ توی کتاب یا سریال با اینکه شخصیت اصلی ندارن و پر از شخصیت خاکستری هستن ولی با این حال شخصیتهای به شدت محبوب واسه مخاطب ساخته میشد که با مرگشون ضربه مهلکی به مخاطبا میخورد .
    حالا ایا بازی هم با توجه به اینکه چندین شخصیت مختلف داریم و زمان بازی واسه مانور هر شخصیت کمه میتونه همچین کاری رو انجام بده یا نه ؟ شاید برخلاف بازی های قبلی این بازی زمانش بیشتر باشه .
    اومدن مثل کتاب کار کنن که توی اون 1000 صفحه هر کاراکتری تعداد چپتر کمی PoV هست .
    5 کاراکتر در 6 قسمت . احتمالا یه چندتاییشون بمیرن(: دی) بعد اپیزود آخر رو با یکی از اعضای اصلی خاندان دوباره بازی کنیم . یا باید طولانی باشن یا کاراکترپردازی محشر باشه تو زمان کم .

چیزی که قابل توجه هست اینه که دستیار شخصی جورج مارتین توی نوشتن کتابا ، نقش خیلی مهمی داشته توی نوشتن داستان اصلی بازی .

پ.ن : طبق اون سه عکسی که توشون فقط دو خط نوشته بود احتمال خیلی بالا با دوستان بولتون هم ملاقات خواهیم کرد !
    پ.ن2 : یه عکس از محیط بازی :

: دی
    Last edited by Arrowtic; 12-11-2014 at 22:02.

6. 8 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بعد این همه مدت اصلا عکسی هم هنوز منتشر نکردن ببینیم گیم پلی بازی چه جوریه!
    امیدوارم روی گیم پلی هم کار کرده باشن و فقط صرفا داستان نداشته باشه
    ولی از لحاظ داستان فک کنم Telltale Games سابقش خوبه و از این لحاظ میشه اطمینان داشت

من خودم سریال رو ندیدم یعنی وقت نکردم ولی امیدوارم کسایی مثل منم این بازی براشون جذابیت داشته باشه
    از Telltale Games توقع هم میره نسبت به کارای دیگش یکمی متفاوت باشه
    هر چند اون دو تا بازی دیگه امسالش خیلی خوب بودن ولی اگه عین هم باشن یکمی تکراری میشه
    Last edited by vahidgame; 13-11-2014 at 11:56.

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. 8 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چه عجب TT گرافیک رو برده بالا . فقط امیدوارم یه وقت جو نگیرش یه سیستم خوف واسه بازی بزاره .

اون عکسه پایین سمت چپ رمزیه ؟ بالایی سمت راست هم که فکر کنم مارجری باشه . اگه داستان مربوط به سریال نیست چطوریه که شخصیتهای اصلی توش هستن . ولی واقعا امسال هم معلومه GOTY رو شاخشه . بازیش مطمئنم بالای 9 میگیره .

این پسره چه باحاله . مثل شخصیتهای انیمه ای شده .
    Last edited by Gregar; 18-11-2014 at 22:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

مرسی بابت عکسا .
    مارجری ، سرسی و تیریون واضحن .
    اون شخص هم شباهتش به رمزی(با توجه به احتمال 99درصدی حضورش تو بازی) خیلی زیاده اما خوب اگه خودشه میتونستن بهتر و شبیه تر بسازنش .
    اون یکی خانمه(که انگار ترکیب سنسا و کیتلین هست!) گویا بانوی خاندان فارستر هست(شایعست البته و تایید نشده)
    اگه داستان مربوط به سریال نیست چطوریه که شخصیتهای اصلی توش هستن
    داستان برپایه سریاله و اون جاهاییش که تو سریال توضیحی داده نشده رو از کتاب گرفته وگرنه هیچ مقایرتی با کتاب نداره . از نظر زمانی هم از آخرای فصل 3 شروع میشه و قبل فصل 5 تموم میشه داستانش .(معلوم نیست Red Wedding توش اتفاق افتاده یا میبینیمش با چشم خودمون !) . وقتی بازی شروع میشه جنگ پنج پادشاه در جریانه(البته یکیشون که صد در صد مرده چون مربوط به فصل 2 بود ، یکیم احتمال زیاد مرده باشه موقع شروع)
    پ.ن : به شدت امیدوارم که استنیس رو ببینیم توی این 6 قسمت بازی . من به شخصه حاضرم وسط اپیزود جونم رو بدم در راهش گیم اور شم : دی
    پ.ن 2 : دسامبر چه ماهی بشه واسه من ! یکی این یکیم اولین Special واسه دکتر 12 تو Doctor Who !
    پ.ن 3 : بازی Tales from the Borderlands هم کمتر از یه هفته دیگه منتشر میشه از TTG و احتمالا با فاصله کمی GoT هم بیاد .
    پ.ن 4 : احتمالا صبر کنم یه دور که بازیو تموم کردم بعدش اورجینال بخرم یه دور دیگه با دانش کافی از داستان ها و انتخابا برم دنبال گرفتن اچیومنت ها تو استیم !
    Last edited by Arrowtic; 18-11-2014 at 23:44.

13. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ولی کاش بازی رو مربوط به یه زمان دیگه میساختن . مثلا دوران قهرمانان وستروس که در نقش هر کدومشون میشد بازی کنی . اینطوری با گذشته وستروس و ایسوس بیشتر اشنا میشدیم .

پ.ن : به شدت امیدوارم که استنیس رو ببینیم توی این 6 قسمت بازی . من به شخصه حاضرم وسط اپیزود جونم رو بدم در راهش گیم اور شم : دی
    اینو خوب اومدی .
    من اگه بازی مربوط به گذشته بود تو بازی هر طور شده تمام کدهای بازی رو میشکستم و میرفم به KL و اونجا به هر نحوی خودم رو میرسوندم به سرسی و جیمی تا جلوی به دنیا اومدن منحوس ترین موجود دنیا رو بگیرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اینطوری با گذشته وستروس و ایسوس بیشتر اشنا میشدیم .
    من به نظرم میتونستن بین گریجوی ها بذارن داستان رو و همزمان با سریال باشه اما بره اون بخشایی که تو سریال نخواهیم دید رو نشون بده(گریجوی ها ، فری ها ، لردایی مثل مندرلی و ...) . چون همین گریجوی ها داستان خیلی کاملی دارن و پر کاراکترای عالی هست بخش هاشون .(Asha/Yara ، ویکتاریون ، Euron ، Damphair ، Balon)
    درباره گذشته اخیرا کتاب جدید جورج چاپ شد با اسم The World of Ice and Fire که همش درباره تاریخ و کاراکترای قدیمیه . خودم هنوز وقت نکردم بخونمش .
    اما خوب همین جنگ پنج پادشاه هم ایده خیلی خوبیه و اگه خوب رو داستان کار کنن یه بازی خیلی خوب میتونن تحویل بدن چون پتانسیل کار بالاست و این بخش داستان پر اتفاقات مهم و قشنگه که میتونن کل وستروس رو تحت تاثیر بذارن .
    پ.ن : گفتن که تریلر تا آخر همین هفته حداکثر میاد .
    Last edited by Arrowtic; 19-11-2014 at 18:22.

16. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیک به سبک همون Walking Dead فانتزی هست ؟

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •