تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: فوری روشن نشدن نت بوک

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض فوری روشن نشدن نت بوک

سلام
    دوستان یک نت بوک ایسوس دارم مدلx101ch خیلی خوب کار میکرد یک روزی برای چند ساعتی برنامه connectfy رو روش ریختم و از طریق کابل لن به اینترنت وصل شدم و از طریق این برنامه هات اسمات درست کردم با نت بوک برای مدت 2 ساعت حدود 10 تا یا بیشتر کامیپوتر دیگه اینترنت رو از طریق نت بوک من گرفتن یعنی وصل شدن به هات اسپات من بعد دوساعت قطع کردم اینترنت رو و خودم بدون اینترنت 1 ساعت باهاش کار کردم نت بوک بدون هیچ مشکلی کار میکرد کارم تموم شد نت بوک رو خاموش کردم فرادش دیگه اصلا روشن نشد الان چیکار کنم هیچ چراقی روشن نمیشه شارژر رو هم چک کردم مشکل از اون نیست بدون باطری هم روشن نمیشه باطری دیگم زدم مال نتبوک دوستم که مدل یکی بود بازم هیچی.
    نت بوکم گارانتی نداره .
    الان به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ به نظرتون قابل تعمیر هست ؟ الان رو هاردم اطلاعاتم برام مهمه
    مرکز معتبری سراغ دارین تهران که بتونه انجام بده ترجیج میدم یک شرکت معتبر باشه مثل سازگار ارقام یا امسال این من سازگار زنگ زدم گفتم قبول نمیکنم
    یکی به داد من برسه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

چرا انجمن ما اینطوری شده دیگه کسی جواب نمیده شاید الان کسی وقت نداره دوستان منتظر راهنمایی شما هستم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    دوستان یک نت بوک ایسوس دارم مدلx101ch خیلی خوب کار میکرد یک روزی برای چند ساعتی برنامه connectfy رو روش ریختم و از طریق کابل لن به اینترنت وصل شدم و از طریق این برنامه هات اسمات درست کردم با نت بوک برای مدت 2 ساعت حدود 10 تا یا بیشتر کامیپوتر دیگه اینترنت رو از طریق نت بوک من گرفتن یعنی وصل شدن به هات اسپات من بعد دوساعت قطع کردم اینترنت رو و خودم بدون اینترنت 1 ساعت باهاش کار کردم نت بوک بدون هیچ مشکلی کار میکرد کارم تموم شد نت بوک رو خاموش کردم فرادش دیگه اصلا روشن نشد الان چیکار کنم هیچ چراقی روشن نمیشه شارژر رو هم چک کردم مشکل از اون نیست بدون باطری هم روشن نمیشه باطری دیگم زدم مال نتبوک دوستم که مدل یکی بود بازم هیچی.
    نت بوکم گارانتی نداره .
    الان به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ به نظرتون قابل تعمیر هست ؟ الان رو هاردم اطلاعاتم برام مهمه
    مرکز معتبری سراغ دارین تهران که بتونه انجام بده ترجیج میدم یک شرکت معتبر باشه مثل سازگار ارقام یا امسال این من سازگار زنگ زدم گفتم قبول نمیکنم
    یکی به داد من برسه
    سلام
    طبق تجربه ای که ۳ ماه تو انجمن لپتاپ دارم سری x ایسوس بشدت خرابش بالاست و از این موارد یا شبیه ان زیاد بوده متسفانه کاری از دستت بر نمیاد باید ببری گرانتی..

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    طبق تجربه ای که ۳ ماه تو انجمن لپتاپ دارم سری x ایسوس بشدت خرابش بالاست و از این موارد یا شبیه ان زیاد بوده متسفانه کاری از دستت بر نمیاد باید ببری گرانتی..
    ممنون ولی من اشاره کردم گارانتی نداره و اینکه مرکز معتبر معرفی کنید تو تهران
    امروز سازگار زنگ زدم گفتم هزینه میدم گفتن نه
    الماس زنگ زدم اونام گفتن نه
    اواژنگ از همه مسخره تر میگه بیارید ما با ایسوس مکاتبه میکنیم که به ما اجازه تعمیر میدن اگه دادن تعمیر میکنیم
    شما جای معتبر تو تهران معرفی کنید که کارشون خوب باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

منم خودم ي مدت ايوس داشتم خراب شد دادمش امرتات اونا گفتن فرستادم ايسوس سنتر !! حالا ايسوس سنتر مجاست خدا ميدونه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

منم خودم ي مدت ايوس داشتم خراب شد دادمش امرتات اونا گفتن فرستادم ايسوس سنتر !! حالا ايسوس سنتر مجاست خدا ميدونه
    خوب شما گرانتی امرتات رو داشتی؟
    بعد حالا نتیجه هنوز خبرت نکردن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بله امرتات بود ي دوماهي طول كشيد بعدش اومد درست شده بود

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان کسی مرکز معتبر معرفی نمیکنه تو تهران به ما

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بابا کسی راهنمایی نمیکنه ما رو چرا انجمن اینجا اینطوری شده
    دوستمون که راهنمایی کرد ممنون ولی ایشون دستگاهشون رو با گارانتی اونجا خریده بودن من دستگاه رو از خارج خریداری کردم گارانتی نداره چند جام زنگ زدن میگن چون اصلا چون گارانتی شرکت ما رووهم نداشته اصلا حتی اگر من هزینه پرداخت کنم هم تعمیر نمیکنن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا کسی راهنمایی نمیکنه ما رو چرا انجمن اینجا اینطوری شده
    دوستمون که راهنمایی کرد ممنون ولی ایشون دستگاهشون رو با گارانتی اونجا خریده بودن من دستگاه رو از خارج خریداری کردم گارانتی نداره چند جام زنگ زدن میگن چون اصلا چون گارانتی شرکت ما رووهم نداشته اصلا حتی اگر من هزینه پرداخت کنم هم تعمیر نمیکنن
    سلام
    عزیز مشکل شما دیگه تو انجمن حل نمیشه باید ببری پیش تعمیرکار اگه اینجا قابل تعمیر باشه مطمئن باش هرکسی بلد باشه میاد بهتون میگه
    چند مورد هست که در تعمیر باید رعایت بشه
    اول شارژر و بارتی تست بشه که تست کردید
    بعد جک برق و مدار برق لب تاب باید کاملا بررسی بشه
    اونم اوکی بود میرسه به شوتی قطعات یا همون اتصال کوتاه
    قبل از این دو مورد اغلب بایوس رو پروگرام میکنن که این مورد تو دل شایع هست
    در اخر چیپ و ....
    تا برسه به چیپ مشکلات قابل حل هست مگر قطعاتش پیدا نشه ولی چیپ خیلی سخت پیدا و عوض میشه و کارهرکسی هم نیست برای تعمیرش هم بنده تهران نیستم ولی یه شماره بهتون میدم کارش درسته تو انجمن مخوص تعمیرکاران هم خیلی کاردرسته میتونید به ایشون تلفن کنید و ببینید قابل حل هست یا نه
    موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •