تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: یک گوشی از چین خریدم،گمرکی+مالیات+هزینه پست+مالیات برارزش افزوده و... هم پرداخت کردم.(اسناد و مدارکش موجوده) اما انتن نمیده :(

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14 یک گوشی از چین خریدم،گمرکی+مالیات+هزینه پست+مالیات برارزش افزوده و... هم پرداخت کردم.(اسناد و مدارکش موجوده) اما انتن نمیده :(

من یک گوشی Oneplus از چین خریدم و گمرکی + مالیات + هزینه پست + مالیات بر ارزش افزوده و... هم پرداخت کردم.(اسناد و مدارکش موجوده) اما نه با ایرانسل و نه با همراه اول انتن نمیده توی سایت همراه اول هم ثبت کردم اما با گذشت سه روز همچنان انتن ندارم :(

این همه هزاران میلیاردی دزدی میشه هییچکس پاسخگو نیست! حالا گیر دادن به گوشی 1میلیون تومنی من :(

لطفا اگه کسی راه حلی عملی برای ثبت سریال گوشی یا تغییر ان دارد، من را راهنمایی کند، با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من یک گوشی Oneplus از چین خریدم و گمرکی + مالیات + هزینه پست + مالیات بر ارزش افزوده و... هم پرداخت کردم.(اسناد و مدارکش موجوده) اما نه با ایرانسل و نه با همراه اول انتن نمیده توی سایت همراه اول هم ثبت کردم اما با گذشت سه روز همچنان انتن ندارم :(

این همه هزاران میلیاردی دزدی میشه هییچکس پاسخگو نیست! حالا گیر دادن به گوشی 1میلیون تومنی من :(

لطفا اگه کسی راه حلی عملی برای ثبت سریال گوشی یا تغییر ان دارد، من را راهنمایی کند، با تشکر
    دوست عزیز ، من تا حالا ده ها گوشی از چین خریدم
    ربطی اصلا به سریال نداره گوشیتون احتمالا مشکل داره
    حتی یکی از گوشی های خریداری شده توسط من Invalid IMEI میداد و اصلا سریال نداشت ولی آنتن میداد
    شما چطور گوشی رو خریدید ؟ پول به واسطه دادید ؟ یا اینکه خودتون خرید کردین مستقیم از فروشنده های چینی؟
    در هر صورت با اون کسی که بهش پول دادین و گوشی رو ازش خریدین مشکلتون رو در میون بزارید
    Last edited by ho3in2012; 10-11-2014 at 21:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

احتمالاً سیمکارتتون قدیمیه، یه سیمکارت میکرو نسل جدید بگیرید.

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

احیانا گوشیه تحت قرارداد ک نگرفتین؟

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه دفعه یکی از دوستای من از فنلاند گوشی اورده بود,اینجا پیغام می داد سیم کارت معتبر نیس و انتن نمی داد,یه سیم کارت فنلاند گیر اورد,با همین گوشی و سیم کارت فنلاند یه زنگ زد به فنلاند و 1-2 دقیقه صحبت کرد مشکلش حل شد,حالا شما هم این راهو امتحان کن شاید ااوکی شد

6. این کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •