وقتی لپتاپو روشن میکنم صدای ناجوری میده و ادامه پیدا میکنه تا اینکه خاموشش کنم و دوباره روشن کنم و ب هیچی تا چند دقیقه دست نزنم تا صداش درنیاد
ب نظرتون هاردش ممکنه خراب شده باشه؟
وقتی لپتاپو روشن میکنم صدای ناجوری میده و ادامه پیدا میکنه تا اینکه خاموشش کنم و دوباره روشن کنم و ب هیچی تا چند دقیقه دست نزنم تا صداش درنیاد
ب نظرتون هاردش ممکنه خراب شده باشه؟
سلام. لب تاپتون قدیمی هست یا جدید !؟ صدا حالت خر خر داره یا صدای دیگه ای هست ؟ با روشن شدن فن صدا بیشتر میشه یا نه ؟ ( کلا صدای فن بلند هست یا نه )
مرسی
احتمالا صدا از هارد هست...سرعت کاهش نداشته؟؟؟ مثلا محتوایت یک پوشه شلوغ را دیر نمایش نمیده؟؟؟
قدیمیه
حالت خرخر داره، با فن بیشتر میشه
فن هم بسیار زیاد کار میکنه یعنی غیرطبیعی
ب هرکس ک میگم فن زیاد کار میکنه میگه کار نکنه، ایراد داره ولی خب خیلی کار میکنه با اینکه یه بار هم عوضش کردم البته بهتر شده یه کم
ایول میلادجان، اینکاره ای
تقریبا همه ی همین مواردیه ک شما اشاره کردی
فکر میکنم هاردش ترک برداشته چون خیلی تو این 5سال ونیم کپی پیست کردم
Dell vostro 1510
Last edited by 8241029; 10-11-2014 at 15:03.
قدیمیه
حالت خرخر داره، با فن بیشتر میشه
فن هم بسیار زیاد کار میکنه یعنی غیرطبیعی
ب هرکس ک میگم فن زیاد کار میکنه میگه کار نکنه، ایراد داره ولی خب خیلی کار میکنه با اینکه یه بار هم عوضش کردم البته بهتر شده یه کم
ایول میلادجان، اینکاره ای
تقریبا همه ی همین مواردیه ک شما اشاره کردی
فکر میکنم هاردش ترک برداشته چون خیلی تو این 5سال ونیم کپی پیست کردم
Dell vostro 1510
کلا خانواده 15 دل مشکلات فن و حرارتی داشته اند.تا کلا خاموش نشده بدید تعمیر!فن و قسمت کولینگ باید سرویس بشه
یعنی میگین هاردش سالمه؟
سلام.
همونطوری که دوستمون گفتن احتمال اینکه مشکل از فن باشه زیاد هستش. مشکل از هارد نیست چون هارد لبتاپ خیلی کوچیکه و مثل PC صدای اونچنانی نداره که قابل توجه باشه.
به نظر من شما ببر واسه بررسی فن و احتمالا تعویض فن چون ممکنه بعداً از کار بی افته و Cpu آسیب بزنه
البته من حرف اون دوستمون رو رد نمیکنم. هارد صدا داره . تو سکوت محض صداش قابل شنیدن هست ولی خرخری که بلند باشه از نظر من از هارد نیست.
مرسی
داداش وقت تلف نکن اگر ممکن است از اطلاعاتد بک آپ بگیر اگر هم نه سریع ببرش پیش تعمیر کار حرفه ای . (حرفه ای)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)