تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید ماشین تا 70 میلیون

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید ماشین تا 70 میلیون

دوستان قبلا هم یکبار ازتون راهنمایی خواستم که وان ماشین مال کسی دیگه بود این مال خودم هست

به نظرتون از بین :

x60

x33 اتومات و besturn-b50 کدوم بهتره،اینم نگید کخ این شاسی بلنده و شما چی میخوان برام فرقی نمیکنه بودجه هم تا 73 اینا هست کدوم بهتره به نظرتون؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام / اول اینکه به نظر من طرف ماشینهای چینی نرو... کارکرده بگیری به مراتب بهتره ازین ماشینایی که چین داره بهمون غالب میکنه.

اما برای مقایسه بین مواردی که گفتی.

بنده در مورد بهمن بی50 نمیتونم نظر خاصی بدم مدت زیادی هم نیست که اومده تا کارش به فیدبک برسه. کلن بهمن به واسطه سابقه ای که در مونتاژ محصولات مزدا داشت شناخته میشه و اغلب افرادی هم که بی50 رو پیش خرید کردن با چشمداشت به کیفیت مزدا دست به همچین ریسکی زدن. و به نظر من این مدت کم (حدودن یکسال) برای بررسی کیفیت و پایداری یه ماشین کافی نیست.

بین MVM x33 و Lifan x60 هم لیفان با اختلاف تقریبن زیادی بهتر هستش. (نمیگم خوب ها!)

موتور

x33 : حجم 2000 / 16 سوپاپ
    x60 : حجم 1800 / 16 سوپاپ (البته طبق ادعای خود شرکت تولیدی لیفان 1800cc یه حجم کارشناسی شده و مکفی هستش برای اون اتاق)

طراحی و راحتی و کیفیت ساخت

به نظر من طراحی x60 به مراتب بهتر از x33 هستش، x33 طراحی جلوپنجره و چراغ هاش اصن جالب نیست در مقایسه با x60 .. داخل ماشین x33 خصوصن داشبورد و صندلی ها خیلی ساده و بی کیفیت و جنسها هم همگی پلاستیک بسیار ضعیف... اما طراحی لیفان رو میشه گفت در حد و حدود قیمتی که داره هست ، چراغهاش و فضای داخل کابین شبیه تویوتا راوفور، جلوپنجرش شبیه سانتافه و.. بعد داخل کابین x60 شما صدای کمتری رو احساس میکنید (یه کیفیتی مثل رنو L90 واقعن داخل ماشین صدای موتور رو متوجه نمیشید به لطف سه لایه موادی که درش به کار رفته)

نمره قبولی بدون شک برای لیفان هستش.

ایمنی

x33 در تست ایمنی نمره ی بسیار ضعیفی رو گرفته، نمره ی لیفان - البته با استانداردهای نامعتبر - بالاتر هستش.

سطح امکانات و تجهیزات

تفاوت خاصی توی تجهیزات و امکانات رفاهیشون دیده نمیشه.

درکل به نظر من MVM x33 به هیچ عنوان ارزش خرید و دادن 65 میلیون پول بیزبون رو نداره!

3. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بقیه دوستان نظری ندارن؟

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام استاید سوال منم هست با این پول خریدن تویوتا کمری و کرولا به صلاح هست مدل 2007

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام استاید سوال منم هست با این پول خریدن تویوتا کمری و کرولا به صلاح هست مدل 2007
    بدون شک ، سوناتا هم گزینه بدی نیست . 2007

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •