اونوقت کانالهای کارتی و شرینگ رو که کدهاشون دقیقه ای عوض میشه رو میشه باز کرد. البته با زدن کابل LAN به پشت دستگاه هم میشه این کار رو کرد.
در تکمیل جواب دوست خوبم Kalantarahura
شما وقتی بخواید توسط اکانت های سی سی کم ، کانال های کارتی خودتون رو در ----- باز کنید نیازمند این هستید که اینترنت رو به ----- برسونید!! برخی رسیورها فقط پورت Lan دارند که طبیعتا فقط با کابل لن از مودم به ----- میشه اینترنت به دستگاه رسوند ، برخی رسیورها از قابلیت وای فای هم پشتیبانی میکنند که این رسیورها خودشون به دو دسته تقسیم میشند! دسته اول رسیورهایی که خودشون گیرنده وای فای دارند ، دسته دوم هم رسیورهایی که گیرنده وای فای ندارند ولی میشه یک دانگل یو اس بی وای فای بهشون وصل کرد و ازش استفاده کرد!
این دانگلی که شما گذاشتید هم برای همون رسیورهایی است که قابلیت وای فای دارند ولی گیرنده ندارند و این دانگل بهش وصل میشه و کار گیرنده رو میکنه!
البته توضیح اینکه چیپست این دانگل ها با هم متفاوته و هر دانگل یو اس بی وای فای به رسیورها نمیخوره!
میشه بیشتر توضیح بدین؟البته توضیح اینکه چیپست این دانگل ها با هم متفاوته و هر دانگل یو اس بی وای فای به رسیورها نمیخوره!
من ی ----- آی کلاس 9595 دارم
وای فای بهش میخوره؟
خیر . من تست کردم جواب نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)