سلام. چطوری میتونم بوسیله برنامه es file manager بک آپ یا پشتیبان بگیرم؟
سلام. چطوری میتونم بوسیله برنامه es file manager بک آپ یا پشتیبان بگیرم؟
از چه چیزی میخواید بک آپ بگیرید ؟ فقط میشه باهاش از برنامه ها بک آپ گرفت . از تماس ها و یا پیام ها نمیشه . . . . . اگه خواستید بگید تا توضیح بدم .
ممنون. همونم غنیمته. یک توضیحی بدین.
خیلی ساده ست . فقط توجه کنید که بک آپ به شکل فایل های نصبی (APK) در فولدر Backups در فهرست ریشه ذخیره میشن .
عکس ها رو شماره گذاری کردم . فقط طبق عکس ها برو جلو . . . . . ضمنا من از ورژن خاصی از این برنامه استفاده می کنم . احتمال داره رنگ منو ها و آیکون ها با نسخه شما فرق کنه ولی روشش یکیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by PLAΨMID; 10-11-2014 at 23:25.
ممنون. ولی تو صفحه برنامه ها، پایین صفحه گزینه ای بنام بک آپ نداره.
کلا همچین گزینه ای پیدا نکردم!
هیچکدام از این گزینه هایی که شما تو صفحه برنامه ها دارین. من ندارم.
گزینه های پایین صفحه:
windows search view refresh new
توی همون صفحه انگشتتون رو روی برنامه دلخواه برای چند ثانیه نگه دارید ، صفحه تغییر می کنه و میتونید برنامه های مورد نظر رو mark کنید و ضمنا گزینه هایی که گفتم ، میان !!هیچکدام از این گزینه هایی که شما تو صفحه برنامه ها دارین. من ندارم.
از نسخه جدید 3.2.3 استفاده کنید . ES task manager رو هم حتما کنارش نصب کنید .
البته من کلا این برنامه رو دوست ندارم و توصیه نمی کنم .
بهتره از File master یا X-plore استفاده کنید .
ضمنا به طور کلی برنامه های مدیر فایل زیاد برای بک آپ مناسب نیستند . اندروید برنامه های تخصصی عالی و خوبی واسه این کار داره . مثل Titanium backup .
Last edited by PLAΨMID; 21-11-2014 at 23:25.
ممنونم. ولی برای استفاده اکثر چنین برنامه هایی باید گوشی روت باشه که منم اونها رو نمیخوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)