تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشاوره برای خرید دو کارت گرافیک با مشخصات زیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مشاوره برای خرید دو کارت گرافیک با مشخصات زیر

سلام دوستان

میخواستم از دوستان حرفه ای مشاوره برای خرید دو کارت گرافیک زیر بگیرم و یک مقدار توصیه و آموزش بدید بهم
    مشخصات سیستم رو هم درج میکنم

مشخصات سیستم:
    cpu: intel i7 3770k
    M.B: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    RAM: 4GB DDR3 که البته قصد خرید یک رم 8 گیگ دارم در کنار رم فعلی
    FAN: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارم گیمینگ هست و برای بازی CS:GO نیاز به fps بالا دارم
    لطفا یه راهنمایی در مورد اینکه کدوم گرافیک بهتره کنید
    و دوم اینکه اصلا آیا این گرافیکها روی مادر بوردم میتونم نصب کنم یا نه؟ و لطفا توضیح بدین
    لینک مادر بورد و گرافیک رو هم گزاشتم تا دوستان ببینن و بهتر بتونن مقایسه و راهنمایی کنن

با تشکر از همگی دوستان

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولین نکته این که پاور شما کافی نیست و باید یه مدل حداقل 650 وات تهیه کنید توصیه میشه 700 یا 750 وات گرین بگیرید

دوم این که گرافیک r9 280x بهتر از 760 انودیا هست قدرت بیشتری داره
    بقیه مشخصات سیستمتون هم خوبه

کانتر گو بازی سبکی محسوب میشه و نیاز به همچین گرافیک های بالایی نداره مگه شما چند فریم میخوای یه گرافیک r7 260x فکر کنم بالای 200 فریم بده تو این بازی
    ولی به هر حال اگه میخواین از بین اون دو تا انتخاب کنید Sapphire R9 280X OC Dual-X 3GB GDDR5 با قیمت 980 و ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5 با قیمت 1100 گزینه های خوبی هستند

3. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

اولین نکته این که پاور شما کافی نیست و باید یه مدل حداقل 650 وات تهیه کنید توصیه میشه 700 یا 750 وات گرین بگیرید

دوم این که گرافیک r9 280x بهتر از 760 انودیا هست قدرت بیشتری داره
    بقیه مشخصات سیستمتون هم خوبه

کانتر گو بازی سبکی محسوب میشه و نیاز به همچین گرافیک های بالایی نداره مگه شما چند فریم میخوای یه گرافیک r7 260x فکر کنم بالای 200 فریم بده تو این بازی
    ولی به هر حال اگه میخواین از بین اون دو تا انتخاب کنید Sapphire R9 280X OC Dual-X 3GB GDDR5 با قیمت 980 و ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5 با قیمت 1100 گزینه های خوبی هستند
    چرا 650 وات تا 750 وات لازمه؟

5. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا 650 وات تا 750 وات لازمه؟
    دوست عزیز گرافیک r9 280x در لود در نسخه های مختلف یه چیزی بین 240 تا 270 وات برق مصرف میکنه
    طبق سایت گرین مصرف پاور این سیستم دوستمون 555 وات میشه و پیشنهاد یه پاور 600 واتی رو داده
    و همانطور که میدونید توان پاور در دراز مدت حدود 10 درصد افت میکنه
    و همانطور که میدانید بهترین شرایط کارکرد پاور 40 تا 60 درصد و در درجه بعد تا 80 درصد هست
    و همچنین تفاوت قیمتی هم ندارند به طوریکه الان گرین 550 وات 235 تومان و 650 وات 255 تومان و 750 وات 275 تومان قیمت دارد

7. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اول اینکه ممنون از پاسخی که دادین
    دوم اینکه من هنوز متوجه نشدم یعنی این نوع گرافیک روی مادر بوردی که دارم به راحتی و بدون مشکل و افت کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟

در مورد بازی هم الان خودم با fps 160 تا 200 بازی میکنم و این برای من خیلی کمه میخوام بالای 400 برسه
    و همینطور پیشنهاد میکنید که حتما پاور عوض شه؟ یعنی اگر عوض نکنم در کارکرد قطعات اختلال ایجاد میشه؟؟

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه ممنون از پاسخی که دادین
    دوم اینکه من هنوز متوجه نشدم یعنی این نوع گرافیک روی مادر بوردی که دارم به راحتی و بدون مشکل و افت کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟

در مورد بازی هم الان خودم با fps 160 تا 200 بازی میکنم و این برای من خیلی کمه میخوام بالای 400 برسه
    و همینطور پیشنهاد میکنید که حتما پاور عوض شه؟ یعنی اگر عوض نکنم در کارکرد قطعات اختلال ایجاد میشه؟؟

بازم ممنون
    بله روی مین شما کار میکنه و مشکلی نداره البته شما موقعی که میخواستین مین بخرید برای 3770 و همچین گرافیکی بهتر بود مین بهتری میخریدین ولی بهر حال مشکلی نداره
    میتونم بپرسم گرافیک خودتون چیه و این که فریم 200 خیلی عالیه ممکنه مشکل از مانیتور باشه
    برای گرافیک r9 280x پاور حتما باید با یه مدل 650 به بالا عوض بشه اگه عوض نکنید سیستم احتمالا یا روشن نمیشه یا حتی امکان داره گرافیک آسیب ببینه

10. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله روی مین شما کار میکنه و مشکلی نداره البته شما موقعی که میخواستین مین بخرید برای 3770 و همچین گرافیکی بهتر بود مین بهتری میخریدین ولی بهر حال مشکلی نداره
    میتونم بپرسم گرافیک خودتون چیه و این که فریم 200 خیلی عالیه ممکنه مشکل از مانیتور باشه
    برای گرافیک r9 280x پاور حتما باید با یه مدل 650 به بالا عوض بشه اگه عوض نکنید سیستم احتمالا یا روشن نمیشه یا حتی امکان داره گرافیک آسیب ببینه
    البته روز اول اطلاعات کافی و همینطور پول کافی نداشتم و سی پیو i3 خریدم که بعدا عوض کردم به i7 3770k
    گرافیک فعلی خودم gigabyte nvidia 630GT 2GB هست و اصلا راضی نیستم ولی به علت کمبود مالی مجبور شدم بخرم
    مانیتورم هم سامسونگ LCD SyncMaster 933 19 اینچ هست که اینو هم قصد دارم عوض کنم 60 هرتز هست و جوابگو کار من نیست
    بازم تشکر دوست عزیز خیلی کمک کردین
    اگر نکته دیگه ای هم از قلم افتاده بگید تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستی گرافیک r9 280x فقط msi در بازار شیراز موجود هست سافایر یا ایسوز موجود نیست
    باز هم پیشنهاد میکنید بگیرم؟
    اصلا msi کیفیت خوبی داره از لحاظ جنس و مرغوبیت؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی گرافیک r9 280x فقط msi در بازار شیراز موجود هست سافایر یا ایسوز موجود نیست
    باز هم پیشنهاد میکنید بگیرم؟
    اصلا msi کیفیت خوبی داره از لحاظ جنس و مرغوبیت؟
    راستش من تو گرافیک اول گیگابایت رو قبول دارم بعدش ایسوس ولی سافاییر هم قیمتهاش خوبه ام اس ای هم خوبه ولی من تا حالا استفاده نکردم
    اگه تو بازار شیراز نیست و نمیتونید تهیه کنید میتونید از فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید مثلا از لیون کامپیوتر نماد الکترونیکی هم داره
    البته
    مدلهای پیشنهادی
    Sapphire R9 280X OC Dual-X 3GB GDDR5
    Sapphire R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5
    ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5
    GIGABYTE R9 280X WF X3 OC 3GB GDDR5

14. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آیا این سایتی که دادید معتبر هست برای خرید؟
    و ارسال میکنه؟
    چون نسبتا قیمتهاش نسبت به اینجا حداقل 50 تا 100 هزار تومان ارزان تره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •