سلام دوستان
میشه برق خروجی موتورسیکلت که 12 ولت هست رو با استفاده از ترانس افزایش داد و 220 ولت کرد؟یعنی ترانس رو برعکس وصل کرد؟
سلام دوستان
میشه برق خروجی موتورسیکلت که 12 ولت هست رو با استفاده از ترانس افزایش داد و 220 ولت کرد؟یعنی ترانس رو برعکس وصل کرد؟
نه داداش باید مبدل12به220بگیری تا بتونی تبدیل کنی
تازه باطریه موتور سیکلت هست امپرش شایینه زود باطری خالی می کنه واسه چه کاری می خواهید بگبد تابحتون بگم ارزش داره یانه
عزیز منظورم برق دینام موتورسیکلت بود که ac هست نه برق باطری
طبق اموزه های الکترونیک برق ac رو میشه با ترانس کاهش یا افزایش داد
بله میشه افزایش داد ولی باترانس افزاینده نه ترانس کاهنده
نمیشه از ترانس کاهنده برعکس استفاده کرد؟یعنی قسمت 12 ولت رو بزنیم و از خروجی 220 ولت بگیریم
نه نمیشه اگه میشد نمی رفتن مبدل12به220اختراع کنن
ولی از لحاظ علمی میشه حالا من یه تست میکنم خبرشو براتون میذارم
در مورد دینام موتورسیکلت خیلی مطمئن نیستم ولی کلا برق دینام خودروها متغیره اما DC هست نه AC . معمولا دینام سیم پیچ سه فاز داره و داخلش دیودهای یکسو سازی داره که خروجی برای شارژ باتری و بقیه مصارف DC میشه. // البته مثل باتری صاف نیست و بهتره بدون وجود باتری وسایل حساس رو مثل ضبط روشن نکنید.//
اگر هم بتونید قبل از دیودها سیم بکشید باز هم سه فازه و معمولا نول ندارید. در صورتی که بشه براش ترانس سه فاز طراحی کرد فکر کنم توان خروجی پایین بیاد. کلا دردسر بیشتری داره نسبت به استفاده از اینورتر 220 . قبل از هر اقدامی به توان خروجی که نیاز دارین فکر کنین که آیا قابل تامین توسط دینام هست یا خیر . ( دینام یک خودروی معمولی حدود 40 - 50 آمپر بیشتر نیست )
+
بله استفاده برعکس از ترانس ممکنه ولی بهتره سیم پیچ اولیه اول پیچیده بشه و مشخصات 50 هرتز هم رعایت بشه . ترانس معمولی کاهنده 1 آمپر نمیتونه راحت یک آمپر رو تحمل کنه و بهتره ترانس مجزا طراحی بشه.
Last edited by New Ray; 31-10-2014 at 13:52.
نکن این کارو من این کار رو کردم
درضمن من بگم رشته من الکترونیک هست می دونم دارم چی میگم الکی نمی گم
داداش چرا نوشتی ممکنه میگم من این کارا رو کردم رشته خودم هم الکترونیکه البته سال اول ولی14ساله که این کارمه نمیشه نکنید این کارو از یک مدار چند برابر کنده ولتاژ استفاده کنید البته ولتاژACمی گیره و ولتاژزیادDCخروج می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)